Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ΛΟΥΚΑΣ ΒΥΝΤΡΑ ΟΕΟΕΟΕ

Τι ωραία που το φωνάζει ο εκφωνητής το goooooooooooooooooooooooooooooooooool του Λουκά.


Και για όσους θέλουν το γκολ του Λουκά σε HD ας πατήσουν εδώ(δεν είναι από Ισπανό όμως)

4 σχόλια:

  1. Μπράβοο ρε Λουκάα..Πήρε κεφαλιά ανάμεσα απο Φάμπρεγκας και Πικέ δεν τον σταμάτησε κανείς..Έτσι να βλέπουνε εφιάλτες οι ψευτοπαναθηναϊκοί που τον βρίζανε και βασικός συνέχεια στην Λεβάντε μαζί με Ιβανσιτς και Σιμάο.Τι παλτά για κάποιους στημένους είχαμε επι σκλαβιάς ενώ τώρα κάτι Μέντες και Σίντελφελντ τελειωμένους παιχτικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ.ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ 'ΛΕΓΕ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑΡΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΤΟΤΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΤΑΠΩΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΩ ΣΟΥΡΕΙ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΛΟΥΚΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ Σ' ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάνο πάλι δεν προσθέτω τίποτα, είπαμε ζωγραφίζεις.
    Μάκη τον Λουκά τον έβρισα τον πρώτο χρόνο, αλλά κατάλαβα το λάθος μου νωρίς και μετά κατάφερε να με κάνει "Βυντρικό". Άνθρωπος, αθλητής και μετά ποδοσφαιριστής. Respect για τον Λουκά, για τον οποίο έχω τσακωθεί πολλές φορές στο myPanathinaikos με άλλους φίλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η «ΑΜΥΝΑΡΑ» ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΥΤΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ-ΑΡΡΩΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ)ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή