Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Παναθηναϊκή Ιατρική Επιθεώρηση

Με τόση υγεία που λένε όλοι αυτοί του συστήματος "διοίκηση"-ΑΡΔ-ΦΑΡΤ-Πουρέας γιατί να μην τυπώνουν κάθε τρίμηνο τις σκέψεις που γράφουν στο ίντερνετ και να έχουν το δικό τους περιοδικό;
Και ο τίτλος αυτού Παναθηναϊκή Ιατρική Επιθεώρηση με δώρο από εμένα το πρώτο εξώφυλλο.


6 σχόλια:

  1. Χαχαχα...Πολύυυυ καλόοο Βασίλη αλλά μην τους δίνεις ιδέες και μετά δεν μπορούμε να συνέλθουμε απο το άφθονο γέλιο που θα μας προσφέρουνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να δω Χλαπάτσα, Λέτα και σια με άσπρες μπλούζες και ας πεθάνω...στα γέλια.
      Τα καρναβάλια δεν περιμένουν να έρθει η περίοδος που μπορούν να είναι στο κλίμα των ημερών και το εφαρμόζουν όλο τον χρόνο. Μάνο τι να τα γράφουν στο ίντερνετ, τι να τα τυπώνουν. Μόνο που στο δεύτερο δεν θα μπορούν να τα διαγράψουν και να κάνουν πως δεν τα έγραφαν οι ίδιοι.

      Διαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου να τα γράφουνε ώστε να καταλάβει και ο τελευταίος οπαδός τι σανό τον ταϊζουνε και ποιους πιστεύει ότι σαχλαμάρα και αν του πούνε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ γέλιο χαχαχα... Λεπτομέρεια: τα 25 χρόνια κυκλοφορίας του περιοδικού συνέπεσαν με τα 25 ευρώ του μπουμπούκου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό δεν το είχα προσέξει. Ας είναι να ταιριάζει και με τις τελευταίες 25 μέρες ή ώρες της Κυβέρνησης. Τότε θα χαρώ πολύ. Έψαχνα να βρω με Ελληνικά τα αρχικά αλλά τελικά αυτό ήταν ίσως το πιο εύκολα διαχειρίσιμο αρχείο εικόνας.

      Διαγραφή
  4. OXI ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ,ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ.ΑΡΚΕΤΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ-ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ-ΧΑΛΑΣΜΕΝΗ ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΑ-ΤΡΥΠΙΑ ΕΞΑΤΜΙΣΗ,ΔΕ ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΔΩ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΙΤΕΣ-ΧΑΣΑΠΙΔΕΣ-ΠΑΓΩΤΑΖΙΔΕΣ ΣΑΝ ΤΗ ΛΕΤΑ,ΤΗ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΛΑΠΑΤΣΑ.ΧΑΧΑΧΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή