Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Σκαμπανεβάσματα, άγιος Καπίνο και νίκη απέναντι στον Πλατανιά

Νίκη του Παναθηναϊκού που πάει για ρεκόρ συνεχόμενων νικών φέτος. Προσωπικά δεν θυμάμαι αν έχει άλλο τέτοιο σερί φέτος ακόμα και πέρσι, αλλά και δεν θα καθίσω να το ψάξω. Η εικόνα του παιχνιδιού ήταν αυτή που μας είχε προειδοποιήσει ο προπονητής της ομάδας πως θα είναι. Θυμάστε πως μας το είχε πει; "ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ" είχε πει ο Αναστασίου πως θα έχει η ομάδα και πως θα πρέπει να τα συνηθίσουμε. Όποιος θέλει ας το συνηθίσει, εγώ αρνούμαι και σχολιάζω.

Ένα παιχνίδι που ο Παναθηναϊκός πρέπει να κρατήσει μόνο τους τρεις βαθμούς και να το ξεχάσει γρήγορα. Ένας Παναθηναϊκός που κατάφερε να μην κάνει τίποτα από όσα έκανε σωστά με την Βέροια. Πέρασε ένα ημίχρονο χωρίς να κάνει ευκαιρία και στην μοναδική φορά που έστειλε την μπάλα στο τέρμα ευτύχησε να προηγηθεί και να πάει στο ημίχρονο με το 1-0 στα αποδυτήρια. Στα πρώτα 45 λεπτά και όχι μόνο κυρίαρχος στο παιχνίδι ήταν ο Πλατανιάς. Έκανε ευκαιρίες και είτε λόγω ατυχίας-αστοχίας, είτε λόγω του Στέφανου Καπίνο έμεινε στο μηδέν. Αυτός ο Καπίνο σήμερα με έκανε να σκεφτώ το πόσο καλός τερματοφύλακας είναι, κάτι που στην αρχή της χρονιάς το είχαμε ξεχάσει.

Η συνέχεια στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε και πολλές διαφοροποιήσεις από αυτά που είδαμε στο πρώτο. Ο Παναθηναϊκός προς το τέλος του παιχνιδιού έτρεξε, πίεσε και έκανε τις ευκαιρίες που δεν έκανε στο πρώτο. Ευκαιρίες όμως που πέρα από την ικανοποίηση πως έγιναν και τη συνδρομή τους στα στατιστικά στοιχεία του αγώνα δεν πρόσφεραν κάτι παραπάνω. Κορυφαία για εμένα η φάση στο 81-82 που το γλυκό σουτ πέρασε μόλις άουτ και δεν κατάφερε να δώσει διαδικαστικό χαρακτήρα στα τελευταία 10 λεπτά.

Τι έγινε; Ψάχνετε κάτι που ξέχασα;
Όχι δεν ξέχασα τίποτα. Τον Τασούλη τον Σιδηρόπουλο, τον μοναδικό κάτοικο Δωδεκανήσων που μένει στο Ωραιόκαστρο, τον έχω κράξει τόσες φορές αλλά όχι σήμερα. Για να το πω πιο ξεκάθαρα, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΝΑΛΤΥ. Τι διαφωνείτε; Δείτε τα στιγμιότυπα και τα ξαναλέμε. Τέτοια πέναλτυ μόνο οι κωλόγαυροι παίρνουν. Αν σφυρίξει τότε πρέπει να σφυρίξει ΦΑΟΥΛ, γιατί η παράβαση ξεκινά έξω από την περιοχή και όχι μέσα. Μέσα πέφτει ο παίκτης.
Πολύ σωστή και η αποβολή με δεύτερη κίτρινη στον Βλαχοδήμο. Σπάνιο φαινόμενο να δώσει διαιτητής δεύτερη κίτρινη και αποβολή κόντρα στον Παναθηναϊκό για σουτ μετά από οφσάιντ που δεν σταμάτησε ο παίκτης και σούταρε.

ΥΓ Μην ψάξετε σχόλιο για τον Αναστασίου. Κουράστηκα να επαναλαμβάνω τα ίδια.

6 σχόλια:

  1. Κι εγώ κουράστηκα να τον βλέπω με το απλανές βλέμμα της αγελάδας, που την πηδάνε μια φορά τον χρόνο και της τραβάνε κάθε μέρα; τα βυζιά.......!
    Έλεος πια μ αυτόν και την ασυλία που έχει από ΜΜΑ και φλοράκια.
    Τέτοια περίπου εποχή πέρυσι, ο μεγάλος Χουάν δεχόταν τη χλεύη τους και τελικά αποχωρούσε....
    Αλλά αυτός ήταν από τα τελευταία απομεινάρια του άρρωστου παρελθόντος......
    Τώρα, έχουμε ΥΓΕΙΑ ρεεεεεεεεεε......

    ΥΓ. Άσχετο: ψήφο στο ΠΑΝΚΙ, οεο οεο τριφυλάρα σ' αγαπώ ....
    ΥΓ2: ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.......ος άμα λάχει να 'ούμ' ....χοχοχοχοχο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν τον θέλει ο Αλ Αφ, τον αφήνει ήσυχο ο Τράκης, άρα αφού έχει στο "πλευρό" του αυτούς τους δύο έχει και τα παιδιά. Με λίγα λόγια δεν τον ακουμπά κανείς πέρα από τους λίγους που πλέον αντιστέκονται στην βλακεία που πάνε να μας επιβάλουν ως μόνη οδό.

      Πόσα σου έδωσε η Δώρα για να τρολάρεις. Έλα πες, μην κάνεις έτσι. Μήπως θα σε κατεβάσει υποψήφιο στην Κρήτη για δήμαρχο Ρεθύμνου;!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μην το κρατήσεις μυστικό να μας το πεις να «δώσουμε γραμμή».

      Διαγραφή
    2. Θα σου στείλω το ... βιογραφικό μου!
      Εκεί θα τα εξηγώ όλα, όπως το παλικάρι από το Βόλο......

      Εγώ θα βάλω πιο πολύ Καίλα όμως, θα πέσει πολύ κλάμα, σε σημείο που ο Ξανθόπουλος θα σκίσει τα διπλώματα΄του......

      Διαγραφή
    3. Και αν το στείλεις στη Λέτα ή τη Δώρα ίσως να έχεις και περισσότερες ελπίδες για την υποψηφιότητα.

      Διαγραφή
  2. ΟΕΟΕΟΕ...Η αρμάδα των ΝταμπιζοΑναστασίου και λοιπών "υπερδυνάμεων" κέρδισε για συνεχόμενο παιχνίδι όλοι να πανηγυρίσουμε στην Ομόνοιαα τώραα εκτός αν πανηγυρίζουνε ακόμα απο χθές λόγω παράτασης της εκμετάλλευσης του Παναθηναϊκού..Για το ματς τι να πούμε δεν αξίζει καν να καταναλώσω πολύτιμη φαιά ουσία..Απλά ο γνωστός ΠΑΟ μετά την Ρότσα εποχή που μπορέσαμε και είδαμε λίγο μπάλα.Τώρα απλά βλέπουμε επαγγελματικές νίκες για τους επιστήμονες που μιλάνε για Ευρώπη πράγμα απίθανο λόγω μη αδειοδότησης..Το σανό να ναι καλάα Μπέεεεε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή