Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Δύο βδομάδες προθεσμία

Η προθεσμία που έδωσε η πρώην ομάδα του Ατζαγκούν λήγει σε λιγότερο από δύο βδομάδες καθώς το κείμενο που το γράφει είναι από την Κυριακή.
Θα ξεφτιλιστούμε και στην Αφρική; Το ρωτάω γιατί σε Ευρώπη και Αμερική μας έχουν μάθει.

Ajagun transfer fee: Dolphins give deadline

By MTNFootball.comSunday Oct 27, 15:42 +0200

Ajagun - Pana yet to pay his transfer fee
Dolphins have fired a two-week ultimatum to Greek club Panathinaikos to pay up the 200,000 Euros for the sale of Nigeria U20 skipper Abduljaleel Ajagun. 
  
Panathinaikos had promised to pay the transfer fee soon after they completed the signing of the midfielder last month, but they are yet to do so. 
  
“Dolphins will send a formal remainder to Panathinaikos this week asking to be paid the cash within the next two weeks,” a top source involved in the transaction told MTNFootball.com 

The cash crunch in Greece has forced Pana to operate a shoe-string budget this season.

Ajagun in the meantime has made several appearances for the top Greek club and even featured for 81 minutes as they won 2-0 at Ergotelis on Saturday in a league fixture.

They have now climbed to fifth place on the table with 14 points from nine matches.

http://www.mtnfootball.com/africa/nigeria/premier-league/news/2013/oct/27-ajagun-transfer-fee-dolphins-give-deadline.html

5 σχόλια:

  1. Ψιλά γράμματα για την παρεούλα της συμμορίας Βασίλη. Οι τύποι έχουν περάσει στην τέταρτη διάσταση (υπάρχει άραγε, ή είναι μια ακόμη πρωτοπόρα καινοτομία γι αυτούς?).....

    Προσπαθούν με κάθε τρόπο να δείξουν στα άνοα τετράποδα παλαμακιστές τους ότι μοναδικός τους σκοπός είναι το σβήσιμο από τον ποδοσφαιρικό χάρτη της ομάδας που κάποτε, πολύ παλιά, την έλεγαν ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ....
    .....κι αυτά δεν λένε να ξυπνήσουν και να καταλάβουν τί παιχνίδι παίζουν....παρά μόνο κάθονται και παλαμακίζουν (sic) και υποστηρίζουν τους εντολοδόχους του Βαγγέλα.

    Πιο γαύροι, πεθαίνουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τον Ευρωπαϊκό και τον Παγκόσμιο χάρτη μας έσβησαν μένει ο Ελληνικός ποδοσφαιρικός χάρτης. Θέλω να πιστεύω πως οι μαζικές αποκαλύψεις θα κάνουν πολύ κόσμο να ξυπνήσει «βίαια» και να αλλάξει απότομα «στρατόπεδο». Τότε αυτοί που σήμερα απλά χειροκροτούν και εκτελούν εντολές θα μεταλλαχθούν σε «μουτζαχεντίν» της ομάδας και θα την προστατεύσουν από κάθε ίδια περίπτωση.
      Μέχρι τότε βέβαια έχει ακόμη χρόνο αρκετό ώστε να δώσουν ακόμη μία παράσταση στο ντέρμπυ με τους gay.

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα Βασίλη δεν έστειλα κανένα σχόλιο λόγω τριημέρου και απουσίας μου.Διάβασα τις αναρτήσεις σου για την 28η Οκτωβρίου και δεν έχω να πω τίποτα παρά μόνο ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και συνέχισε έτσι όσο και αν κάποιους τους χαλάει η ΜΝΗΜΗ των Εθνικών μας επετείων..Όσο για την ομάδα μας τι να πω μας μαθαίνουνε δυστυχώς και στην Αφρική πόσο τζαμπατζήδες είμαστε εκτός απο Ευρώπη και Λατινική Αμερική..Βλέπω να βγάζουνε ταξιδιωτική οδηγία στους παίχτες να μην έρχονται γιατί θα μείνουνε απλήρωτοι...ΚΑΤΑΝΤΙΑ για τον πιο εύρωστο σύλλογο να μην χρωστάει σε κάποια Ντόλφιν ΕΛΕΟΟΣΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΛΟΟΥΝ ΤΗΣ GAY-ROΣΥΜΜΟΡΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΦΛΟΥ ΑΓΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΛΑΟΥΖΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΥΝ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ...ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ,ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ ΟΥΤΕ Ο ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ.ΑΣ ΜΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΕΛΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς το παρών οι δύο πόλοι της "συμμαχίας" που καταστρέφει τον Παναθηναϊκό είναι κοντά. Σε λίγο που θα αρχίσουν να μαλώνουν θα είναι το σόου και θα αποκαλύπτουν από μόνοι τους τα αίσχη τους. Βέβαια καθόλου απίθανο να τους προλάβουν οι εξελίξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή