Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Σκέψεις για το ποδόσφαιρο

Να λοιπόν που μετά από μερικές μέρες ξαναγράφω κείμενο. Αν σκεφτεί κάποιος να ρωτήσει πως είμαι τον προλαβαίνω και του γράφω πως δεν έχει αλλάξει η διάθεσή μου από την Τρίτη αλλά αν το αφήσω μετά δεν θα θυμάμαι τι είχα να γράψω και θα ξεχάσω τις σκέψεις μου. Έτσι λοιπόν θα αρχίσω από τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο.

Νίκη με 1-0 απέναντι στον Πανιώνιο. Μία ομάδα με δύο πρόσωπα και μία νίκη που ήρθε με μεγάλη δόση τύχης. Στα θετικά πως ο Καρέλης ξεκίνησε να δίνει και πάσες. Δεν θα σταθώ όμως στο παιχνίδι και στους συντελεστές του, αλλά στο κομμάτι των διοικητικών εξελίξεων(ή μη).

Ήμουν από τους ελάχιστους που από την αρχή είχαν πάρει θέση στο ζήτημα του Δημητράκη. Η θέση μου ήταν ξεκάθαρη. Ο Δημητράκης δεν θα μπει στην ΠΑΕ και ήθελε τον κόσμο της ασπίδα στην τροπολογία που έφερνε στη Βουλή ο Άδωνης. Μετά από πολλλλλές διαπραγματεύσεις με τον Αλαφούζο και ενώ περνούσε ο καιρός αποφασίστηκε να πάρει τα οικονομικά στοιχεία αλλά και αυτό πάλι ήταν μία άσκοπη κίνηση. Μπορούσε να έχει μία πρώτη και μάλιστα πολύ καλή εικόνα από τα δημοσιευμένα. Περνάει ο καιρός και όσο περνάει όλο και πιο πολλοί πλέον γράφουν πως δεν θα μπει ο Δημητράκης τον χειμώνα και κάποιοι γράφουν για εξελίξεις το καλοκαίρι.

Εγώ σας γράφω για ακόμη μία φορά πως Κινέζος-οι δεν υπάρχουν πίσω από τον Δημητράκη. Αν υπήρχαν πάλι θα είχαν φύγει διαβάζοντας ακόμη και τον τελευταίο ισολογισμό και τα Α/Χ της περασμένης περιόδου. Έτσι φτάσαμε σήμερα για άλλους ευτυχώς και για άλλους δυστυχώς πολύς κόσμος να σκέφτεται και να επιθυμεί την επιστροφή της οικογένειας στον Παναθηναϊκό, ακόμη και με τον ΙΒΒ στο τιμόνι. Ναι ξέρω πάλι κάποιοι θα με πούνε νοσταλγό αλλά εκείνοι είναι οι υποστηρικτές του "μένουμε Ελλάδα, version Παναθηναϊκός" που κατάφεραν να πετύχουν τα αφεντικά και τα φιλαράκια τους.

Κάτι για τον Αναστασίου. Μου γράφουν πολλοί φίλοι πως ο Αναστασίου είναι καλός άνθρωπος, ήταν Παναθηναϊκός από μικρός και πως γνωρίζει τη θέση του προπονητή. Πολύ ωραία. Εγώ που δεν τον γνωρίζω δεν μπορώ να διαφωνήσω, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι με την συμπεριφορά του τώρα σαν προπονητής του Παναθηναϊκού. Και ο Τασούλης ο Σιδηρόπουλος ήταν Παναθηναϊκός όταν ήταν μικρός αλλά τώρα μας τα έχει γυρίσει γιατί θέλει να κάνει καριέρα.

20 σχόλια:

  1. ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, με λίγες πιθανότητες.
      Αν το θέλω; Όχι, σε καμία περίπτωση. Έκλεισαν τον κύκλο τους και δεν ξέρω αν και εφόσον επιστρέψουν με τη διάθεση θα είναι. Δεν βλέπω κάποιον ορεξάτο στην οικογένεια.

      Διαγραφή
    2. ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ!! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Μ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ?ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΗΜΑΣΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ.ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΟΥΕΜΠΛΕΙ.Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΕΙΧΕ ΠΑΛΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ-ΤΟΝ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ_ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΕΖΗΣΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΛΕΟΦΟΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ.ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟΥΣ ΦΡΑΓΚΑΤΟΥΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΠΡΩΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΝΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΝ ΣΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΨΗ ΤΟΥΣ.ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΑΙΑ ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ.ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΤΟΠΙ ! ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΑΙΖΑΝ ΤΟ ΛΑΟ ΣΑΝΟ -ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΑ- ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ Η ΕΡΓΑΤΟΜΑΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ!ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΤΑΡΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΜΑΣ -ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ-ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΑΡΚΕΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΠΑΝΩ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ.ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ Μ'ΑΥΤΟΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ?ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙΑ ΤΟΥ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΥ"ΡΙΧΤΕ ΛΑΣΠΗ,ΡΙΧΤΕ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ "ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ! ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ?ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ 100 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑ ΕΜΕΙΣ.ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΗΔΗ ΕΒΕΡΤΟΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΟΥΝΤΙ.ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ? ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΝΑΩ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ ΓΙΑΤΙ ΕΖΗΣΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΗ ΣΤΟ ΔΟΞΑΣΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΕΝΝΙΑ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΝΟΙΩΣΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΜΑΣΤΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ-ΔΕ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ,ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΑΣΤΕ? ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕ ΘΕΛΗΣΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ!ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!ΔΕΞΟΥ ΤΟ ΣΑΝ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΩ ΤΑ ΠΡΟΦΑΝΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ!!

      Διαγραφή
    3. Μια χαρά είναι η έκταση και τα γράφεις με τρόπο που δεν μπορώ να σε αμφισβητήσω γιατί από όσο εγώ έχω μνήμες η οικογένεια φρόντιζε την ομάδα και το κακό έγινε με την πολυμετοχικότητα. Η ηλικία μου δεν με βοηθά να γνωρίζω τι έγινε στο παρελθόν(Γουέμπλευ κλπ) σε διοικητικό επίπεδο και οι γνώσεις δεν είναι εμπειρικές αλλά καθαρά και μόνο από ανάγνωση κειμένων.

      Όντως η λάσπη πως "οι 2 του ΠΟΚ τα έχουν μοιράσει και σφάζουν" έπιασε καλά. Αλήθεια με τον Γιώργη στην προεδρία πόσα πρωταθλήματα πήραμε εμείς, πόσα οι μούλοι, πόσα η ΑΕΚ; Πήρε η ΑΕΛ και ο μΠΑΟΚ αλλά αυτά τα ξεχνάνε όλοι. Όπως ξεχνάνε και τους κακούς και άγνωστους Ρότσα, Ζάετς και άλλους που δεν φτάνουν σε τίποτα τις μεταγραφές τύπου Ρ. Σόουζα του Νικόλα Πατέρα...

      Όταν ο ΙΒΒ αποφάσισε να βάλει τους Α-μέτοχους στην ομάδα οδηγούσα γυρνώντας από την δουλειά και άρχισα να βρίζω. Δεν ήμουν υπέρ αυτής της «επανάστασης» και του τρόπου που μπούκαραν στην ΠΑΕ από το παραθυράκι. Μακάρι να επιστρέψουν, αν έχουν όρεξη να ασχοληθούν, αλλά όχι για να κάνουν σπάσιμο σε κάποιους άλλους. Δεν το βλέπω να επιστρέφουν αν δεν ξεμπλέξει η ομάδα από απατεώνες με μονοπύθμενα, λαμόγια, δικηγόρους, αδερφάρες, μαστουρωμένα χουλιγκάνια της κακιάς ώρας και σουβλακοδίαιτα πρόβατα. Όπως σου έγραψα όμως δεν το πιστεύω να επιστρέψουν, εκτός και αν τρέξουν αυτοί το πλάνο του γηπέδου και παράλληλα της επιστροφής στην Παιανία. Τότε η ΠΑΕ θα έχει κερδοφορία και ίσως τους ενδιαφέρει, διαφορετικά... ξθα καταλήξουμε σαν τις παλιές μεγάλες Ευρωπαϊκές ομάδες.

      Διαγραφή
    4. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΜΠΛΕΞΕΙ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ?ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ?

      Διαγραφή
    5. Δεν βλέπω, δυστυχώς. Αυτοί θα πέσουν μόνοι τους και ήδη έχουν αργήσει. Κανονικά θα είχαν σκοτωθεί αλλά κάτι η εξουσία που δόθηκε στον Πουρέα και η χρήση του σήματος, κάτι η προείσπραξη χρημάτων έχουν πάει την πτώση τους πιο πίσω.
      Κανείς Παναθηναϊκός με χρήμα δεν θέλει να μπλέξει με αυτούς. Ούτε να συνεργαστεί, ούτε και να τους κοντράρει. Θα ήθελες να έχεις 2.000 περίπου γίδια που αν τους πούνε κάτι να προσπαθήσουν να σου κάνουν κακό; Ατομικά, στην οικογένεια ή την επιχείρησή σου;
      Προσωπικά περίμενα πως δεν θα έβγαζαν τον Σεπτέμβρη ή τον Οκτώβρη, αλλά "κακό σκυλί ψόφο δεν έχει".
      Λυπάμαι που γράφω «άσχημες» προβλέψεις, αλλά δεν θα μπορούσα να γράψω για κάτι που δεν υπάρχει(για δεύτερη φορά).

      Διαγραφή
  2. Ειμαι ΠΑΟΚτσης και οχι μΠαοκτσης, ημουν φιλοΠαναθηναικος και οχι φιλοβαζελος, αντιπαθω τον ΠΑΟ λογω Billy :) πλεον ( καταλαβαινεις Bill )
    Χωρις να θελω να κανω καζουρα, χωρις να θελω να θιξω κανεναν, παντα καλοπροαιρετα .ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΡΕΝΤΗΣ, μην Αρηανιζετε ( μην γινεστε σαν τα σκουληκια ) για ολα τα κακα φταινε οι αλλοι.
    Μιλας για εφοπλιστες που ταιζαν, και δεν ειχατε εσεις... 30 χρονια Βαρδ, υπηρχε μεγαλυτερη οικογενεια? ισχυροτερη?
    Μιλας για ΧΟΥΝΤΑ ? ποτε δεν εχω δει σε τοσα λιγα χρονια να παιρνουν πρωταθλημα τοσες διαφορετικες ομαδες, αν το ξαναδεις μαλλον ΧΟΥΝΤΑ θα εχουμε παλι,οσο για το ματς στο Πρωταθλητριων με την ΧΟΥΝΤΑ δεν υιοθετω τετοιες αποψεις
    ΠΟΚ? http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0.%CE%9F.%CE%9A.
    Τελος θελω να πω , και το ελεγα, η μονη λυση ειναι η οικογενεια Βαρδ, αλλα καλα κανει κ το αφηνει ετσι. Ποτε ο ΠΑΟ χρωστουσε?
    Το αφησε και ειδατε τι σκ..... τα κανανε, στη θεση του??? μετα απο 15 χρονια θα εκανα κατι.
    Μπραβο σε ολους σας εχετε ( πιοτιτα ) δεν ειρωνευομαι , αλλλααααα μην αρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά ρε φιλαράκι βρήκες μέρες να με τρολάρεις, ενώ γνωρίζεις από πρώτο χέρι...
      Το ότι με αντιπαθείς το γνωρίζω και λόγος είναι τα πολλά χαμένα στοιχήματα!!!!
      Για το μΠΑΟΚ τα παράπονά σου στον Άγγελο που τον αγαπώ και τον σέβομαι.
      Ας σου απαντήσω όμως για να καταλάβεις τι έκανες λάθος.

      Ο αδερφός έγραφε για την ανυπαρξία πλούσιου προέδρου να αναλάβει την ΠΑΕ και πως παλιότερα έγινε το ίδιο. Τότε που οι γαύροι είχαν εφοπλιστές και εμείς ψάχναμε χρήματα. Τώρα για τις σχέσεις αριστεράς με τους πλούσιους του τόπου τα ξέρεις και τα έχουμε συζητήσει πολλές φορές.
      Για την περίοδο της Χούντας «όλοι» λένε για το Γουέμπλευ αλλά όλοι εκεί έχουν να πούνε μόνο για «πληροφορίες» πως ο Αστέρας πουλήθηκε. Οι Άγγλοι τι έκαναν; Μήπως και αυτοί στήθηκαν; Σε αντιθεση με τις «έγκυρες πληροφορίες» κάνε μία αναζήτηση τι έκανε ο Ασλανίδης για τους κωλόγαυρους και πόσα χρήματα τους έδωσε. Ακόμη δες ποιος πήρε και πως τότε τίτλους.
      Για την οικογένεια, ο αδερφός την θέλει πίσω και δεν ήθελε να αποχωρήσει και εγώ την βλέπω σαν λύση(με λίγες πιθανότητες) αλλά δεν τη θέλω. Το γεγονός πως την ώθησαν κάποιοι στην έξοδο είναι θέμα Παναθηναϊκών μιας και πολλοί από αυτούς που ζητούσαν πολυμετοχικότητα ήταν Παναθηναϊκοί και όχι γαυρόψυχοι.
      Μέχρι εδώ από όσα σου γράφω πως σχολιάσαμε πιο πάνω καταλαβαίνεις πως συζητάμε για την ατυχία μας και όσα έγιναν μέσα στην ομάδα μας και όχι για άλλους που φταίνε.
      Και φτάνουμε σε αυτό που σου έχω εξηγήσει εγώ, ο κουμπάρος μου και ο Νικόλας πολλές φορές αλλά εσύ επιμένεις. Όσο ήταν ο Γιώργης στην ΠΑΕ ο Παναθηναϊκός πήρε τους ίδιους τίτλους με τους γαύρους, έναν λιγότερο η ΑΕΚ και πήρε από έναν εσύ και η ΑΕΛ. Πως η περίοδος του ΧΟΧΟΧΟ και του Σκατοσακούλα μπορούν να είναι ίδιες με την περίοδο του Καπετάνιου; Μόνο με την λάσπη που έπεσε τόσα χρόνια.

      Τέλος για να μην έχουμε απαντήσεις από άλλα αδέρφια και σε κράζουν, ξέρω πως δεν ειρωνεύεσαι και πως μας εκτιμάς, αλλά ρε φίλε ακόμη δεν κάνουμε σαν τα Αριανά. Αν και θα έπρεπε σε κάποιο τομέα να τους μοιάσουμε(συμπεριφορά προς τον Σαουρίδη που τον "αλάτισαν"). Αυτά φίλε μΠάοκ και κοίτα να διαβάζεις καλύτερα πριν γράψεις απάντηση και όχι να σε πιάνει η χαρά από το Χ του gay και να μου γράφεις ότι να 'ναι.
      Τα λέμε αύριο από κοντά.

      Διαγραφή
    2. Πολυ καλα διαβασα Bill και πολυ καλα καταλαβα τι λεει ο φιλος, απο οτι καταλαβα οποιος εχει αντιθετη αποψη ειναι και λαθος, οποτε υποσχομαι να μην ξανασχολιασω.
      Οσο για τα Πρωταθληματα επι χουντας : 1967-68 ΑΕΚ, 1968-69 ΠΑΟ, 1969-70 ΠΑΟ, 1970-71 ΑΕΚ, 1971-72 ΠΑΟ, 1972-73 ΟΣΦΠ
      Και μετα μου λες οτι δεν αριανιζουν μερικοι. το τελευταιο κοψτο

      Διαγραφή
    3. Ρε πλάκα κάνεις τώρα;
      Αναφέρει την Χούντα ως την χρονική περίοδο που οι άλλοι είχαν πρόεδρο φραγκάτο και ο Παναθηναϊκός όχι και εσύ κολλάς στην Χούντα(που έδωσε τόσα χρήματα στον γαύρο) και που μπορεί να είσαι θιγμένος από τα επόμενα από αυτά που γράφεις πρωταθλήματα που σου στέρησε ο γαύρος αλλά όχι και με την φουρνιά του Παναθηναϊκού που πήρε ότι πήρε τότε. Είχαμε ομάδα που πετούσε όπως μετά ήσουν εσύ καλός αλλά δεν φταίει ο Παναθηναϊκός για ότι σου έκανε ο γαύρος.
      Πως από τον χρονικό προσδιορισμό, που ήθελε να δείξει τι γινόταν πριν την οικογένεια, εσύ έφτασες στα πρωταθλήματα της επταετίας;
      Και πως συνδέεις την περίοδο του Γιώργη με τον ΧΟΧΟΧΟ και τον Σκατοσακούλα; Γιατί όλοι όσοι λένε πως Παναθηναϊκός και γαύρος είναι ίδιο αυτές τις περιόδους συγκρίνουν.
      ΥΓ Δεν ξέρω πως κάνουν edit και κόβουν, αλλά και να ήξερα δεν θα το έκοβα.
      ΥΓ2 Θα είσαι μαλάκας, χωρίς @, αν δεν ξανασχολιάσεις. Παραδέξου πως κατάλαβες λάθος τη χρήση της Χούντας από τον Πράσινο Ρέντη. Θα τα πούμε από κοντά αύριο εκτός αν απαντήσεις εδώ.

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα Βασίλη εντάξει για το ματς τι να πούμε και οι τυφλοί είδανε πλέον ότι η ομάδα δεν τραβάει και απο τύχη δεν ήρθε Χ ή και 2 το ματς.Δυστυχώς ο ΠΑΟ τους παίζει υποφερτά μόνο για 1 ημίχρονο κ' μετά δεν μπορεί.Τώρα για τα διοικητικά το είχα πει και θα το ξαναπώ ότι ο Δ.Γ.δενπιστεύω ότι θα μπει στην ΠΑΕ δυστυχώς και μακάρι να διαψευστώ.Η μόνη λύση είναι πιστεύω να ξαναμπεί η οικογένεια στην ΠΑΕ εφόσον καθαρίσει απο τους τυχάρπαστους και θα καθαρίσει πιστεύω επειδή πλεόν λεφτά δεν υπάρχουν.Η οικογένεια χρωστάει ακόμα κάτι στην ομάδα και τον αγνό κόσμο της που έζησε πολλές χαρές και ακόμα περισσότερες λύπες αλλά στάθηκαν δίπλα στην ομάδα που λέει και ένα σύνθημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Μάνο και καλή βδομάδα.
      Μάνο η οικογένεια δεν χρωστάει τίποτα στον κόσμο. Όπως και να το δούμε το θέμα από την πλευρά τους, μας χάρισαν τίτλους, πορείες, Ευρωπαϊκή καταξίωση και πήραν μόνο το μπινελίκι μέρους της εξέδρας και κατάρες. Οι υπόλοιποι δεν κάναμε κάτι όταν έπρεπε, νωρίς πριν το 2000.
      Μακάρι να γυρίζει για να ξαναγίνουμε Σύλλογος ΜΕΓΑΛΟΣ αλλά πολύ δύσκολο και δεν μπορώ να βρω τον λόγο της επιστροφής, αυτή την χρονική στιγμή.

      Διαγραφή
  4. Πιστεύω ότι η οικογένεια θα πρέπει να ακούσει τον απλό κόσμο του ΠΑΟ που παρά τα λάθη και την σιωπή του όταν λίγοι βρίζανε την οικογένεια και δεν αντιδρούσε αλλά αγαπάει και πονάει την ομάδα παρά τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουνε.Εαν επιστρέψουνε στα διοικητικά ο κόσμος πλέον δεν θα ξανακάνει τα λάθη του παρελθόντος που ζει ακόμη.Μην ξεχνάμε ακόμα και το θέμα του γηπέδου στο Βοτανικό που δεν έχει κλέισει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ καλά κάνεις και το βλέπεις σαν οπαδός που αγαπά την ομάδα του αλλά εγώ πιστεύω πως όλοι οι επιχειρηματίες βλέπουν τις ομάδες σαν ΑΕ και όχι με τη δική μας αγάπη και πάθος.
      Χώρια που αν επιστρέψουν πιθανόν να είναι και κάτι σαν δέσμευση για τον οπαδό. Αντιδράς; Θα φύγουμε. Όχι καφρίλες για αντίδραση αλλά όχι και έμμεση φίμωση. Το μέλλον θα δείξει αδερφέ. Κανείς δεν μπορεί να τους επηρεάσει θετικά ή αρνητικά.

      Διαγραφή
  5. Γεια σου Billy. Γράφω μετά από πολύ καιρό. Να πω μόνο 2 λόγια περί ιστορίας. Το ποδόσφαιρο σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του μέχρι σήμερα γνωστού Σύμπαντος, λειτουργεί ως "όπιο του (κάθε) λαού". Δεν ξεκίνησαν έτσι οι ποδοσφαιρικές ομάδες, αλλά έτσι είναι σήμερα. Επομένως, τα περί "πλουσίων" και "φτωχών" συλλόγων είναι μέσα στα πλαίσια του παραμυθιού που τρώει αρκετός κόσμος.
    Όσον αφορά τη Χούντα... Φίλε Polpol4 μην κοιτάς μεμονωμένα τους τίτλους, αλλά την ιστορική φάση της κάθε ομάδας και με ποιες "άνωθεν" παρεμβάσεις δηιουργήθηκαν εξελίξεις. Τη δεκαετία του 1960 λοιπόν ο Παναθηναϊκός ήταν σε ένα από τα καλύτερα φεγγάρια της ιστορίας του. Ήταν κέντρο της συνολικής δραστηριότητας μιας πόλης που μεγάλωνε πολύ (άσχημα μεν, αλλά πολύ και δυνατά). Ποδοσφαιρικά είχε γήπεδο υπερεπαρκές για τότε, μάζευε ό,τι καλύτερο σε παίκτες από Αθήνα και Επαρχία, ήταν στην κυριολεξία "πρωταθλητής σε όλα τα σπορ"... Κοντά του η ΑΕΚ... Τότε τα μεγάλα ντέρμπι ήταν ΠΑΟ - ΑΕΚ. Η 2η ομάδα του επινείου της Αθήνας ήταν σε άσχημη φάση. Μετά τη σπουδαία ομάδα της δεκαετίας του 50 και μετά την αναλαμπή με τον Μπούκοβι στον Ολυμπιακό υπήρχε θέμα. Παρακμή, φτώχια, μιζέρια... Μέχρι που ήρθε η Εθνοσωτήριος 21η Απριλίου Α.Ε, η οποία ως σωστή ΑΕ έπραξε ως εξής.. Κοίταξε να εξισορροπήσει όλες τις μεγάλες ομάδες σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη ή να κατασκευάσει το πρότυπο "μια πόλη μια ομάδα" (σου θυμίζει κάτι??) για τις μικρές πόλεις. Επομένως οι ομάδες με κόσμο έπρεπε να έρθουν ίσα βάρκα ίσα νερά με μια εύνοια των περισσοτέρων. Δηλαδή το ΠΟΚ έπρεπε να είναι ισοδύναμο, αλλά λίγο πιο δυνατό από τους τρεις μεγάλους της Θεσσαλονίκης. Πρέπει να έγιναν πολλές ομορφιές τότε με παίκτες κλεισμένους από τον Παναθηναϊκό που τους πήγαν με το ζόρι στον ΟΣΦΠ. Αυτά δεν τα αμφισβητεί κανείς... Ούτε τα ΦΕΚ για το προπονητήριο του Ρέντη ούτε τις γενναιότατες δωρεές στο σωματείο του Πειραιά. Οι μικροί έχασαν μεν, αλλά και ο πολύ μεγάλος δεν αφέθηκε ποτέ να ακολουθήσει τη ροή της τότε ιστορίας. Μετά το 1974 ο ΟΣΦΠ είχε πολύ ισχυρή ομάδα και ο Παναθηναϊκός στενοχώρια, χρέη και διχόνοια όπως σήμερα. Ο ΟΣΦΠ είναι ξεκάθαρα η αγαπημένη ομάδα του κάθε συστήματος που δεν πρέπει να μείνει ποτέ μόνη. Πάντα κάποιος "εφοπληστής" θα βρεθεί... Από αστάθμητους παράγοντες ο Κοσκωτάς δεν έγινε "Κόκκαλης".
    Οι δε Βαρδινογιάννηδες δεν αγαπήθηκαν ποτέ από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ακριβώς γιατί ποτέ δεν έβαλαν τον εγωισμό τους κάτω από το συμφέρον της ομάδας, όπως οι Γιαννακόπουλοι. Επί καπετάν Γιώργη χάσαμε πρωταθλήματα που τα κέρδισαν άλλες επίσης πολύ καλές ομάδες, όπως ο ΠΑΟΚ 84-85. Θα μπορούσε αυτό να συμβεί ποτέ με κρόκους ή fat boy?? Ποιος είναι επομένως η ευνοημένη ομάδα και ποιος ο καταστροφέας??
    Αυτά για τα παλιά... Πάντα φιλικά και με τη λογική πως η ενασχόληση με τον ΠαναθηναΪκό, τον ΠΑΟΚ κοκ είναι για να μας ξεκουραζει και να μας αποφορτίζει. Όχι για να μας "συφιλιάζει" όπως γίνεται στην πράξη ειδικά σε εμάς τα τελευταία χρόνια. :) Τώρα τι κάνουμε είναι το θέμα...
    Δημήτρης
    ΥΓ: Όσο για το Γουέμπλει νομίζω πως είναι όλα αστεία... Ούτε ο γραφικός μαουνιερογράφος Γαβαθιώτης δεν τα πιστεύει. Ποιους "λάδωσε" η Χούντα?? Την κομμουνιστική Σλόβαν (Κυπελλούχος Ευρώπης την προηγούμενη χρονιά)?? Την "φτωχή" πρωταθλήτρια Αγγλίας Έβερτον?? Ή τον Ερ. Αστέρα της Γιουγκοσλαβίας επί Τίτο με κλειστά σύνορα με την Ελλάδα και επίσης λαοπρόβλητο σωματείο του εκεί καθεστώτος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρη έτσι ακριβώς όπως το κατάλαβες το εξέλαβε ο polpol4 το σχόλιο του Πράσινου Ρέντη, σαν απλούς αριθμούς. Σήμερα τα είπαμε γιατί είχε ακόμη μία ένσταση πως δεν είχαμε ισχυρούς προέδρους αφού είχαμε "μία ζωή" την οικογένεια. Για όλους εμάς ο Παναθηναϊκός υπήρχε πριν και μετά την οικογένεια, που προσωπικά ευχαριστώ για όλα όσα έχει προσφέρει, δεν την θέλω πίσω, αλλά την θεωρώ σαν μοναδική λύση αυτή την στιγμή(με μικρές πιθανότητες να εμπλακεί ξανά).
      Για όλα τα υπόλοιπα, έκανες αυτό που έπρεπε εγώ αν κάνω αλλά δεν είχα διάθεση και το φιλαράκι μου το γνωρίζει καλά.

      ΥΓ "Μία ομάδα-μία πόλη" έγραψες πιο πάνω και πάει να συμβεί στην Θεσσαλονίκη με τις 4 ομάδες παλιότερα. Του χρόνου μόνο με θαύμα θα έχουμε 2 ομάδες σαν πόλη και η Κρήτη σαν νησί θα έχει 3 ή ακόμη και 4. Κατάντια για την πόλη μου.

      Διαγραφή
  6. AΛΛΗ ΜΙΑ ΑΘΛΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ(ΣΤΟ 2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ)ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΝΘΗΛΕΥΜΑ ΚΑΡΑΦΛΑ-ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΜΑΓΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΞΕΦΤΙΛΑ.ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ ΡΕ ΧΑΜΕΝΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ,ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΠΙΘΑΝΟΣ.ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ,ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΞΑΝΑΞΕΘΑΨΕΣ;
    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ Ν' ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ.
    ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ(ΚΥΡΙΩΣ ΤΖΙΓΚΕΡ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΟΥ GAY-ROΚΟΚΚΑΛΙΣΤΑΝ,ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΤΕ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΙΛΚΡΙΝΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΑΜΕ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ Ν' ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΤΕ ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.
    ΥΓ:ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ,ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΟΦΑΣΚΙΑ ΤΟΥ.ΤΙ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ,ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΤΙΝΩ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ;ΤΙ KAI AN ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑ,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΝΕΙ.ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ «ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ» ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΙ ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑ ΚΑΝΕΙ...
    ΥΓ:ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΔΕΛΦΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΤΟΣΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ,ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ FIREFOX ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ(ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ)ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΙΝΤERNET EXPLORER.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Αναστασίου για να βρεθεί στον Άγιαξ και δίπλα σε καλούς προπονητές για να μαθαίνει σημαίνει πως δεν ήταν στόκος και πως κάτι είδαν. Αλλά αυτό που ήταν με αυτό που εμφανίζει διαφέρει πολύ. Κάτι φταίει, κάτι φταίει...αλά τι φταίει...Άλλοι γνωρίζουν, άλλοι μαντεύουν αλλά εγώ δεν μπορώ να γράψω κάτι τόσο αόριστα πέρα από τα εξόφθαλμα λάθη που κάνει.

      Άσε τον ie και πήγαινε σε chrome. Ποιος χρησιμοποιεί αυτή την αηδία του Βασιλάκη Πόρτες(Bill Gates);

      Διαγραφή
  7. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΔΑΝ ΟΙ ΤΟΥΛΙΠΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ,ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ.


    ΔΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΕXPLORER EΔΩ ΚΑΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ FIREFOX,ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ FIREFOX ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΕXPLORER ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ.
    CHROME ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ WINDOWS XP ΚΑΙ ΨΙΛΟΠΑΛΙΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΙ(Π.Χ. ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΣΑΪΤ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο στη δουλειά γιατί κάποιες εφαρμογές «τρέχουν» μόνο σε ie, αλλιώς δεν τον χρησιμοποιώ ποτέ.
      Όταν είμαι σπίτι έχω πάντα ανοιχτούς και τους δύο(firefox και chrome). Για βιντεάκια στο youtube πάντα στον chrome ίσως και λόγω εταιρίας πάει πιο γρήγορα. Για όλα τα άλλα είναι ίδιοι.

      Διαγραφή