Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Αλαφούζοι : Γαύροι από σόι β΄μέρος(1η αναδημοσίευση αποδεικτικών για το πόσο γαύροι είναι στην οικογένεια)

Η αναδημοσίευση είναι από γαυροsite αλλά αφού αυτοί έκαναν τη δουλειά που έπρεπε να κάνουν τα πρόβατα που δεν πιστεύανε όλους όσους το φωνάζαμε το βάζω αυτούσιο σαν κείμενο και με τις φωτογραφίες μπας και ξυπνήσουν.

Έχουμε ξαναγράψει εδώ μέσα πως θα παρακολουθήσουμε το ερυθρόλευκο παρελθόν της οικογένειας Αλαφούζου και το πόσο βοήθησε ο πατέρας του Τουίτη, ο μπαρμπα-Αριστείδης, στα δύσκολα χρόνια 1975-'79, όταν και ο Σύλλογος ασφυκτιούσε οικονομικά μετά τη φυγή ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ. Αφού θυμηθούμε την πρώτη μας ανάρτηση, προχωράμε στην πρώτη εμφάνιση του εφοπλιστή στα κοινά του Ολυμπιακού.

Το Δεκέμβριο του 1974 ο ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας ανακοινώνει την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου στον Ολυμπιακό. Σιγά σιγά η ομάδα που είχε συνηθίσει να λειτουργεί με πολύ υψηλό κόστος και ''βαριά'' συμβόλαια, αρχίζει να χάνει τη δυναμική της. Εμφανίζονται αρκετοί επιχειρηματίες να προσφέρουν λεφτά και να βοηθήσουν, μεταξύ αυτών και ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, πατέρας του ΒΑΓΓΕΛΑ, όμως δεν φτάνουν. Ο Θανόπουλος, πρόεδρος της ομάδας εκείνη την εποχή, παλεύει να τα βγάλει πέρα, αλλά τελικά και με τα πολλά δεν τα καταφέρνει και οι παίκτες που έχουν μείνει απλήρωτοι για αρκετό καιρό, κηρύσσουν αποχή σε μια καθοριστική στροφή του πρωταθλήματος. Εκεί γύρω στις αρχές Απριλίου, λίγο πριν κριθούν όλα και ενώ η ομάδα διεκδικεί στα ίσια τον τίτλο από την ΑΕΚ του Φάντρονκ, απειλούν να μην ταξιδέψουν να αγωνιστούν στην Καστοριά για την 25η αγωνιστική. Ο Λάκης Πετρόπουλος, προπονητής του Θρύλου, παραιτείται, αναλαμβάνει ο Δαρίβας-Λορέντσι και αρχίζει η προετοιμασία για τα δύο σημαντικά εντός έδρας ματς με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, 26η και 28η αγωνιστική αντίστοιχα, που ουσιαστικά θα αναδείξουν και τον πρωταθλητή. Σε αυτό το χρονικό σημείο, εμφανίζεται ο Αλαφούζος.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 9-4-1975




Με τη συσπείρωση που καλλιεργήθηκε στο σύνολο του Συλλόγου, κόσμος-διοίκηση-τεχνική ηγεσία-παίκτες, θα πάρουμε τα δύο αυτά παιχνίδια και η υπόσχεση του Αλαφούζου θα πραγματοποιηθεί, με το Σάββα Θεοδωρίδη να μοιράζει τα λεφτά στου Ρέντη.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 29-4-1975





Με αυτά τα λεφτά συγκρατήθηκαν οι παίκτες, συνέχισαν να προπονούνται και βγήκε η χρονιά με τον Ολυμπιακό πρωταθλητή. Σε εκείνο το πρωτάθλημα λοιπόν της σεζόν 1974-75, η συμβολή του μπαρμπα-Αριστείδη ήταν καταλυτική. Ας αναλογιστεί ο καθένας την αξία του 1 εκ. δραχμών εν έτει 1975 και ας συγκρίνει με τα χρήματα που λένε κάποιοι ότι έβαλε ο Τουίτης στο βάζελο. Γιατί κάτι για ''1 εκ. ευρώ από την τσέπη του'' ακούμε πως έβαλε αυτές τις ημέρες και εν όψει της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου που έχει προκηρυχθεί στην ΠΑΕ ΠΑΟ, αλλά μετά διαβάζουμε αυτά

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΤΑ 30-3-2013


και προβληματιζόμαστε, ειδικά από την στιγμή που στο μοναδικό κανάλι που εμφανίστηκε για να απολογηθεί ο Βγενόπουλος για τη Λαική Τράπεζα στην Κύπρο ήταν ο ΣΚΑΙ του...Τουίτη. Κι επειδή τις επόμενες μέρες θα'χουμε και συνέχεια με τα χρήματα που έβαλε ο μπαρμπα-Αριστείδης στον Ολυμπιακό, λέμε προς τον ''επενδυτή'' κύριο Ιωάννη Αλαφούζο.

ΡΕ ΤΟΥΙΤΗ, ΑΦΟΥ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΠΑΤΕΡΑΣ-ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΤΖΑΜΠΑ? ΜΑΖΟΧΑΣ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡ'ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΟΥ?

Σχόλιο ΒΤΚ
Αφού και αυτός είναι γαύρος γιατί να βάλει χρήματα στον Παναθηναϊκό; Την ομάδα του βοηθάει για να κερδίζει τίτλους. Αφήνει τα ΦΑΡΤ να βγάζουν τα κάστανα από την φωτιά για λογαριασμό του.

ΥΓ Αδερφέ σε ευχαριστώ πολύ για τον σύνδεσμο που έστειλες.

10 σχόλια:

  1. Το θέμα είναι να μπορέσουν (???) τα άλογα τετράποδα που σταλίζουν στο τριώροφο και στα σκαλάκια της Θ13 να καταλάβουν (????) τι γράφεις εδώ μέσα Βασίλη!

    Ή μάλλον τι γράφουν οι αυθεντικοί γαύροι για το αφεντικό των γιαλαντζί, τον Αλαφ. Επειδή όμως οι γιαλαντζί γαύροι του φλορέα είναι από τους ζωντανούς οργανισμούς του σύμπαντος που ΔΕΝ διαθέτουν μια ουσία που λέγεται φαιά, το κόβω λίγο δύσκολο να καταλάβουν τι θέλει να πει ο ποιητής του ΦΩΤΟΣ (sic).

    Πάντως τα καλύτερα για εμάς τους ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ και την ομάδα και τα χειρότερα γι αυτούς, έρχονται και μάλιστα πιο γρήγορα απ ότι υπολόγιζαν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα-καλησπέρα Δημήτρη.
      Μην χρησιμοποιείς δύσκολες λέξεις που αν τις διαβάσουν θα νομίσουν πως μιλάς για τα ντεντένια και όχι για τα τετράποδα χωρίς λογική α-λογα. Οι πρώτη παράγραφος μπορεί να τους τρελάνει και να μην ξέρουν τι γράφεις!!!!!!!!!

      Το ΣΚΟΤΑΔΙ κάποτε(1998-2003) έγραφε όμορφα πράγματα που έτυχε να διαβάσω εξαιτίας κάποιων φίλων οπαδών των gay αλλά ποτέ δεν πίστεψα πως θα ήταν χρήσιμα για τους Παναθηναϊκούς. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι γαύροι και βγαίνουν στη φόρα αλήθειες.

      Τα καλύτερα θα έρθουν με περίεργο τρόπο αλλά όπως και να έρθουν θα είναι καλοδεχούμενα, αρκεί να μην έχουμε δίπλα μας όσους μας έφθειραν και μας έφεραν σε αυτή τη σημερινή κατάσταση.

      Διαγραφή
  2. Επικό. Τα αποκαλυπτήρια του ανύπαρκτου ξεκίνησαν χάρη σε σένα και σε κάποια άλλα σάιτς, όπως greenmood/glorydays κ.λπ. Μέχρι πρότινος έγραφα που και που στα πράσινα νέα, αλλά πλέον έχουν εξελιχθεί σε αλαφούσκα νέα... Το λυπηρό είναι ότι ο φορέας (υπο)διοικείται πλέον από αναρχοάπλυτους του Ζωγράφου (ναι ζήσαμε να το δούμε κ αυτο) με τις ευλογίες του "προέδρου". ΚΑΙ όλοι ξέρουμε ότι αυτοί δεν διακρίνονται για την ευφυία τους ούτε για τις υψηλές απαιτήσεις τους.

    Σε διαβάζω καιρό, απλώς τώρα αποφάσισα να σου γράψω για πρώτη φορά. Συνέχισε δυνατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στέφανε σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, όμως που δίνεις μερίδιο που δεν μου ανήκει.

      Πρώτο ξεκίνησε το mypanathinaikos την αντεπίθεση. Αν δεν ήταν αυτή η παρέα δεν θα ξεκινούσε τίποτα, οι υπόλοιποι ήρθαμε μετά(γνώμη μου). Εγώ χρωστάω πολλά στην αγάπη και την στήριξη των Laplace, Άλχι, Σκεπτόμενου, Geo, Άλφα, Κουρσάρου(ίσως να ξεχνάω και κάποιον άλλο πλην του ρουφιάνου Μιχαλάκη) χωρίς αυτούς δεν θα ξεκινούσα και δεν θα συνέχιζα.

      Σπάνια μπαίνω στα πράσινα λιβάδια, όπως τα χαρακτηρίζει και ο καλός φίλος Δημήτρης, αλλά γουστάρω πολύ που μπαίνουν αδέρφια(που είτε με διαβάζουν είτε όχι) τους κάνουν ότι τους αξίζει στα σχόλια. Τους γλεντάνε. Γνώμη μου να μην σταματήσεις να τους σχολιάζεις, έχει πλάκα.

      Όσο για τον Πουρέα, είναι τραγικό να βλέπεις στην πράσινη εξέδρα ανθέλληνες που νοικιάζουν τους εαυτούς τους για ένα σουβλάκι.

      Διαγραφή
  3. Πιστεύω ότι απλά δεν τους νοιάζει το μόνο που θέλουνε είναι να βρίζουνε τον Βαρδινογιάννη και να μην υπάρχει στην ομάδα..Άλλωστε το λέγανε καλύτερα Δ' Εθνική παρά με σένα νταβατζή και ας τα γράφουνε και σάϊτ τον λιμανίσιων..Θα φύγουνε μόνο απο τον απλό οπαδό της ομάδας μας που είναι η πλειοψηφία..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύντομα αδερφέ μου, πιο σύντομα από όσο φαντάζονται και θα το χαρακτηρίσουμε σαν "η εκδίκηση των πατατάκηδων"(και ας μην μας αρέσουν όλους τα πατατάκια στο γήπεδο)

      Διαγραφή
  4. ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΗΜΟΥΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΕΛΟΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 1ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ Ο ΚΑΡΑΦΛΟΓΑΥΡΟΣ ΕΙΠΑ ΔΥΝΑΤΑ:"TIIIIII;;;;;;;ΠΩΩΩΩΩΣΣΣ;;;;;;;;ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟGAY-ROS''.KAI ANAΡΩΤΗΘΗΚΑ Ο ΑΦΕΛΗΣ:AYTOΣ Ο ΚΩΛΟGAY-ROS ΘΑ ΜΑΣ ''ΣΩΣΕΙ'' ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΓΑΠΟΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΚΟΥΡΕΛΗ;;;;;;;ΜΠΑ,ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ...ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΕΣΑ ΜΕΣΑ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΑΛΗΘΙΝΟ...ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΙΛΙΟΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΣΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ-ΞΕΜΠΡΟΣΤIΑΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΝ (ΠΑΛΙ) ΔΥΣΤΥΧΩΣ...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕ ΒΑΣΙΛΗ!!!!ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙΡΟ (ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΩ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥPANATHINAIKOS,ΑΝ ΚΙ ΕΧΩ ΝΑ POSTAΡΩ ΚΑΤΙ 2,5-3 ΧΡΟΝΙΑ) KAI ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ EΔΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ...ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΤΙ ΑΛΗΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΠΑΚΩΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΠΗΔΑΝΕ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΣΤΙΣ ΗΤΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ;;;EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΥΡΕΣ (ΚΑΡΑΦΛΟ)ΓΙΑΝΝΗ...
    ΥΓ:MΟΛΙΣ ΒΡΗΚΑ KATA TYXH ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟ 2-2 ΜΕ ΤΗ ΡΕΑΛ ΤΟ 2002 (ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΛΟΓΩ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΤΕ),ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ...''ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ'' ΜΕ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΙΓΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΩ ''ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ'' ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ''ΣΚΛΑΒΩΘΩ ΞΑΝΑ'' :) :) !!!!
    ENAΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΣ (ΚΑΤΑ ΤΑ ΧΑΠΑΚΩΜΕΝΑ-ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ-ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΟGAY-ROΒΑΖΕΛΑΚΙΑ...
    ΥΓ2:ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΡΑΨΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΛΑΔΑ-ΚΟΥΡΑΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ :)!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το φώναζαν τα αδέρφια αλλά ποιος τους άκουγε. Κάποιοι το λέγαμε από την αρχή αλλά πολλοί έπεσαν στην παγίδα. Ευτυχώς όσοι αγαπάνε πραγματικά την ομάδα κατάλαβαν το λάθος τους με την στήριξη του Αλ Αφ. Έρχονται μέρες καλύτερες που θα μοιάζουν με εκείνες της σκλαβιά(ελπίζω χωρίς την οικογένεια γιατί έκανε τον κύκλο της και με νέο επενδυτή).
      Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και μη σε νοιάζει για το μεγάλο σχόλιο.

      ΥΓ Στο 2-2 με τη Ρεάλ ήμουν στη 13 και μετά με την πράσινη φανέλα του συνδέσμου σε όλα τα κανάλια να μας δείχνουν πως πανηγυρίζουμε έξω από το Ναό.

      Διαγραφή
  5. ΝΑ 'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΑΔΕΛΦΕ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ-ΑΓΝΟΙ-ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ...ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ Τ' ΑΥΤΙ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ!! :)

    ΥΓ:ΕΓΩ ΣΤΟ 2-2 ΜΕ ΤΗ ΡΕΑΛ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ...ΝΑΟ (ΜΑΓΕΙΡΕΙΑ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή