Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Αναστασίου: "Το θέλαμε περισσότερο"

anastasiou petrakis
Στη θέληση και το πάθος που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Γιάννης Αναστασίου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το ματς με τον Ερργοτέλη στην Κρήτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

«Έγινε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι μετά την ήττα από τον Πανθρακικό. Θέλαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς κόντρα σε μια καλή ομάδα με έξυπνους παίκτες που ξέρουν να εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες που τους δίνονται. Δεν ξεκινήσαμε καλά το ματς και το πρώτο τέταρτο κάναμε πολλά λάθη.
Μετά ελέγξαμε το παιχνίδι και κάπου στη λήξη του ημιχρόνου ο Εργοτέλης μπορούσε να προηγηθεί και σε αυτό μέτρησε και ο Καπινό που ήταν σε καλή κατάσταση.
Όσο περνούσε η ώρα ξέραμε ότι θα είμαστε πιο δυνατοί. Το πιστέψαμε και εκεί φάνηκε η κλάση και η εμπειρία των δύο επιθετικών που έχουμε στο 0-1. Θέλαμε να εξασφαλίσουμε το μηδέν πίσω που ήταν σημαντικό για την ψυχολογία μετά το 0-1 , καταφέραμε και βάλαμε και δεύτερο γκολ και ήταν μια παλικαρίσια νίκη. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την συμπεριφορά τους μέσα στο παιχνίδι».
Σε ερώτηση για τη ρεβάνς του Κυπέλλου απάντησε:

«Θα είναι ένα τελείως διαφορετικό ματς και θα πρέπει να έχουμε πολύ μεγάλη αυτοσυγκέντρωση και στο παιχνίδι του Κυπέλλου».
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσε τις δηλώσεις λέγοντας:
«Το σημαντικό είναι ότι σήμερα τα λάθη στην άμυνα δεν κόστισαν. Έχουμε αδυναμίες και προσπαθούμε κάθε ημέρα να βελτιώσουμε. Όταν έχεις νέα παιδιά υπάρχουν πολλές απαιτήσεις και προσπαθούμε σε καθημερινή βάση να βελτιωθούμε.
Βήμα βήμα νομίζω ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα γιατί ήμασταν καλύτεροι από τον Εργοτέλη. Εμείς δείξαμε σήμερα ότι θέλαμε πιο πολύ το παιχνίδι από τον Εργοτέλη».

4 σχόλια:

  1. ΤΟ ΠΩΣ ΧΩΡΟΠΗΔΑΓΕ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΠΟΤΕ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ,ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ!ΕΚΑΝΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗ ΜΠΑΡΤΣΑ Η ΤΗ ΡΕΑΛ Η ΠΗΡΕ ΤΟ C.L. ...ΔΗΛΑΔΗ,ΑΝ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΟΥΣ (ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ) ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ;ΣΤΡΙΠΤΙΖ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ H ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ???Η ΔΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΑΠΛΑ ΤΡΑΓΙΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρητορικό το ερώτημά σου Μάκη και δεν θέλει απάντηση.
      Λίγος για τον πάγκο μας και επειδή υπάρχει και κρίση δεν λέει με τίποτα να σηκωθεί να φύγει.
      Όπως όλα δείχνουν αυτός και ο συμπλεγματικός θα φύγουν πρώτοι, για να δώσουν λίγο ακόμη χρόνο σε Λέτα, Δώρα και Αλ Αφ.

      Διαγραφή
  2. ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΑΛΛΗ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΠΑΑΣΧΕΤΟΣ;ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙ Η ΑΜΟΙΡΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ;;ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
    ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΝΑ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟΒΗΘΙΣΜΕΝΟ ΠΛΟΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας φύγουν αδερφέ και ας πηδάνε και όλοι μαζί και χωρίς σειρά. μόνο να φύγουν για να δούμε μία ΠΡΑΣΙΝΗ μέρα.

      Διαγραφή