Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Έπαιξε σχεδόν σαν Παναθηναϊκός και νίκησε εύκολα

Πριν το παιχνίδι πολλοί «αντικειμενικοί» δημοσιοκάφροι έγραφαν τα γνωστά. Πως ο Παναθηναϊκός έχει μία δύσκολη έξοδο, πως πρέπει να φοβάται την ανεβασμένη Βέροια και άλλα τέτοια τραγικά. Τραγικά γιατί ο Παναθηναϊκός φέτος κατάφερε να είναι πειστικός γιο όσο μεγαλύτερο χρονικά διάστημα μπορούσε και αν έπαιζε έτσι συνέχεια πολλά θα ήταν διαφορετικά.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια και την ομάδα μας να παίρνει πολύ γρήγορα το προβάδισμα, μόλις στο 2' με τον Κλωναρίδη. Ένα γκολ που δεν φόβισε την Βέροια που προσπάθησε για την ισοφάριση και την πέτυχε λίγα λεπτά αργότερα, στο 10', με πέναλτυ που έκανε ο Καπίνο. Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός προσπάθησε περισσότερο, έκανε ευκαιρίες, πίεσε την Βέροια και την ανάγκασε να αμύνεται μαζικά. Μία άμυνα όμως που δεν κατάφερε να αποδώσει για την ομάδα της Βέροιας, η οποία δέχτηκε το 2-1 από τον Ατζαγκούν στο 34'. Ο Παναθηναϊκός είχε τις ευκαιρίες, είχε την κατοχή και το 2-1 ως αποτέλεσμα ημιχρόνου αν μπορεί κάποιος να το θεωρήσει άδικο δεν θα του πω τίποτα.

Στην επανάληψη ίσως η απειρία, ίσως η εικόνα της Βέροιας μετά το 1-1 και μέχρι το 45, ίσως για κάποιο λόγο που δεν θα μάθουμε ο Παναθηναϊκός σταμάτησε να προσπαθεί το ίδιο με το πρώτο μέρος. Δεν απειλήθηκε αλλά και δεν απείλησε. Το σκορ παρέμενε  στο 2-1 και αυτό δεν ήταν καλό μιας και μπορούσε να στερήσει βαθμούς από την ομάδα μας αν προς το τέλος δεχόταν την ισοφάριση. Στο 68' και αφού είχε ήδη δώσει δύο ασίστ ο Μπεργκ αποφάσισε να γράψει και αυτός το όνομά του στους σκόρερ. Ο Παναθηναϊκός έκανε το 3-1 και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Η ομάδα της Ημαθίας πλέον δεν είχε καμία ελπίδα για να πάρει κάτι από το παιχνίδι, που τελικά έληξε χωρίς να σημειωθεί άλλο τέρμα.

Αν σήμερα έπρεπε να διαλέξουμε ένα παίκτη για mvp τότε θα διαλέγαμε τον Μπεργκ και τον Νάνο. Δεν γίνεται να επιλέξει κάποιος έναν γιατί θα αδικήσει τον άλλο. Σήμερα ο Παναθηναϊκός αν δεν είχε το διάστημα από το 1-0 ως το 1-1 και το πρώτο μισό του δευτέρου ημιχρόνου θα είχε κάνει την εμφάνιση που όλοι θέλουμε από την ομάδα που αγαπάμε. Ακόμη και έτσι νίκησε, πήρε τους τρεις βαθμούς και αν συνεχίσει έτσι και δεν βρεθεί πάλι προ εκπλήξεως(από διοικητικά λάθη και παραλήψεις) θα βρεθεί στα play off και θα προσπαθήσει για το καλύτερο. (τη γνώμη μου για τη διοίκηση την γνωρίζετε όπως και την άποψή μου για το αν θα πάρουμε ή όχι άδεια από την ΟΥΕΦΑ και δεν τα ξαναγράφω)

ΥΓ Άσχετο με το θέμα αλλά χρωστάω μία απάντηση στον Μάκη. Η Παλμέιρας πήγε στην ΦΙΦΑ με σκοπό να πάρει χρήματα από τον Παναθηναϊκό γιατί ήταν παίκτης από τις ακαδημίες της και λένε πως τον προσεγγίσαμε με τρόπο που δεν επιτρεπόταν. Αν θα δικαιωθούν δεν γνωρίζω, ακόμη η ιστορία δεν ξεκαθάρισε. Ο παίκτης είχε κερδίσει δικαστήριο στη χώρα του που του επέτρεπε να υπογράψει ως ελεύθερος, όπως και έκανε δηλαδή. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του πήγε στην ΦΙΦΑ για να διεκδικήσει χρήματα από την μεταγραφή του Ντέιβιντ στη Φλαμένγκο.

5 σχόλια:

  1. Κερδίσαμε την υπερομάδα της Βέροιας και πάμε καρφί για το πρωτάθλημα...Φέτος δεν ήτανε κανένας παίχτης μας στημένος και γι'αυτό κερδίσαμε χαχα...Πότε θα ησυχάσουμε απο τους καταστροφείς..Πρέπει να πανηγυρίζουνε ακόμα με αυτό το ΤΕΡΑΣΤΙΟ διπλό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΡΟΜΠΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

    ΓΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗ...ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΩΡΑ;ΑΦΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ ΝΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΫΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ.ΠΑΝΤΩΣ,Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΠΑΙΖΑΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΠΙ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΟΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάνο έχεις ρέντα. Σήμερα πραγματικά ζωγραφίζεις με τα σχόλια σου. Δεν προσθέτω τίποτα.
    Μάκη θυμάμαι πριν χρόνια που ακόμη και όταν χτυπούσαμε πρωτάθλημα οι γκέλες με κάποιον ή κάποιους από τους ουραγούς ήταν δεδομένες κάθε χρόνο. Μπορεί να συνεχίσει έτσι; Μακάρι να το κάνει και να πάει η ομάδα όσο πιο καλά μπορεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΙΧΑΜΕ ΓΚΕΛΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ Η ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ 1-0 Η 2-1 ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΙΓΟΤΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ «ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ» ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ 3-4ΡΤΟΙ ΟΤΑΝ ΤΡΩΜΕ 3ΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΩΦΟΝΙΟΝΙΟ Η ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ 1-0 Η 2-1 ΤΙΣ ΜΠΥΡΑΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά η νοοτροπία συγκεκριμένης μερίδας «οπαδών» ήταν ... όπως ακριβώς τα γράφεις συμπεριφερόντουσαν και το έκαναν και εν γνώση τους πως κάνουν κακό. Τώρα πια αυτοί είναι ελεύθερη και η ομάδα σε ελεύθερη πτώση στην ευρωπαϊκή κατάταξη.

      Διαγραφή