Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Τι σας ενόχλησε;

"Σε περίπτωση που ΠΑΕ-μέλος του συνεταιρισμού ή και πρόσωπο συνδεόμενο με αυτή καθ' οιονδήποτε τρόπο (νομικό ή ουσιαστικό/εν τοις πράγμασι) προβαίνει δημόσια, με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο σε δυσφημιστική ή απαξιωτική πράξη σε βάρος είτε του συνεταιρισμού, είτε των πρωταθλημάτων που διοργανώνει ο συνεταιρισμός, είτε πρόσωπα με τα οποία ο συνεταιρισμός έχει συνάψει εν ισχύ συμβάσεις διαχείρισης ραδιοτηλεοπτικών ή διαδικτυακών ή συναφών δικαιωμάτων ή συμβάσεις διαφημιστικής προβολής ή και χορηγίας, τότε θα δύναται να επιβάλλεται εις βάρος της εν λόγω ΠΑΕ πειθαρχική ποινή ποσού από 10.000 έως 300.000 ευρώ".

Έχεις αποδείξεις; Τις παρουσιάζεις σε ένα δικαστήριο, τους στέλνεις φυλακή, παίρνεις το κλεμμένο/να πρωτάθλημα/ματα στα χαρτιά και είσαι καβάλα στο άλογο. Κάνεις όλη την έρευνα στα «μουγκά» και αποκτάς φωνή με τις αποδείξεις στα χέρια. Όποιος θέλει και ψάχνει βρίσκει.

Δεν έχεις αποδείξεις; Τότε βούλωσέ το και σταμάτα να κάνεις τον Πανόπουλο σε νέα έκδοση, χειρότερη από το πρωτότυπο. Το μόνο που πετυχαίνεις είναι να ξεφτιλίζεις την ομάδα μιας και εσύ έχεις ξεφτιλιστεί νωρίτερα.

Μέση λύση δεν υπάρχει. Όπως δεν μπορείς να είσαι κατήγορος αλλά και συνεργάτης των όσων κατηγορείς; 
Γίνεται; Ρωτάω γιατί εγώ από τέτοιες ΑΤΙΜΕΣ συμφωνίες δεν γνωρίζω.

8 σχόλια:

  1. Παρ' όλα αυτά, το βέλασμα από τα υπαλληλάκια καλά κρατεί. Βέβαια, υπάρχουμε πλέον πολλοί που τους κράζουμε και προσπαθούμε να τους κάνουμε να αφυπνισθούν, αλλά τα ζωντανά, όσο υπάρχει ακόμα η επιδότηση, συνεχίζουν να υποστηρίζουν βελάζοντας.
    Θέλω να πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα ξυπνήσουν και θα αντιταχθούν οι περισσότεροι οι οποίοι δεν έχουν κάποιο όφελος και απλά έχουν πάρει τον λάθος δρόμο, επηρεαζόμενοι από τις καταστάσεις και τη συνεχιζόμενη προπαγάνδα από τα φερέφωνα της επικίνδυνης παρεούλας της συμμορίας.

    Καλημέρα Βασίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ίδιο ελπίζω και εγώ. Να τους πέσουν όλα μαζεμένα και να μην μπορούν, να μην προλαβαίνουν να λένε ψέματα για να κρατήσουν έστω και ένα πρόβατο ακόμη. Όσο πιο σύντομα τόσο καλύτερα.

      Καλημέρα Δημήτρη.

      Διαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λέτε στα σχόλια σας παραπάνω επιτελους εαν έχεις αποδείξεις πηγαίνεις στα δικαστήρια και το ξεκαθαρίζεις αλλιώς δεν μιλάς και είσαι συνένοχος..Δεν γίνεται η ομάδα και ο κόσμος της να ξεφτιλίζεται λεγοντας την μία και μετά να τα μαζεύεις..Επιτέλους ο κόσμος θα ξυπνήσει βλέποντας τους να αυτοαναιρούνται και θα τους διώξει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί πάνε στα δικαστήρια μόνο για την άλλη Οντότητα, το κανάλι του προέδρου. Για την ομάδα δεν τους καίγεται καρφάκι. Αν ήθελε θα έκανε κάθε μέρα πόλεμο στην παράγκα και τα άτομα που την συντηρούν και αυτό θα διαρκούσε βδομάδες, μήνες, μέχρι να την γκρεμίσει. Ήθελε; Εγώ λέω πως δεν ήθελε.

      Διαγραφή
  3. ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΦΛΟΤΟΥΪΤΕΡΑΚΙΑ.ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΣ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΩΣ ΦΕΡΘΗΚΕ Η GAY-ROΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΤΑΝ ΘΙΧΤΗΚΕ-ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΚΕ-ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ-ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ GAY-ROΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΘΙΧΤΗΚΕ ΤΟ ΒΟΘΡΟΣΚΑΪ (ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΤΙ ΥΒΡΙΣΤΗΚΑ ΠΑΝΟ,ΚΑΤΙ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΛΟΥΒΑΣ ΤΗΣ ΝΟVA) .ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέτοια προστασία με πανό και με απόπειρα ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ εργαζομένων δεν τη θέλω. Ας προστατέψει την ομάδα από κακές διαιτησίες, να πληρώσει όσους χρωστάει και να κάνει και καμία μεταγραφή της προκοπής. Τέλος ας φροντίσει να κλείσει τον φάκελο της Ουέφα...

      Διαγραφή
  4. ΜΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΟ ΤΟΥ.ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΟΝΤΡΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΜΕ ΤΗ NOVA ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΣΚΙΖΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ.
    ΜΗΝ ΤΟΥ ΛΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΪΤΕΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ Η ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΖΙΖ.ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ν' ΑΠΑΥΤΩΘΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον τάφο του θα τα πάρει; Ας τα μαζεύει αλλά αυτόν πότε θα τον πούμε «ΚΑΒΟΥΡΙΑ»; Γιατί τον καπετάνιο άλλοι τον έλεγαν Καβούρια και άλλοι Καβουρογιάννη.

      Διαγραφή