Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Μήπως να πούμε και "ευχαριστώ"

leoforosgipedo
Το δούλεμα του υγιούς κόσμου του Παναθηναϊκού συνεχίζεται, όπως συνεχίζονται και τα περίεργα παιχνίδια εις βάρος του μέλλοντος του Συλλόγου. Προεκλογική περίοδος γαρ και οι εκλογές της Περιφέρειας πλησιάζουν.

Την ώρα που ο ΟΣΦΠ διαθέτει γήπεδο 35.000 θέσεων και η ΑΕΚ ανακοινώνει κατασκευή γηπέδου παρόμοιας χωρητικότητας με επιδότηση 20 εκατομμύρια από το κράτος, κυκλοφορούν "πληροφορίες" ότι η Περιφέρεια Αττικής σκοπεύει να δώσει βοήθεια 7 εκατομμυρίων ευρώ για ...ανακατασκευή της Λεωφόρου.

Ψίχουλα δηλαδή που δεν αρκούν ούτε για ελάχιστη αύξηση της χωρητικότητας του γηπέδου.

Προφανώς, ο Παναθηναϊκός πρέπει να πει και "ευχαριστώ" για το ...βοήθημα που απλώς βάζει "ταφόπλακα" στο όραμα απόκτησης ΝΕΟΥ και ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ γηπέδου.

Και το πιο τραγικό είναι ότι για αυτήν την είδηση - σκάνδαλο πανηγυρίζουν κάποιοι "παναθηναϊκοί". Προφανώς επειδή ο Παναθηναϊκός θα μείνει αιώνια συρρικνωμένος και αιώνια ελεγχόμενος από τα "μαγαζάκια".


Υ.Γ. Και με την ευκαιρία, αφού θα έρθουν 7 εκατομμύρια από την Περιφέρεια, καιρός να σταματήσουν τα χαράτσια στο εισιτήριο των αγώνων που σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της "Συμμαχίας" μπαίνουν για ...ανακατασκευή του γηπέδου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου