Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Θύμισε Εξάστερο

Στην πρώτη αναμέτρηση του top 16 ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ νίκησε εύκολα την Αρμάνι Μιλάνο με 73-57. Ο Παναθηναϊκός που για Ευρωλίγκα έπαιξε πρώτη φορά ορθολογικά απέναντι στους Ιταλούς νίκησε γιατί βασίστηκε στην καλή του επίθεση αλλά και  την άνετη επικράτηση των ψηλών του.

Στο πρώτο μέρος κάποιες φορές η αμυντική μας λειτουργία με φόβισε. Υπήρξαν φορές που οι παίκτες της Αρμάνι βρέθηκαν "offside" και σκόραραν ελεύθεροι. Παρά το γεγονός αυτό όμως ο Παναθηναϊκός πήρε μικρή διαφορά από το πρώτο δεκάλεπτο και την αύξησε στη συνέχεια. Η μεγαλύτερη τιμή της ήταν 20 πόντοι(62-42). Η ομάδα παρουσιάστηκε καλή, για τα μέχρι σήμερα φετινά της δεδομένα. Μοναδικό αρνητικό οι πολλές χαμένες βολές(13/22) που αν δεν υπήρχε αυτή η έκταση της διαφοράς θα μπορούσαν να είχαν κοστίσει τη νίκη. Βέβαια οι πολλές χαμένες βολές σημαίνουν πολλές βολές γενικά και ορθολογικό παιχνίδι. MVP ο Λάσμε, κάτι που όμως δεν μειώνει την συνεισφορά στη νίκη των Γκιστ, Ούκιτς, Φώτση, Κάρι και Διαμαντίδη.

Το site της Ευρωλίγκα γράφει

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς έκανε αυτό που έπρεπε κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, ξεκινώντας με το δεξί της υποχρεώσεις του στο TOP-16 της Euroleague.

Επικράτησε με σκορ 73-57, όντας μετά από πολύ καιρό πλήρης, καθώς ο Αργύρης Πεδουλάκης είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Περίπου 15.000 κόσμου έδωσαν δυναμικό παρών στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, δίνοντας ώθηση και ενέργεια στους παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη.

Ο κόσμος έδωσε όμορφη νότα και

Ατομικό ρεκόρ αμυντικών ριμπάουντ έκανε ο Στεφάν Λάσμε ο οποίος μάζεψε 10, ενώ ο Δημήτρης Διαμαντίδης με τις 11 ασίστ που μοίρασε ισοφάρισε το ρεκόρ που είχε από το 2011.

Ο αγώνας
Νέα χρονιά, ίδια αρχική πεντάδα για τον Παναθηναϊκό που ξεκίνησε με τους βασικούς του. Ούκιτς, Διαμαντίδη, Ματσιούλις, Γκιστ και Λάσμε μπήκαν στο παρκέ, ενώ ο Μπάνκι έβαλε και τον Χάκετ να πάρει από νωρίς το βάπτισμα του πυρός. Σε αντίθεση με τα περισσότερα φετινά ματς ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε ορεξάτος επιθετικά κι αν δεν ρίσκαρε στην άμυνα του θα είχε ξεφύγει από νωρίς.

Έστω κι έτσι πάντως, οι "πράσινοι" προηγήθηκαν με 10-6 στο 5' και 12-9, έχοντας σαφέστατη υπεροχή στα ριμπάουντ (6-1). Μετά το τάιμ άουτ, ο Παναθηναϊκός πάτησε γκάζι και με σερί 7-0 ξέφυγε με 20-12  χάρη στον εντυπωσιακό Γκιστ που έφτασε τους 7 πόντους. Ο Πεδουλάκης είχε καταφύγει σε κοντό σχήμα με Φώτση στο "4" και Γκιστ στο "5", ενώ Παππάς και Γιάνκοβιτς μπήκαν για να κάνουν στην τελευταία φάση το φάουλ (τελικά το έκανε ο Φώτσης), αλλά ξαναπήραν το δρόμο για τον πάγκο στα 8''. Ο Λάνγκφορντ με τους πρώτους του πόντους στο παιχνίδι έγραψε το 20-14 του α' δεκαλέπτου.

Καλύτερος και συνεχώς μπροστά
Με το 4ο εύστοχο τρίποντο του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι (σε ισάριθμες προσπάθειες), ο Αντώνης Φώτσης έγραψε το 25-16 στο 13', με την Αρμάνι Μιλάνο να έχει γυρίσει σε ζώνη την άμυνα της σε εκείνο το σημείο.  Ο Μος είχε γίνει κολιτσίδα στον Διαμαντίδη, ενώ όσες προσπάθειες πήρε ο Μπατίστ ήταν άστοχες, δίνοντας τελικά στο 15' τη θέση του ξανά στο Λάσμε. Έχοντας κολλήσει για ώρα στο 26-19 ο Πεδουλάκης είχε περάσει ξανά στο παρκέ ολόκληρη τη βασική πεντάδα του.

Το 2ο φάουλ του Λάσμε έδωσε την ευκαιρία στην Αρμάνι να σκοράρει μετά από αρκετή ώρα (28-21), με βολές και έτσι ο Πεδουλάκης πέρασε στο παρκέ τον Μαυροκεφαλίδη.

Οι Μος και Λάνγκφορντ έδωσαν λύσεις στους Ιταλούς, ενώ ο Διαμαντίδης ήταν εξαιρετικός στο οργανωτικό κομμάτι, βρίσκοντας συνεχώς τον ελεύθερο παίκτη (8 ασίστ). Ο Μαυροκεφαλίδης με 6 σερί πόντους έκανε το σκορ 38-29, ενώ ο Μος έγραψε το 38-31 του ημιχρόνου, καθώς στην τελευταία επίθεση ο Παναθηναϊκός είχε καλή κυκλοφορία, αλλά ο Ματσιούλις έχασε το τρίποντο.

Έπαιξε με ενέργεια και ξέφυγε με 15π.
Με τον Διαμαντίδη να πετυχαίνει το πρώτο του δίποντο στο παιχνίδι, στο 23ο λεπτό του αγώνα, ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 10 πόντους διαφορά για πρώτη φορά (41-31). Παρ΄ότι είχε τον απόλυτο έλεγχο των ριμπάουντ, δεν έβρισκε τον τρόπο να πετυχαίνει το καλάθι και έτσι η Αρμάνι παρέμενε μέσα στο παιχνίδι, ενώ ο αρχηγός των "πράσινων" κουραζόταν ολοένα και περισσότερο έχοντας παίξει 18 λεπτά στο α' ημίχρονο.

Τελικά, ο Πεδουλάκης έδωσε χρόνο στη συνέχεια στους Κάρι, Μπράμο και Ούκιτς, ενώ πήρε σκορ από τον πρώτο ο οποίος με πέντε σερί πόντους έγραψε το 46-37 στο 26'. Οι "πράσινοι" εξακολούθησαν να ελέγχουν όλα τα ριμπάουντ και οι Γκιστ, Ούκιτς εκτόξευσαν τη διαφορά στους 15 πόντους (52-37). Τελικά, το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 52-40, αλλά ήταν εμφανής η υπεροχή του Παναθηναϊκού σε όλους τους τομείς, ενώ η καλή του άμυνα υποχρέωνε τους Ιταλούς σε ανορθόδοξες προσπάθειες.

Ξέσπασε και "καθάρισε"
Το ξέσπασμα του Παναθηναϊκού είχε και συνέχεια στο δ' δεκάλεπτο, όταν ο Παναθηναϊκός έτρεξε ένα σερί 8-0 χάρη στα τρίποντα των Κάρι και Φώτση, ξεσηκώνοντας το γήπεδο στο πόδι, με το 62-42 του 33ου λεπτού! Η Αρμάνι Μιλάνο πέτυχε τον πρώτο της πόντο στο δ' δεκάλεπτο με τον Τζέρελς (62-43), ενώ σε δύο διαδοχικές φάσεις ο Διαμαντίδης υπέπεσε στο 4ο φάουλ του, παίρνοντας το δρόμο για τον πάγκο.

Στη συνέχεια, οι "πράσινοι" χαλάρωσαν κάπως με αποτέλεσμα η Αρμάνι να μειώσει σε 62-48, οπότε η επιστροφή του Διαμαντίδη έμοιαζε επιβεβλημένη στη θέση του Κάρι. Ένα τρίποντο του Μπράμου έδωσε επιθετική ανάσα στον Παναθηναϊκό μετά από περίπου τρία λεπτά (65-48), ενώ η Αρμάνι δεν τα είχε παρατήσει και προσπαθούσε για το καλύτερο σε κάθε φάση. Το highlight της βραδιάς ήταν το κάρφωμα του Φώτση στα 4,1'' για το τέλος μετά από ασίστ του Ούκιτς και κάπως έτσι γράφτηκε το τελικό 73-57.

8 σχόλια:

  1. ΔΕ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΑ,ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΕ.ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΕΞΑΣΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ,ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ,ΜΕ 30+ΠΟΝΤΟΥΣ.
    ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΕΣ ΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ(ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΟΥ)ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ(ΟΠΩΣ ΜΙΛΑΝΟ,ΛΑΜΠΟΡΑΛ,ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ,ΜΑΛΑΓΑ)ΝΑ ΤΙΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΞΩ,ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΚΡΙΣΗ.ΔΕ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΦΕΝΕΡΜΠΑΚΤΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥΛΟΙ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΤΥΠΗΤΟΙ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ 8ΑΔΑ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΩ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΠΑΡΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΛΗ ΑΜΥΝΑ ΓΙΑ 3ο ΣΥΝΕΧΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΠΑΛΙ ΕΙΧΑΜΕ ΑΣΤΟΧΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΑΣ ΣΟΥΤΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΚΑΜΙΑ 500 ΒΟΛΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 73 ΠΟΝΤΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ ΑΦΟΥ ΝΙΚΙΣΑΜΕ.ΕΝΘΑΡΥΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΠΩΣ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ-ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΜΥΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΔΕΝΕΙ-ΣΦΥΓΓΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ(ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟ 2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ).ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ,ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΠΟΡΑΛ,Ν' ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΑΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΚΡΙΣΗ.
    ΥΓ:ΡΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΕ ΜΠΟΧΟΥ ΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ(ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ)ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ,ΤΟΝ ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΤΙΣΤ.ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ(ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ)ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑΒΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ(ΕΙΔΙΚΑ Ο ΟΥΚΙΤΣ)ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ.
    ΒΑΛΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΜΠΑΤΙΣΤ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΩΛΟΓΕΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα θυμώσω Μάκη. Δεν έγραψα πως ήταν Εξάστερος αλλά πως τον θύμισε. Έδειξε καλά στοιχεία αλλά από θέαμα σχεδόν τίποτα.
      Θα σου θυμίσω πως τον Ούκιτς τον έχει «βιάσει» καθώς τον βάζει μονίμως να παίξει πριν συνέλθει εντελώς και ο Μπατίστ δεν είναι παππούς αλλά έχει προβλήματα τραυματισμών και ο Ζοτς ακόμα τον διαχειριζόταν με ειδική μεταχείριση και έπαιζε περισσότερο μετά τον Γενάρη.
      Αυτά τα λίγα γιατί με τα υπόλοιπα δεν διαφωνώ αλλά όχι και να μην γράφουμε και τα όποια θετικά του Μποχού.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΑ ΝΤΕ ΜΗ ΒΑΡΑΣ,ΧΑΧΑΧΑ.
      ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ Σ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΜΦΩΝΩ,ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΑ ΣΩΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΠΑΣΚΕΤΑΡΑ.
      ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΥΚΙΤΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΕΧΩ ΚΡΑΞΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΝ ΜΠΟΧΟΥ.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΠΑΤΙΣΤ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ(ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ 1 ΠΟΔΙ),ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 2+ΛΕΠΤΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
      ΥΓ:ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΠΥΡΑΥΛΟΚΙΝΗΤΗ YPEΡΟΜΑΔΑ ΤΩΝ GAY;ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ «ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ» ΚΑΙ Η COCA...COLA... ;-)

      Διαγραφή
    3. Φέτος είναι λες και μας δουλεύει ο Μποχού. Τόσο καιρό χάλια και κάνει ρόμπα τους gay και την Αρμάνι παίζοντας χωρίς άσκοπα 3ποντα. Ο τύπος είναι .... δεν ξέρω τι είναι ο Μποχού. Δείχνει πως ξέρει από μπάσκετ αλλά και πως μπορεί να το ξεχάσει σε μία στιγμή.
      Τους gay δεν τους είδα αδερφέ, αλλά φέτος δεν πάνε πουθενά έτσι όπως είναι.

      Διαγραφή
    4. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΑΔΕΛΦΕ,ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΕΡΣΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΘΗΚΑΜΕ.ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ Η ΚΩΛ@ΘΡΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 10ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ 5-6 ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ ΟΥΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.
      ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ Μ' ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΟΔ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΜΕ ΤΗ ΦΕΝΕΡ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ.ΙΣΩΣ ΟΙ «ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ-ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΤΕΣ» ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΟΥ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΤΙ ΘA ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΡΟΥΣΑΡΟΣ. ;-)

      Διαγραφή
    5. Με εμάς είχαν ζητήσει έλεγχο σε όλους τους παίκτες και αν χορηγούν καραμελίτσες ή σκονούλες έπρεπε πρώτα να πάρουν τη «σκιά»(το ακριβό τμήμα των ουσιών) και μετά να καθαρίσουν για κάποιες μέρες. Δεν γινόταν να ξαναπάρουν άμεσα. Αυτά συζητούσα χθες με φίλο. Θα είναι τυχεροί αν μέχρι το 2015 δεν έχουν περιστατικό με καρδιά ή κάποιο άλλο ζωτικό όργανο οι παίκτες των gay.

      Διαγραφή
  2. Επιτέλους η ομάδα ξεκίνησε με το δεξί και καθάρισε ένα εύκολο παιχνίδι ας ελπίσουμε να συνεχίσει έτσι και στα ντέρμπι τα οποία είναι πολλά σε αυτόν τον όμιλο.Συγχαρητήρια στον εξάστερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να συνεχίσει να βελτιώνεται, το εύχομαι όσο τίποτα άλλο αλλά με τον Πεδουλάκη φοβάμαι μην αρχίσει πάλι το σύστημα 3ποντα.

      Διαγραφή