Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Βελάξτε πρόβατα, βελάξτε.
Και η πρώτη σκέψη σας είναι "που το πάει πάλι...". 
Θέλεις να δεις που το πάω; ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;
Προχώρα να δεις που το πάω. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Και αφού είχες την περιέργεια να δεις τι θέλω να πω και γιατί είμαι θυμωμένος θα το καταλάβεις πολύ σύντομα. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
Τόσα χρόνια έχω δει τους Έλληνες να κάνουν δεκάδες ΜΑΛΑΚΙΕΣ χωρίς @. ΝΑΙ έχω κάνει και εγώ ΜΑΛΑΚΙΕΣ και μάλιστα ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΙΕΣ με το να στηρίζω συγκεκριμένο ΜΑΛΑΚΑ Έλληνα πολιτικό, αλλά ευτυχώς έχει χρόνια που του γύρισα την πλάτη και αν θέλει ας τολμήσει να επικοινωνήσει μαζί μου. Ναι το ξέρω καθυστερώ, αλλά το καλό πράμα αργεί.
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΟΣ

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014 22:00

Υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος

Σύζυγος και πατέρας πέντε παιδιών της Αργυρώς, της Ευτυχίας, της Χριστίνας, του Νικόλα και του μικρού Αχιλλέα και εγώ ο ίδιος παιδί πολύτεκνης οικογένειας γεννήθηκα το έτος 1959 στο Βόλο, από όπου μετακομίσαμε με την οικογένειά μου στην Αθήνα και στη Νέα Σμύρνη, που πέρασα τα χρόνια της εφηβείας μου. Στα χρόνια εκείνα, γαλουχήθηκα με τις αρχές και τις αξίες του πατέρα μου, που μου έμαθε ότι η αξιοπρέπεια, ο σεβασμός και η οικογένεια είναι τα σημαντικότερα πράγματα στον κόσμο. Παράλληλα με έμαθε να αγαπώ τον αθλητισμό και ιδιαίτερα την ομάδα της γειτονιάς μου, που μέσα στο γήπεδο της μεγάλωσα, τον Πανιώνιο. 

Στις αρχές της δεκαετίας του 1980, αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον, μετανάστευσα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, όπου με μεγάλη επιτυχία δραστηριοποιήθηκα στις επιχειρήσεις εστίασης και θεάματος, δημιουργώντας  ένα σοβαρό οικονομικό υπόβαθρο, αρνούμενος όμως να αποδεχτώ την Αμερικανική Υπηκοότητα, διότι μου ζητήθηκε να δηλώσω ότι σε περίπτωση εμπλοκής των Η.Π.Α. με την γενέτειρά μου, όφειλα να πάρω το μέρος τους. Το έτος 1996 επέστρεψα στην Ελλάδα και ανέλαβα για πρώτη διοικητική θέση στην ομάδα του Πανιωνίου Νέας Σμύρνης, διαγράφοντας μια εξαιρετική πορεία στην Α΄ Εθνική Κατηγορία, που κατέληξε στην έξοδό της στα ευρωπαϊκά κύπελλα, από όπου και αποχώρησα το έτος 2006, αρνούμενος να συμβιβαστώ, όπως δεν έχω πράξει ουδέποτε στην ζωή μου, με μερίδα φιλάθλων που ήθελαν τον Πανιώνιο ως μέσο βιοπορισμό και προσωπικής ανάδειξης. 
Το έτος 2008 επέστρεψα στην πόλη που γεννήθηκα, αναλαμβάνοντας την διοίκηση της μίας από τις δύο ομάδες της, αυτής του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ, με αποκλειστικό στόχο την δημιουργία μιας μεγάλης ομάδας, που εκείνη την εποχή όμως παρέπαιε τόσο διοικητικά όσο και οικονομικά, το οποίο και κατάφερα με την αμέριστη συμπαράσταση των συνεργατών μου και του φίλαθλου κόσμου, καθώς όχι μόνο βγήκε από το αδιέξοδο που βρίσκονταν, αλλά διέγραψε μια εξαιρετική πορεία  στην Πρώτη Επαγγελματική Κατηγορία της Ελλάδας και κέρδισε άξια την έξοδό της στην Ευρώπη.
Το καλοκαίρι του 2011, με μια απαράδεκτη και καθόλα παράνομη πολιτική παρέμβαση, η ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ τιμωρήθηκε με προσωρινό αφανισμό, από τον οποίο τόσο η ίδια όσο και κατ’ επέκταση η πόλη υπέστει μεγάλη οικονομική ζημία, ενώ εγώ με ένα σαθρό και προκατασκευασμένο κατηγορητήριο οδηγήθηκα μέσα από ρωμαϊκού τύπου τηλεοπτική φιέστα στη φυλακή.

Πιστός στις αρχές με τις οποίες μεγάλωσα, χειρίζομαι όλες τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, εργαζόμενος ακούραστα, ευσυνείδητα και υπεύθυνα, χαίροντας ιδιαίτερης εκτίμησης και σεβασμού ακόμα και από τους αντιπάλους μου, αγωνιζόμενος με πάθος απέναντι σε όλους εκείνους, που σε όλες τις εκφάνσεις των κοινωνικών δραστηριοτήτων προσπαθούν να αποκομίσουν ευκαιριακά οφέλη για ίδιο όφελος, αδιαφορώντας για το κοινωνικό σύνολο.

Πόσοι ΜΑΛΑΚΕΣ υπάρχουν στον Βόλο που θα τον ψηφίσουν;
ΑΦΘΑΡΤΟΣ-ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ-ΔΙΚΑΙΟΣ-ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΠΤΕΣ ΕΠΑΦΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κανονικά θα πρέπει να βρει μόνο το δικό του ψηφοδέλτιο και όσων θέλησαν να τον πλαισιώσουν.
Μετά σας ενοχλεί που σας αποκαλούν "Αυστριακούς". Εσάς δεν έπρεπε ούτε πρόβατα να σας λένε, γιατί τα πρόβατα δεν ψηφίζουν για να αποφασίζουν για το μέλλον της τοπικής κοινωνίας τους.
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ρε ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΟ

14 σχόλια:

  1. Καλημέρα Βασίλη και καλό Σαββατοκύριακο.
    Εκνευριστικά απολαυστικός ως συνήθως!

    Αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα του σήμερα, οι κάθε λογής απατεωνίσκοι και τυχάρπαστοι, αυτοανάγονται σε υπερασπιστές της τιμιότητας και της ηθικής, με απώτερο σκοπό την ενδυνάμωση της .... τσέπης τους και κάποιες φορές της κοιλιάς τους!.
    Δεν μπορούσε ο Μπέος να λείψει από αυτό το πανηγυράκι....! Εξάλλου, όπως ο ίδιος αναφέρει στο βιογραφικό του, πέρασε για μια 15ετία τουλάχιστον από το ... μεγάλο σχολείο των υπερλαμογίων καταστροφέων του πλανήτη. Επομένως, λαμβάνοντας υπ' όψιν την πολύ κοντή έως ανύπαρκτη μνήμη των προβατοποιημένων ψηφοφόρων και σε συνδυασμό με την ιδιοσυγκρασία των συγκεκριμένων κατοίκων που καυχώνται για την μη ελληνική καταγωγή τους (!!!), αυστριακοί όντες (!!!), μην μας παραξενέψει το γεγονός ότι το συγκεκριμένο λαμόγιο μπορεί να εκλεγεί και με την μέγιστη πλειοψηφία!

    Κλείνοντας, επέτρεψέ μου να αναφωνήσω κι εγώ:
    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...........!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό Σαββατοκύριακο Δημήτρη.

      Το «Αυστριακοί» τους προσβάλει όσο τίποτα άλλο αλλά αν τον εκλέξουν αυτό θα είναι η μέγιστη προσβολή.
      Τελικά τους νόμους τους ψήφισαν για να βολεύονται τα λαμόγια. Αν πρέπει να επιλέξω για δήμαρχο Θεσσαλονίκης(που δεν πρέπει γιατί είμαι «δυτικός») και έχω τις επιλογές Μπουτάρη-Γκιουλέκα-κλπ τι θα πρέπει να επιλέξω το κακό, το χειρότερο ή το χείριστο; Όπως μου είπε το πρωί και συγγενικό μου πρόσωπο "Δείξε μου έναν τίμιο και τον ψηφίζω". Βέβαια πριν είχε την απορία "Γιατί ασχολείσαι με τον Βόλο;" Κάνω καλά και ασχολούμαι ρε Δημήτρη ή να κοιτάξω μόνο το τομάρι μου; !!!!!!!!!

      ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕος

      Διαγραφή
  2. Ωπα! Αυτό δεν το ήξερα! Τα πάντα όλα, φίλτατοι. Δεν θα έπρεπε να πέφτουμε από τα σύννεφα με παρόμοια συγκλονιστικά γεγονότα (πολλά πάνελ βλέπω εξ' ου και οι κλισέ φράσεις), καθώς όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη και ψυχή. Εδώ ο Πόλντο είναι από τους μεγάλους ευεργέτες-χορηγούς του πρωθυπουργού μας (;), στους Μπέους θα κολλήσουμε; Τέτοιους πυλώνες αμέμπτου ηθικής χρειάζεται η δημοκρατία για να ξεκολλήσει από την διαφθορά βρε! Εξάλλου το Κόμμα των Πολιτικών Κομμάτων όλα τα αλέθει.

    ΥΓ
    Φλασιά¨θυμάστε εκείνον τον απίθανο, ένα υποτακτικό κομματόσκυλο, που φιλούσε το χέρι του Βενιζέλου σε ένα συνέδριο του Πασοκ; Τι να λέμε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον θυμάμαι τον δούλο που από το πολύ σκύψιμο του έμεινε να περπατάει σε ορθή γωνία.
      Τι σου είναι όμως το ίντερνετ; Μοιραζόμαστε την χαρά με την πόλη του Βόλου που ένας πολίτης του κ...ώλου θα διεκδικήσει αξίωμα. Να δεις που μετά θα μας κάνει και κήρυγμα.

      Διαγραφή
  3. Φυσικά και κάνεις καλά και ασχολείσαι, κι εσύ που έχεις το blog και όλοι μας που τυγχάνει να είμαστε σκεπτόμενοι πολίτες και η τεχνολογία μας επιτρέπει να μαθαίνουμε το τι γίνεται όχι μόνο στο σπίτι του γείτονά μας, αλλά και πολύ μακρύτερα.

    Ασχολούμενος με το κάθε τι, στην περίπτωσή μας με το Βόλο, απλά μπορεί να δημιουργήσεις έχθρες με κάποιον ή κάποιους που πιθανόν να έχουν έντονο το τοπικιστικό στοιχείο. Αυτό βέβαια ποσώς θα πρέπει να ενδιαφέρει εσένα. Ας ενδιαφέρει μόνο όσους θίγονται. Λύση υπάρχει, να μην σε ξαναδιαβάσουν.....

    Όταν όμως ένα άτομο, έχει συνδεθεί με την λαμογιά και την απατεωνιά, σου/μας έχει γ@μησει την φίλαθλη/οπαδική ηρεμία γιατί συντάχθηκε με τον χειρότερο τρόπο και εξυπηρέτησε κάτω από το τραπέζι συμφέροντα του άμεσου (ποδοσφαιρικού) αντιπάλου σου, τότε ΔΕΝ πρέπει να τον αφήσεις σε ηρεμία και να τον πολεμήσεις με όποιο μέσο διαθέτεις, όπως και αυτός συνέβαλε στο να σου γ@μηθεί η ψυχολογία....!

    Αν δεν υπάρχουν φωνές - έστω και μεμονωμένες - για όλα όσα κάνουν κάποιοι, οι ίδιοι σχεδόν πάντα (οικογενειοκρατικά), τότε θα φτάσουμε σε ένα σημείο που θα επικρατήσει ο νόμος των πατρικίων κι εμείς οι πληβείοι θα εξαφανιστούμε οι περισσότεροι από τον χάρτη (θα κρατήσουν μόνον όσους από εμάς θα χρειάζονται).

    Όσο για το αν τους προσβάλλει το "αυστριακοί", δεν το νομίζω (προσωπική μου άποψη από γνωστούς μου Βολιώτες).

    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...............ος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα έγραψες καλύτερα από όσο θα μπορούσα εγώ να εξηγήσω το γιατί ΠΡΕΠΕΙ να μας ενδιαφέρει ο «γείτονας». Γιατί μετά τον «γείτονα» θα έρθει και η δική μας σειρά.

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα Βασίλη και καλό Σ/Κ..Πάει το είδαμε και αυτό στην κακόμοιρη αυτή χώρα αν είναι δυνατόν.Τι να πείς αυτά είναι τα νέα ήθη της χώρας ο κάθε ένας να θέλει να το παίξει σωτήρας και να ασχοληθεί με τα κοινά χωρίς να τον ενδιαφέρει το παρελθόν του...Ελπίζω να μην τον ψηφίσουν γιατί θα είναι ότι χειρότερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπιλ, καθότι Βολιώτης, να σου πω το εξής: αναφέρεσαι σε φιλάθλους ή οπαδούς και σίγουρα ψηφοφόρους ομάδος που δεν είπαν την ομάδα τους -ας πούμε- Μαγνησιακό ή Ενωση Φιλάθλων Βόλου ή απλά Βόλος, αλλά προτίμησαν να αντιγράψουν τον Ολυμπαικό Πειραιώς αθηνολιγούρικα! Και περιμένεις, λοιπόν, τι ακριβώς; Οταν ξεκίνησαν οι διαδικασίες για τον έλεγχο του Ολυμπαικού Βόλου και φάνηκε οτι πέφτει, κάηκε για πρώτη, για πρώτη τονίζω, φορά ο Βόλος(!!!). Και μεγάλη μερίδα του κόσμου θεώρησε οτι χτυπάν τον Μπέο και κάπως έτσι ηρωοποιήθηκε!
    Τέσπα, όπως και να χει, ο Βόλος είναι μέσα στις 3 πόλεις με τη μεγαλύτερη ανεργία στην Ελλάδα, κάτι που δεν έλυσε κανείς, και στην επαρχία σκέφτονται διαφορετικά από ό,τι στα μεγάλα αστικά κέντρα. Δλδ δεν τον πολυνοιάζει αν είναι το μεγαλύτερο λαμόγιο, αρκεί να δει καλό. Κορλεόνικα πράγματα δλδς

    Την καλημέρα μου.

    Υγ Θα τα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε σε θέσεις τη Ριζούπολη με τη νέα Λεωφόρο;

    Plataniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που τα ξαναλέμε.
      Έχω καιρό να σε δω να σχολιάζεις στο myPanathinaikos.

      Αδερφέ η ίδια νοοτροπία παντού. Ακόμη και στη Θεσσαλονίκη, που στους μικρότερους δήμοι εκλέγουν άχρηστους με αυτό τον τρόπο σκέψης. Πως να μπω για 2, 5, 8 μήνες σε μία δουλειά και τα λαμόγια βάζουν και όλο τους το σόι μέσα. Όσο ζω ελπίζω και εγώ ελπίζω να μην βγει αυτός στο δήμο Βόλου, ήδη έχει κάποια προβλήματα ο δήμος που ίσως «σκάσουν» πριν τις εκλογές αν έρθει και ο "σωτήρας"...

      Αν σκεφτόμαστε για μικρό γήπεδο θα καταλήξουμε μικρή ομάδα.-
      Θέλεις να γίνουμε μικρή ομάδα; ; )

      Διαγραφή
    2. Φίλε προσπάθησα να μπω στο mypanathinaikos αλλά δεν μπορώ. Κάναν τα κουμάντα τους τα παιδιά και καλά έκαναν δλδ, δεν με ξέρουν.

      Διαγραφή
  6. Στείλε πρώτα e-mail(το έχουν ήδη το δικό σου από τα σχόλια στο blog) και ζήτα τους να πάρεις κωδικό-πρόσκληση.
    Όλοι όσοι δεν συμμετείχαν δεν μπορούν να τους διαβάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή