Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Σανό και από το δημόσιο ραδιόφωνο

Η ώρα ήταν 4 παρά τέταρτο και ήμουν στο δρόμο της επιστροφής προς το σπίτι. Άλλη μία μέρα είχε περάσει με μπόλικη δουλειά και είπα να βάλω να ακούσω για λίγο την παλιά Ερα Σπορ. Η εκπομπή κλείνει στις 4 άρα ίσα που θα άκουγα μέχρι το σπίτι. Τι το ήθελα που αντί να ακούω ήρεμος αθλητικά νέα άρχισα να βρίζω σαν τον τρελό;

Το ένα «χτύπημα» μετά το άλλο. Χτύπημα πρώτο "ο Παναθηναϊκός κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις". Άντε να μάθετε ποδόσφαιρο γιατί σας πληρώνει ο Ελληνικός λαός. Αν εσείς παπαγαλίζετε τις όποιες φαντασιώσεις έχει η Λέτα δεν οφείλει ο Έλληνας να σας ακούει.

Χτύπημα δεύτερο. "Ο Παναθηναϊκός γλίτωσε από την οικονομική καταστροφή, αλλά είναι ακόμα στο χείλος του γκρεμού" Για αυτή την επιτυχία τα εύσημα έδωσαν στον Αλαφούζο. Τώρα ποια επιτυχία βρήκανε αυτό τον ένα χρόνο και δεν μπορώ να σας πω με σιγουριά. Ίσως τους πείραξε πολύ το κλείσιμο της ΕΡΤ και τους βγαίνει τώρα.

Χτύπημα τρίτο. "Δεν μπορεί ο Τοτσέ να ζητάει το 1εκ που του χρωστάνε γιατί το συμβόλαιο που υπέγραψε έχει δύο υπογραφές. Από όταν το υπέγραψε δεν είναι ίδια η τιμή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο." Ρε τιτανοτεράστιε δημοσιογράφε πως το σκέφτηκες αυτό; Θα σου κάνω σύμβαση με 1000 ευρώ και μετά όταν θα σου χρωστάω 12.000 θα σου πω πως αξίζεις για 400. Συμφωνείς;

Χτύπημα τέταρτο. Αν δεχτούν οι παίχτες που τους χρωστά η ΠΑΕ χρήματα, τότε θα γίνουν 45 δόσεις τα χρέη προς αυτούς και ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει πρόβλημα. Ασχολίαστο.

Από όλα τα άλλα ΜΜΑποχαύνωσης το περίμενα αλλά από την Έρα είχα άλλες απαιτήσεις. τελικά το σανό έχει πολύ πέραση.

4 σχόλια:

  1. Λόγω χαμηλού μπάτζετ της ΕΡΑ, που κι αυτή δεν έχει μαντήλι να κλάψει, οι ΑΡΔ της δεν κάνουν πλέον ρεπορτάζ, απλά παπαγαλίζουν και ανμασούν ότι διαβάζουν στις εφημερίδες κι ότι ακούνε στα άλλα ραδιόφωνα.

    Οπότε εμένα δεν μου φάνηκαν περίεργα τα όσα γράφεις Βασίλη, γιατί ακριβώς τα ίδια είχα διαβάσει στα πράσινα βοσκοτόπια και αλλού, χτες όλη μέρα.

    Να έχεις μια καλή μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι άνθρωποι απλά μας δουλεύουνε.Αλλά και πάλι όποιο κοινό σε ακούει αυτά πρέπει να λες μήπως και κάνεις ΛΙΓΟ ακρόαση..Δυστυχώς για την ΕΡΑ την ακούνε μόνο ΛΙΓΑ πρόβατα ΞΕΠΕΣΜΟΣ..Είχαμε άλλες απαιτήσεις αλλά έμεινε ΜΕΤΑΞΕΤΑΣΤΕΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και οι δύο σωστοί αλλά στη Θεσσαλονίκη οι Παναθηναϊκοί συνηθίζαμε να ακούμε ΕΡΑ μη έχοντας κάτι άλλο και θέλοντας να αποφύγουμε τα ραδιόφωνα της πόλης.
    Δημήτρη ξέρεις πως συνήθως δεν μπαίνω να διαβάσω τι γράφουν οι επιδοτούμενοι bloggers και ΑΡΔ. Και όταν μπαίνω γελάω με τα όσα γράφουν. Γίνονται γελοίοι και θα βάλουν μόνοι τους το κεφάλι τους στον ντορβά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ξέρω Βασίλη ότι δεν μπαίνεις στον απόπατο του διαδικτύου. Το κάνω εγώ για το λόγο που ανέφερες, για να γελάω με τα όσα γράφουν και τα αρδάκια και οι καντινιέρηδες.

      Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο αγχολυτικό είναι να σου φτιάχνουν τη διάθεση όλιο αυτοί με την κατάντια τους.....!

      Και πάλι καλημέρα.

      Διαγραφή