Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Μην ξεχάσετε να τους ευχηθείτε

Σήμερα γιορτάζουν πολλοί και πολλές.
Γιορτάζουν οπαδοί των gay, πολιτικών κομμάτων, γείτονες, συνάδελφοι και πολλοί άλλοι.Δεν πρέπει να ξεχάσουμε όμως πως σήμερα γιορτάζουν οι πιστοί του Αλαφούσκα και των πούρων. Οι υπήκοοι των ΑΡΔ της πεντάρας. Οι λεύτεροι οπαδοί του Αλαφουζοβασιλαραπουρεϊκού.

Γιατί σήμερα είναι...

...η Παγκόσμια ημέρα των ζώων. 

"Η Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων πρωτογιορτάστηκε το 1931 σ' ένα συνέδριο περιβαλλοντιστών στη Φλωρεντία, ως ένας τρόπος για την ευαισθητοποίηση κοινού και ειδικών για τα υπό εξαφάνιση ζώα. Από τότε, η γιορτή διευρύνθηκε και περιλαμβάνει όλα τα είδη του ζωικού βασιλείου.

Η 4η Οκτωβρίου καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα Ζώων, επειδή συμπίπτει με τον εορτασμό της μνήμης του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης, που έχει αναγορευτεί από την Καθολική Εκκλησία ως προστάτης των ζώων και του περιβάλλοντος."

Τα γιδοπρόβατα που βόσκουν στα πράσινα λιβάδια του Αλαφούσκα και των αυλικών του σήμερα γιορτάζουν. Τι καλύτερο από λίγο ακόμα σανό για δώρο από τους καταστροφείς της αγαπημένης μας ομάδας; Δώσε σανό στα γιδοπρόβατα και αν σου φτάσουν τα σουβλάκια πέτα τους και κανένα. Βολεύονται και με τα μικρά(αυτά που είναι μισά).

ΥΓ Αγριόγατε χρόνια σου πολλά.
ΥΓ2 Νέα Δημοκρατία ιδρύθηκε στις 4 Οκτωβρίου 1974. Δηλαδή σήμερα είναι και επίσημα "Δεσποινίς ετών 39".  Αλλά και αυτό το κόμμα πάλι κάποια ΖΩΑ θα το ψηφίσουν και θα προσπαθήσει να κάνει πάλι ότι χειρότερο μπορεί για την πατρίδα μας. Αλήθεια ο Σαμαράς γύρισε ή δεν θα έχουν επετειακές εκδηλώσεις; Αν θα έχουν θα παρευρεθεί και ο Μπένι σε αυτές;

4 σχόλια:

  1. Κακώς τους εύχεσαι χρόνια πολλά! Καθ' ότι ζώα και ως γνωστων τα ζώα έχουν μυαλό Π.Ε. (περιορισμένης ευθύνης)...

    ΥΓ. Στα δίποδα ζώα αναφέρομαι, γιατί τα τετράποδα, ακόμα και τα μηρυκαστικά, διαθέτουν πολλές φορές μυαλό, σε αντίθεση με τα δίποδα τα οποία από καταβολής κόσμου είχαν ανακαλύψει την ομπρέλα την οποία και χρησιμοποίησαν όταν γινόταν η ... κατανομή του! (χα χα χα χα ... )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαχα
      Είπα μέρα που είναι να μην είμαι κακός και να τους ευχηθώ.

      Διαγραφή
  2. Δεν μπορείς να φανταστείς τι γίνεται στην πράσινη στάνη εδώ και λίγη ώρα.....
    Έγραψε ο τριτσιμπίδας άρθρο με θέμα "Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ", έχουν πέσει όλοι και κράζουν κι έχει μείνει ο σορόπας και κάποιος ελιμιωτης να καθαρίσουν την μπουγάδα!

    Το τί γέλιο πέφτει δεν περιγράφεται......! Αφού έφτασα στο σημείο τον σορόπα να τον λυπηθώ!

    Αλλά μάλλον είναι μεγάλο το μπουρμπουάρ για το συγκεκριμένο άρθρο, σήμερα που είναι και η γιορτή τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τους λυπάμαι καθόλου.
      Ακούς εκεί "Η Λεωφόρος της ανάπτυξης". Μάλλον θα εννοούν την ανάπτυξη που έφεραν οι ΣαμαροΜπένι στην Ελλάδα.
      Να βγαίνουν τα σάντουιτς και ας ξεφτιλίζονται.

      Διαγραφή