Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Αυτοί είναι οι μεταγραφικοί στόχοι από την Αγγλία

Αυτούς είδε στην Αγγλία ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού και θα κάνει κρούση τον Γενάρη. Όλες οι περιπτώσεις είναι εξαιρετικά δύσκολες

Teddy Sheringham finger snipped.jpg
Gary Neville crop.jpgGary Lineker playing for England
Cropped Butt by nyaa birdies perch.jpg
ΥΓ Δεν φταίω εγώ αυτοί(της διοίκησης και οι υποστηρικτές τους) το ξεκίνησαν.

9 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Βασίλη.

    Επειδή ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με μια εγκληματική οργάνωση - συμμορία (αυτοί που αναφέρεις πιο πάνω), προτείνω στο εξής και όταν είναι να αναφερθείς σ αυτούς να τους χαρακτηρίζεις ως φερόμενους ("διοίκηση", τεχνικός διευθυντής, προπονητής, κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τους είχα χαρακτηρίσει παλιότερα ως γενόσημους αλλά πάλι ξεχάστηκα και συνέχισα να τους αποκαλώ διοίκηση. Ωραία η ιδέα σου Δημήτρη αλλά πάλι θα ξεχνιέμαι έτσι όπως πάω και θα τους αναφέρω όπως και πιο πάνω. Αν το θυμάμαι θα το κάνω πάντως.

      Διαγραφή
  2. Και η επαλήθευση των προβλέψεων καλά πάει.....

    Έκδηλος είναι ο εκνευρισμός και ο πανικός στο καθεστωτικό, ανεξάρτητο, αντικειμενικό, ανιδιοτελές gay-site το οποίο κατά παράβαση χρησιμοποιεί το όνομα ΠΡΑΣΙΝΑ ΝΕΑ!

    Ο τσιμπίδας οσονούπω θάχει μεγάλο πρόβλημα γιατί αρχίζουν και του την πέφτουν και οι δικοί του.

    (Πάντως, έξυπνα ενεργούν! Δεν βγάζουν το στρατό τους ολόκληρο με τη μία για να έχουν μεγάλες απώλειες! Κυκλοφορούν σε ομάδες των 2-3 και χτυπούν με την μέθοδο του ... ανταρτοπολέμου! Κι όταν εξαντλούνται αυτοί βγαίνουν οι επόμενοι. Και κάθε ομάδα παίρνει συγκεκριμένη αποστολή και εντολές!)......!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μία πόρνη πόσους πελάτες να αντέξει την κάθε μέρα. Μία παρτίδα; Δύο; Τρεις; Αυτά θα είναι ομαδικά και ανελέητα και θα βγούνε εκτός μάχης εύκολα όλες τους.

      Διαγραφή
  3. ΟΠΟΥ ΝΑ 'ΝΑΙ ΘΑ 'ΡΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΚΕΤΟ ΔΙΔΥΜΟ-ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ,TON KANTOYNAΡXH MAZI ME TON XATZHΠΟΥΤΣΑΡΙΤΣΟΓΛΟΥ. :)
    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΒΟΣΚΟΤΟΠΙΑ,ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ...ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΤΟΥ 2010,ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΙΚΑΡΩ.ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΑΝΟ ΕΙΝΑΙ...

    ΤΙΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ από αλλού το είδα, δεν μπήκα να τους διαβάσω, και είπα να το διασκεδάσουμε λίγο.
      Αν θέλεις κάνε τον μανατζαραίο για τους δύο του χωριού και θα βγάλεις χρήμα!!! Άσε που θα συνομιλήσεις με Αναστασίου-Νταμπίζα-Αλ Αφ....

      Διαγραφή
    2. ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΟΥΤΙΝΓΚ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ! :)
      AN EINAI NA ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΟ ΜΠΕΛΚΑΝΤΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ,ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΦΑΩ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΡΕΑ...
      ΠΡΩΗΝ Rallakias 13

      Διαγραφή
  4. ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΕΚΤΟΡ ΤΗΣ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΟΣ! ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΝΤΑΜΠΙΖΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΑ ΔΕΙ ΠΕΝΤΕ ΠΑΝΩ ΠΕΝΤΕ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με ψάρωσες αδερφέ και μπήκα να ψάξω στο ρουφιάνο(τον γούγλη). Πρώτα μπήκα στο site της Ντέρμπυ Κάουντυ και έπειτα έψαξα "Derby Hector". Ξεκίνησα να γελάω μόνος, που την πάτησα μιας και δεν τον θυμόμουν καθόλου.

      Διαγραφή