Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Ξεφτιλίζεσαι και δεν το καταλαβαίνεις

Αφού έγραψα μερικές γραμμές για το ποδόσφαιρο θα ασχοληθώ και με την σπυριάρα λίγο. Βγαίνει ο κάθε τραχανάς που έκανε τον μουγκό, τον κουλό ή πιο απλά το άγαλμα και πανηγυρίζει για την «δικαίωσή» του που δεν έκραξε τον Πεδουλάκη. 

Πόσο γελοίος είσαι όταν τόσο καιρό που όλοι τον κράζαμε δεν βγήκες να γράψεις δύο γραμμές να υποστηρίξεις τον Πεδουλάκη και μόλις έκανε ο Εξάστερος το 2-0 στην Ευρώπη, στο top16, έκανες ανάρτηση. Είσαι τόσο βλάκας που πλέον στην επόμενη στραβή του Πεδουλάκη εσύ θα πρέπει να τα δεις όλα καλά γιατί «ξέρει τι κάνει».

Οι εμφανίσεις της ομάδας από πέρσι ακόμα «βρωμάνε». Πέρσι είπα να μην τον κράξω πριν ολοκληρωθεί και το πρωτάθλημα και είπα πως αν φέτος δείξει καλή εικόνα θα είναι σύμπτωση τα όσα έγιναν την περασμένη χρονιά. Αντί βέβαια να αλλάξει η κατάσταση προς το καλύτερο αυτή χειροτέρεψε και ξαφνικά τον Δεκέμβρη βλέπουμε μπάσκετ ορθολογικό. Δεν ζητούσαμε να δούμε όμορφο μπάσκετ, αλλά μπάσκετ με κάποια λογική και το βλέπουμε ξαφνικά. Ξέρετε τι σκέφτομαι εγώ όταν βλέπω πως κάποιοι τυχάρπαστοι νίκησαν μόνο τον Παναθηναϊκό, πως ο Παναθηναϊκός έχασε πολλά παιχνίδια παίζοντας το σύστημα 3ποντο και πως πλέον ο Παναθηναϊκός όποτε θέλει παίζει ορθολογικό μπάσκετ; 
Ναι ακριβώς αυτό που σκέφτεσαι και εσύ σκέφτομαι και εγώ. Πως κάποιοι βολεύτηκαν με το σύστημα 3ποντο και με τις ήττες, αν δεν τις προκάλεσαν μόνοι τους. Η φορολογία μεγάλη, τα έσοδα λίγα, μεταγραφές θα χρειαστούν...

Αυτά, γιατί θαύματα και μαγικά ραβδάκια δεν υπάρχουν για να μεταμορφώσεις μία ομάδα και να της αλλάξεις το σύστημα σε μία βδομάδα. Με τις υγείες σου βλακούλη που βγήκες να χαρείς και να μας την πεις. Ο Μποχού συνεχίζει να είναι λίγος και ο Δημητράκης ακόμη πιο λίγος, γιατί τον συγκρίνω με τον πατέρα και τον θείο του.

11 σχόλια:

  1. Μας έλειψαν οι αναρτήσεις σου. Καλή εβδομάδα να έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή βδομάδα Στέφανε.
      Αν το άφηνα και άλλο δεν θα προλάβαινα μετά να γράφω και κάποιοι θα έλεγαν πως έκλεισα. Ακόμη δεν έχω ούτε λίγη όρεξη αλλά «πρέπει» να γράψω.

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα Βασίλη.
      Ευτυχώς γύρισες και με γλυτώνεις κατά το ήμισυ - τουλχιστον - απ το μαρτύριο να διαβάζω τα πράσινα βοσκοτόπια και να μπινελικώνω τα συγκεκριμένα τσουτσέκια - ορντινάτσες του τριτσιμπίδα και των υπολοίπων ΑΡΔακίων, που τα έχουν αμολήσει και άρχισαν πάλι να οργιάζουν με τις μλκς που γράφουν.

      Καλή εβδομάδα να έχουμε.

      Διαγραφή
    3. Καλή βδομάδα Δημήτρη.
      Δύσκολες μέρες και ακόμη και τα κείμενα του blog ίσως βοηθήσουν λίγο. Τι έγινε άρχισαν τις μ@λ@κίες πάλι τα «παιδιά»; Τους άφησα μετά την ήττα και στο κείμενο που κράτησα με print screen πως έφταιγε η διακοπή. Έχουν ξεφύγει τα γίδια γιατί οι τσομπάνοι είναι πιο γίδια από αυτούς.

      Διαγραφή
    4. Έχουν αρχίσει και ξεφεύγουν πάλι, όπως κάνουν πάντα μετά από μια περιφανή νίκη όπως η σαββατιάτικη....! Προσπαθούμε να τους αναχαιτίσουμε αλλά με δυσκολία.

      Ως γνωστόν, το άπειρο και η μαλ@κι@ των ορφανών με τα πράσινα παλτά, είναι ανίκητα....

      Διαγραφή
  2. Καλή εβδομάδα να έχουμε.Τι να πούνε τώρα οι μετά χριστό προφήτες που μόλις αρχίσουν να στραβώνουνε αποτελέσματα θα εξαφανιστούνε πάλι.Ας ελπίσουμε να συνεχίσει έτσι η ομάδα και να παίζει ορθολογικό μπάσκετ και όχι 3ποντο και άγιος ο θεός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν σταματήσει το νορμάλ μπάσκετ που έπαιξε για λίγο η ομάδα τι θα μας γράψουν; Ίσως πως φταίνε οι παίκτες. Μπορεί και να έχουν δίκιο, αλλά ποιοι παίκτες δεν θα μας έχουν γράψει. Αυτοί που παίζουν μπάσκετ στο παρκέ ή αυτοί που παίζουν το μπάσκετ στον υπολογιστή;

      Διαγραφή
  3. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ.
    ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΥΠΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ Ο ΜΠΟΧΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΣΤΑ 2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΜΙΣΟΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ;ΑΡΑΓΕ ΕΧΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΟΙ 5-6 ΣΕΡΙ ΝΙΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΕ;ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΞΕΙ ΤΑ 2 ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗ 2Η ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ, ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ 12 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ;ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΧΟΥ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΡΙΠΟΝΤΑ Η ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ Η ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ;ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ, ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ «ΚΑΚΟΙ» ΦΤΑΙΜΕ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΚΡΥΓΟΡΟΥΜΕ,ΕΓΩ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΚΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΧΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΑΛΑΚΩΣΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ Η ΟΜΑΔΑ,ΠΑΙΖΕΙ ΠΙΟ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΑ,ΠΑΕΙ ΣΤΟ FINAL 4 ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ REPEAT ΕΝΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ.
    ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΣ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΤΣΙ ΜΕ ΕΜΑΘΕ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΝΙΟΝΙΟΣ ΟΥΤΕ GAY ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΚΟΥΜΑΙ ΣΤΑ ΛΙΓΑ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑ ΤΡΟΥΜΠΑ ΜΕΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάκη με την πρώτη σου παράγραφο συμφωνώ και δεν προσθέτω τίποτα.
      Με τους αντιπάλους που υπάρχουν απαιτητικός θα ήσουν αν ζητούσες το 3/3. Το f4 είναι εφικτός στόχος αν δεν αρχίσει τα περίεργα και δεν χρειαστεί η ομάδα «ενίσχυση». Δεν πειράζει όμως τώρα που κάποιοι, που τόσο καιρό το βούλωναν, ξεβρακώθηκαν θα γελάσουμε όταν πρέπει να μείνουν ξεβράκωτοι και στην περίπτωση των «μαγικών» του Μποχού.

      Διαγραφή
  4. ΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ;;;ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς αδερφέ. Το έχω ευχηθεί άπειρες φορές αλλά μόνο στο περσινό 0-3 έγινε πράξη.

      Διαγραφή