Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Τουλάχιστον μην το λέτε κιόλας ρε αθεόφοβοι

Τουλάχιστον μην το λέτε κιόλας ρε αθεόφοβοι

Τι άλλο θα ακούσουμε πλέον σ' αυτή την ομάδα. Πόσο θα συνεχίζουν να αυτοξευτιλίζονται οι πάσης φύσεως επικοινωνιολόγοι και οι κολαούζοι τους, προκειμένου να πείσουν τον κόσμο ότι όλα πάνε καλά, αρκεί να μην χάσουν αυτοί της θέσεις τους;

Δεν φτάνει λοιπόν που φάγαμε όλη την εβδομάδα σχεδόν με την... ελπίδα ότι ο Παναθηναϊκός θα νικήσει τον Πανιώνιο και ο Ολυμπιακός -λογικά- θα κερδίσει τον Ατρόμητο οπότε ο μεγάλος κερδισμένος (!!!) θα είναι ο... Παναθηναϊκός γιατί θα μικρύνει την απόσταση από τον Ατρόμητο.

Σήμερα το... ξανακούσαμε κιόλας από "καταπράσινη" φωνή στα ερτζιανά.

Έστω λοιπόν κι αν... δεν κέρδισε ο Ολυμπιακός, στον Παναθηναϊκός είναι ικανοποιημένοι όπως μάθαμε, για τους... δύο βαθμούς που έκοψε από τον Ατρόμητο και έτσι είμαστε πιο κοντά στο στόχο ης... τρίτης θέσης.

Έτσι ακριβώς. 

Δηλαδή μόνο... συγχαρητήριο τηλεγράφημα που δεν έστειλαν οι επικοινωνιολόγοι στον... Ολυμπιακό που έκοψε την φόρα στον... μεγάλο μας αντίπαλο στην βαθμολογία τον Ατρόμητο.

Οι άνθρωποι έτσι όπως το πάνε, ήταν ικανοί να πετάχτηκαν από την θέση τους με ένα... μυριόστομα αααααααχχχχ που έλεγαν κάποτε και οι σπήκερ στην ευκαιρία του ΟΣΦΠ στο τέλος του αγώνα, ενώ την ίδια ώρα θα έκαναν τάματα στον Άγιο Κορμοράνο μην τυχόν και βάλει την τελευταία στιγμή κανα γκολ ο Ατρόμητος και μας χαλάσει τον θρίαμβο του... πλησιάσματος.

Και βέβαια όπως πάντα, το θέμα δεν είναι το τι θέλουν και τι δεν θέλουν οι τύποι, ούτε πως τον κατάντησαν τον Παναθηναϊκό.

Το θέμα είναι ότι δεν ντρέπονται να το λένε κιόλας.

Σχόλιο ΒΤΚ
Ποιος έχασε τη ντροπή του για να την βρούνε αυτοί;

7 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Βασίλη ότι και να πεις για τους ανθρώπους είναι λίγο.Αν είναι δυνατόν να χαίρονται για την γκέλα του Ατρομήτου επειδή είναι εφικτός ο στόχος της τρίτης θέσης ΕΛΕΟΣ..ΚΑΤΑΝΤΙΑΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάνο καλησπέρα.
      Κάποιοι χαίρονται γιατί δεν έχασε η ομάδα του αφεντικού τους.
      Με αυτούς που μπλέξαμε όλα είναι δυνατά.

      Διαγραφή
  2. Καλή σελίδα αυτή, δεν την ήξερα. Ποια ντροπή βρε Βασίλη... Δημοσιογράφοι είναι οι άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι το site του Γκόντζου. Σε κάποια θέματα συμφωνώ και αλλού τον βρίσκω λάθος. Τελευταία με έχει ξενερώσει.

      Διαγραφή
  3. ΠΟΙΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΙ ΤΩΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟΠΟΥΡΑΤΩΝ;;;ΤΣΙΠΑ,ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ,ΝΤΡΟΠΗ,ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΙΔΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανείς. Αλλά δεν το γράψει κανείς(και δεν το αντιγράψουν άλλοι) θα θεωρήσουν πως όλοι έφαγαν το σανό αμάσητο.

      Διαγραφή
    2. ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΑΔΕΛΦΕ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΚΑΚΕΣ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΠΑΚΩΜΕΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

      Διαγραφή