Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Επόμενη ανάρτηση Σάββατο βράδυ ή Κυριακή

Είχα να γράψω πολλά και να σχολιάσω ακόμη περισσότερα αλλά αν μαυρίσει η ψυχή σου με αυτό που έζησες πριν λίγο δεν μπορείς παρά να περιμένεις να γίνει κάπως γκρι.

7 σχόλια:

  1. ΕΙΧΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ,ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΑΔΕΛΦΕ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΠΟΛΥ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΠΩΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι μία αλλά 3(2 θύματα και αυτός που ακούγεται πως τους κλείδωσε και αυτοπυρπολήθηκε) ανθρώπινες ζωές και ένας ακόμη χαροπαλεύει. Χθες το πρωί βρέθηκα, λόγω άδειας, στο Κορδελιό και ήμουν στα 30 μέτρα από την τραγωδία χωρίς να μπορώ να βοηθήσω.

      Διαγραφή
    2. Περαστικά σου, ελπίζω να είσαι καλά τώρα. Ξέχασα να το γράψω και πάτησα δημοσίευση πριν.

      Διαγραφή
  2. ΠΩ ΠΩ,ΤΙ ΣΤΟΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ;;;ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΪ.ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ,ΤΟ ΕΧΑΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ Μ@Λ@ΚΙ@ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ.ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΤΟΥΝ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ,ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΚΕΙ ΠΡΟΧΘΕΣ,ΑΔΕΛΦΕ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΗ ΝΤΑΛΙΚΑ ΣΤΑ ΜΑΛΓΑΡΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ 2 ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΕΝΟΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΫΠΕΥΘΥΝΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΕΜΑΤΟ ΚΟΣΜΟ(ΟΛΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ)ΠΑΡΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΣΘΕΝΗΣ-ΑΝΗΜΠΟΡΟΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ.ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ «ΑΣΘΕΝΕΙΣ-ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ» ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΜΟΥ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ,ΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι έγινε και το τρακάρισμα με τους δύο κοπέλες που χάθηκαν άδικα από τον «επαγγελματία» οδηγό. Αμαρτία και οι δύο περιπτώσεις με την άδικη απώλεια ανθρώπινων ζωών.

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα Βασίλη ότι και να πω είναι λίγο για αυτές τις τραγωδίες.Το μόνο που μπορώ να πω είναι ας αναπαύσει ο Θεός την ψυχή τους και εύχομαι να είναι τα τελευταία άσχημα που θα μάθουμε φέτος.Θα πρέπει να ελέγχουνε καλύτερα οι άσχετοι τους επαγγελματίες οδηγούς των Λεωφορείων για να μην θρηνήσουμε και άλλα θύματα απο ανίκανους οδηγούς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να είναι οι δύο τελευταίες τραγωδίες, αλλά δεν το πιστεύω.

      Διαγραφή