Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Το ταξίδι στο Άμστερνταμ να δεις τον Βαζέχα να τους "καρφώνει"..... κόστιζε λιγότερο!!!

31659

Α όλα και όλα, εγώ στην συγκεκριμένη είδηση είμαι με την Διοίκηση!!! Από που και ως που ρε «πατατάκια»,θες χαμηλή τιμή εισιτηρίων στο ντέρμπι με τον γαύρο? Τις προηγούμενες αγωνιστικές που ήσουν? Στο κάλεσμα να ενισχύσεις την Συμμαχία που ήσουν? Απείχες? Ε τώρα θα ξηλωθείς……… προνομιακές τιμές αποκλειστικά για τους «παρόντες»!!!
Το ξεκαθάρισε η διοίκηση από την αρχή του χρόνου, «όποιος δεν είναι στο μαντρί, θα τον τρώνε οι σπατάλες»!!!
Αναρωτιέστε ακόμα ποια είναι η είδηση που με κατατάσσει στο πλευρό της Διοίκησης? Διαβάστε την είδηση από την εφημερίδα Sportday:
«Έσοδα ψάχνουν να βρουν στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία», ώστε να αντιμετωπιστούν τα οικονομικά προβλήματα. Δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια, παρά μόνο από τις εισπράξεις των αγώνων στη Λεωφόρο, διαθέτοντας τα εισιτήρια που έχουν απομείνει, αφού έχουν δοθεί περίπου 6.000 διαρκείας.
Συζητήθηκε και στο τελευταίο Δ.Σ. της «Συμμαχίας» και το είχαμε αναφέρει, ότι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έχει αποφασιστεί να αυξηθούν σημαντικά οι τιμές των εισιτηρίων και να μην υπάρχουν προσκλήσεις.
Στις θέσεις των προσκλήσεων θα διατεθούν ακριβά εισιτήρια (100-150 ευρώ). ενώ ο μέσος όρος της τιμής των εισιτηρίων δεν θα είναι κάτω από 50 ευρώ. Στόχος είναι να πουληθούν όλα τα εισιτήρια και να μαζευτεί ένα σημαντικό ποσό (300-500.000 ευρώ), που θα δώσουν οικονομική ανάσα στην ομάδα.
Ακόμα υπάρχει μία σκέψη (αν βοηθήσει η ομάδα) να βγουν εισιτήρια διαρκείας μόνο για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και φυσικά θα αφορούν αυτούς που δεν έχουν προμηθευτεί μέχρι τώρα κάρτες διαρκείας».
Τι δεν καταλαβαίνεις ρε «πατατάκια»? Είναι ξεκάθαρο, ο Παναθηναϊκός που ανήκει στον κόσμο του, που είναι όλων των φιλάθλων του…… μας βλέπει ΟΛΟΥΣ σαν ΕΥΡΩ……. δεν κάνει καμιά εξαίρεση!!!
Μόλις 10.000 εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν, από αυτά τα περισσότερα θα τα διαθέσει ο Φορέας στους συνδέσμους της Επαρχίας, που θα κάνουν το ταξίδι και θα έχουν επιβαρυνθεί με επιπλέον έξοδα……οι υπόλοιποι, προλαβαίνουν μέσα σε 15 ημέρες να σπεύσουν να εγγραφούν στη Συμμαχία, αλλιώς θα πρέπει να βάλλουν το σπίτι ή το αμάξι ή την πεθερά τους ενέχυρο ώστε να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο σε καλή θέση!!!
Με λίγα λόγια φίλε «πατατάκια», που ξεκινάς να κάνεις ένα ταξίδι από την πόλη σου με το αμάξι σε ένα σημαντικό παιχνίδι για να δεις τον Παναθηναϊκό, θες 100 εισιτήριο, 100 βενζίνη, 30 διόδια, 30 καφέδες, νερά και ένα σάντουιτς……. 260 ευρώ, σε δραχμές 90.000 ……ε τόσο κόστιζε η εκδρομή το 1996!!!
Και επειδή καλό είναι να στρογγυλεύουμε τα ποσά αδερφέ «πατατάκια».…..υπολόγιζε 300 ευρώ και δώσε τα 40 ευρώ κατά την είσοδο προς ενίσχυση του ΠΑΝΚΙ, γιατί η εκδήλωση στο Baraonda στις 22/10 μπορεί να μην έχει πάει καλά!!!

13 σχόλια:

  1. Να μη λέμε πολλά Βασίλη γιατί οι άνθρωποι είναι απρόβλεπτοι.....Τριπλή τους παίζεις και τους χάνεις!!!!!
    Σκέφτεσαι να βγουν την άλλη εβδομάδα και να πουν ότι η είσοδος είναι .... ελεύθερη για όλους?!?!?!?!

    ΥΓ: Λέμε και καμμιά μ@λ@κι@ να περνάει η ώρα....χαχαχαχα....

    ΥΓ2: Καλό Σαββατοκύριακο να περάσουμε όλοι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακούγονται πολλά για το παιχνίδι και θέλουν να έχουν τον έλεγχο της εξέδρας, αλλά αυτά θα τα γράψω και θα τα σχολιάσουμε όταν φτάσει η ώρα εκείνη.
      Το σίγουρο είναι πως δεν θα χαριστούμε σε κανένα σουβλακοδίαιτο ΦΑΡΤ και αυλοκόλακα ΑΡΔ.

      Σε λίγο ξεκινά η Εθνική, λέω να δω ταινία...
      Καλό Σαββατοκύριακο. Να περάσεις όσο πιο καλά μπορείς.

      Διαγραφή
  2. Σαφές το μνμ της διοίκησης για όσους δεν συμφωνούνε μαζί τους μην έρθεις γήπεδο γιατί δεν σε γουστάρουμε και θέλουμε ελεγχόμενο το πλήθος..Εαν θέλεις να έρθεις αναγκαστικά θα μας προσκυνήσεις γίνοντας μέλος έχοντας χαμηλό κόστος στα εισιτήρια...ΔΟΥΝΕ ΚΑΙ ΛΑΒΕΙΝ..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μία ουδέτερη προσέγγιση είναι αυτή και σαν προσέγγιση την κάλυψες απόλυτα με αυτά που έγραψες.
      Αλλά αυτοί έχουν άλλα στο κεφάλι τους. Θα τα πούμε πριν το παιχνίδι.

      Διαγραφή
  3. Θα περιμένω με αγωνία να μάθω λεπτομέρειες ώστε και ο τελευταίος δύσπιστος οπαδός μας να μάθει την αλήθεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θυμάμαι με 2500 χιλιάδες δραχμές είχα δει τον Παναθηναικό με τον Άγιαξ στους τέσσερις(τo πεντακοσάρικο ήταν καπέλο του συνδέσμου που είχα πάρει το εισιτήριο).
    Απλά μία ανάμνηση ανέφερα τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναμνήσεις από τα χρόνια της σκλαβιάς!!!

      Διαγραφή
    2. Πάντως για να είμαι δίκαιος έχω πληρώσει και 50ευρώ επί οικογένειας στο Παναθηναικός λιμανίσιοι 3-2 στη λεωφόρο και ήμουνα στη θύρα 12 οπότε θα υπήρχαν για τις κεντρικές θύρες και πιο ακριβά εισιτήρια.

      Διαγραφή
    3. 50 ευρώ το ελάχιστο θα είναι φέτος, χωρίς το καπέλο της ΠΣ
      Με τα 50 ευρώ τότε ποιους παίκτες είδες αδερφέ; 50 ευρώ για τους φετινούς μας παίκτες και το καπέλο για την ΠΣ; Πολλά είναι ειδικά στη σημερινή εποχή με τις συνεχόμενες μειώσεις μισθών και την ανεργία.
      Όλα μαζί τα βάζουμε σε μία σύγκριση και δυστυχώς η διοίκηση σε κάθε σύγκριση υστερεί.

      Διαγραφή
    4. πενηντάρικο για ελληνικό πρωτάθλημα μην ψάχνεις ποτέ δεν συνέφερε και δεν θα συμφέρει να δώσεις.Οπότε ούτε για τότε υπήρχε δικαιολογία.
      Φέτος ο Αλαφούζος κάνει το αναμενόμενο(για την φιλοσοφία του) άρμεγμα του κόσμο του Παναθηναικού.Εξάλλου ο τύπος το έχει δηλώσει εξαρχής ο κόσμος θα πρέπει να είναι για χρόνια υπό το σημερινό καθεστώς ένας από τους κύριους αιμοδότες ρευστού.Εγώ διαφωνώ με αυτό αλλά τι να κάνεις άλλα ήθη άλλα έθιμα.
      Δεν διαφωνώ με το κράξιμο πάντως για τις τιμές.Γενικά θα πρέπει να γίνει μία συζήτηση για τις τιμές των εισιτηρίων στο πρωτάθλημα.Όταν για παράδειγμα κάτι Λεβαδειακός, Ξάνθη κ.τ.λ βάζουν 20 ευρώ και παραπάνω το εισιτήριο στους φιλοξενούμενους των μεγάλων ομάδων δεν υπάρχει και εκεί θέμα;Η όλη φάση έγκειται γενικά και στην μαλακισμένη φιλοσοφία του Έλληνα που δεν κοιτάζει τι πληρώνει και τι παίρνει τελικά.Άσε τον Αλαφούζο με άδεια καθίσματα να δεις το ξαναβάζει τόσο;

      Διαγραφή
    5. Σωστή η προσέγγιση του γενικότερου θέματος της τιμής των εισιτηρίων. Η σχέση τιμής-απόδοσης είναι ...
      Η διοίκηση θέλει να μην πάει ο απλός κόσμος στο γήπεδο. Ενεργεί βάσει σχεδίου. Ακούγονται πολλά, αλλά αυτά θα γυρίσουν πίσω σαν μπούμερανγκ αν γίνουν. Θα τα πούμε όταν έρθει η κατάλληλη ώρα.

      Διαγραφή
    6. O Αλαφούζος έχει επιλέξει να μπαίνει στο γήπεδο είτε ο συνδεσμίτης είτε το μέλος.Τον βοηθάει σε αυτό βέβαια και η μικρή χωρητικότητα της λεωφόρου. Το ενοχλητικό είναι βέβαια ότι αυτοί που έβριζαν τον τζίγγερ όταν τους έκλεινε την πόρτα του γηπέδου τώρα είναι υποστηρικτές των νέων απομονώσεων από αυτό.

      Διαγραφή
    7. Δεν γνωρίζω αν αυτή η απόφαση είναι του Αλαφούζου ή απλά αυτός είπε το ΟΚ σε αυτούς που το αποφάσισαν. Αυτοί που έβριζαν τον Τζίγγερ και τώρα δεν μιλάνε απλά τείνουν να ολοκληρώσουν το σχέδιο που τους έχουν υποδείξει, αλλά δεν νομίζω πως θα σταματήσουν στην τελική γραμμή και αυτό θα είναι το μέγα λάθος τους.

      Διαγραφή