Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Ημιτελική ΦΑΑΑΑΑΑΠΑ

Καιρός ήταν να τους γλεντήσουμε αντί για τον τελικό στον ημιτελικό. Αυτή τη φορά η κλήρωση έκανε το χατίρι σχεδόν σε όλους τους οπαδούς και τους φιλάθλους στη Ελλάδα. 

Σχεδόν κανένας δεν πίστευε πως δεν ήταν σικέ οι κληρώσεις που έβγαζαν τους αιώνιους ως ζευγάρι τελικού.
Επιτέλους ο Μήτσος θα κεράσει από το .... γνωστό...τον αιώνιο πελάτη, Ολυμπιλαγό.

Και επειδή πολλοί θέλουν τον Πανιώνιο εγώ θα «ζητήσω» τον Άρη στον τελικό. 
Ο «Αυτοκράτορας» Άρης με τον «Εξάστερο» Παναθηναϊκό. Οι δύο μεγαλύτερες σε ιστορία Ελληνικές ομάδες μπάσκετ. Μπορεί να το βλέπω κάπως ... ρομαντικά αλλά ποιος μπορεί να μου το στερήσει αυτό;

8 σχόλια:

  1. Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα τελικός μεταξύ Εξάστερου και Άρη δύο απο τις ιστορικότερες ομάδες..Βλέπω ήδη στους gay να τους φταίει πάλι η διαιτησία...Θα πέσει ΓΕΛΙΟΟ όπως στον ημιτελικό της Ευρωλίγκα που θέλανε και κούπα...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποτε στο Χαριλάου ήταν ψηλό το χορτάρι. Τώρα θα είναι στενά τα διχτάκια.
      Εγώ περιμένω να δω πόσο ακόμα θα γελοιοποιηθούν τα δύο αδερφάκια που έχουν στην κατοχή τους τους gay.

      Διαγραφή
  2. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ (2002,2004,2005,2006) ΤΟΥΣ ΓΛΕΝTOYΣΑΜΕ ΣΕ ΝΟΚ-ΑΟΥΤ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ,Ε ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ;;;;ΠΑΝΤΩΣ,ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ GAY ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ...ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ Σ' ΕΝΑΝ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΜΕΧΡΙ ΦΕΤΟΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΜΟΥΛΩΝ...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΙΣ 9 ΦΛΕΒΑΡΗ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΟΥΠΑ!!!
    ΥΓ:ΟΙ ΑΦΟΙ ΓΟΥΡΛΩΜΑΤΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ...ΤΑ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΓΟΥΡΛΩΜΑΤΗ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ!ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΛΩΜΑΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ''ΚΑΛΑ'' ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού τους έκανε πλάκα ο Πεδουλάκης με το 0-3 πέρσι και φέτος θα τη στήσει την ομάδα για να τους πατήσουμε. Εξακολουθώ να μην τον θέλω για προπονητή αλλά πλέον δεν μπορώ να είμαι αρνητικός απέναντί του.
      Ας ασχοληθεί ο Δ.Γιαννακόπουλος με τις χειρονομίες του "γιου του μπαμπά του" και οι υπόλοιποι ας έχουμε το νου μας στο παιχνίδι. Υπάρχει διοίκηση στο μπάσκετ και αν δεν το κάνει ο πρόεδρος ας το κάνει άλλος από το ΔΣ.

      Διαγραφή
  3. KAΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟ ΜΗΝΑ Σ' ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ Τ' ΑΔΕΛΦΙΑ ΒΑΣΙΛΗ!!!
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΦΩΝΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ,ΚΑΙ ΔΕ ΧΩΝΕΥΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ!!ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΕ ΚΡΑΞΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ,ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΕΠΙΔΙΔΕΤΑΙ Σ' ΕΝΑ ΜΟΝΟΤΟΝΟ ΣΤΥΛ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ (ΟΧΙ ΟΛΟΙ) Η ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΠΟΝΤΟ,ΤΡΙΠΟΝΤΟ,ΤΡΙΠΟΝΤΟ...ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΡΑΚΗ,ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ (ΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΟΙ) ΚΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ας μην ξεχνάμε πως αν δεν μας σφάζανε στο γόνατο με την Μπαρτσελόνα θα ήμασταν στο Λονδίνο εμείς και οι ay δεν θα έπαιρναν τίτλο. Το παιχνίδι του όντως είναι μονότονο και χωρίς δεύτερες επιλογές αν τύχει να τον έχουν διαβάσει καλά, αλλά με αυτό το μονότονο κάναμε και το 0-3. Ελπίζω να δείξει καλύτερο πρόσωπο η ομάδα φέτος.
      Καλημέρα και καλό μήνα.

      Διαγραφή
    2. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ Μ' ΕΜΑΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΥΤΕ ΠΕΡΣΥ,ΟΥΤΕ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΜΟΥΛΟΙ,ΑΛΛΑ ΑΣ ΟΨΩΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ...ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΝΑΝΕ ΠΟΛΥ ΤΑ 6 ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΤΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕΡΙΑ!!
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΧΕΤΙΔΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ,ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΣΦΑΞΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΠΗΓΕ Η ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΗΤΑΝ ΣΚΕΤΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΧΕΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΟΜΑΔΑ...ΘΥΜΑΜΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΩΣ ΟΙ ΟΥΚΙΤΣ-ΜΑΣΙΟΥΛΙΣ (ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΣ) ΗΤΑΝ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΤΟΧΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΜΕΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ με την κριτική στον Πεδουλάκη αλλά αν το συνδέσω και με το 0-3 αμέσως μετά τότε το πρωτάθλημα ήταν άθλος αν σκεφτώ και το ψυχολογικό κομμάτι. Φέτος ξεκινάει για εμένα από το 0 σε αντίθεση με πέρσι που έπρεπε να καλύψει την αρνητική εντύπωση που είχα για αυτόν. Όσο για τους Ισπανούς ακόμη τους πονάει που ο Παναθηναϊκός είναι πιο επιτυχημένος από όλες τις ομάδες τους μαζί τα τελευταία πολλά χρόνια.

      Διαγραφή