Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς

Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς.
Ξέρω καλά  πως οι καλοί μου φίλοι κατάλαβαν τι εννοώ με την πρώτη γραμμή και την επικεφαλίδα. Οι υπόλοιποι καταλάβατε τι θέλω να πω;

Όσοι δεν κατάλαβαν ας συνεχίσουν την ανάγνωση.

Ο Παναθηναϊκός που στα Ευρωπαϊκά του παιχνίδια και στα Ελληνικά μεγάλα ντέρμπυ όχι μόνο γέμιζε το ΟΑΚΑ αλλά είχε κόσμο που δεν προλάβαινε να αγοράσει το «μαγικό χαρτάκι» πλέον βλέπει με ικανοποίηση την αύξηση της χωρητικότητας της Λεωφόρου.

Δε λέω, ιστορική έδρα, ζήσαμε μεγάλες στιγμές εκεί αλλά όλα έχουν και ένα τέλος.

Για να μην έχει τέλος η ιστορία του Παναθηναϊκού πρέπει η ομάδα να αποκτήσει ένα γήπεδο αντάξιο της. Η Λεωφόρος δεν είναι το γήπεδο που αρμόζει στον Παναθηναϊκό μας.

Αν μείνουμε στη Λεωφόρο και απλά αυξήσουν την χωρητικότητα, τότε έμμεσα είμαστε συνένοχοι στον αφανισμό του μεγαλύτερου Ελληνικού ποδοσφαιρικού συλλόγου.

Θα είσαι συνένοχος με τον γιαλαντζί καπετάνιο, τον Αντρίκο το λαμόγιο, τον μπουκλάκια με τα μονοπύθμενα; Εγώ όχι.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΞΙΖΕΙ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ. Το νέο αυτό γήπεδο θα είναι και ο δρόμος της σωτηρίας του και της επιστροφής στα Ευρωπαϊκά σαλόνια.

ΥΓ Όχι άλλο κάρβουνο.

4 σχόλια:

  1. Ακριβώς έτσι είναι Βασίλη όσοι θελήσουν να γίνει το γήπεδο στη Λεωφόρο,στηρίζουνε την ανύπαρκτη διοίκηση και είναι εχθροί του ΠΑΟ.Δεν είναι δυνατόν ομάδα να πάει μπροστά χωρίς ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ και εμπορική εκμετάλλευση των χώρων της.Πως είναι δυνατόν ο ΠΑΟ να κοντράρει τους gay τον Παοκ και την Αεκ με δικά τους γήπεδα και πολλαπλάσια έσοδα.Όσοι θέλουνε Λεωφόρο απλά θέλουνε τον ΠΑΟ αιώνια 5ο,6ο και φυσικά κομπάρσο σε ένα ανυπόληπτο Ελληνικό Πρωτάθλημα.Δεν θα γίνει ο ΠΑΟ μικρός όσο είναι το ύψος τους αλλά θα τους εξαφανίσει αυτούς τους νάνους.Μόνη ΣΩΤΗΡΙΑ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ στον Βοτανικό και όσοι δεν γουστάρουνε τα κουβαδάκια τους και προς ΛΙΜΑΝΙ πλευρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΑΣΙΛΗ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙΣ?ΜΠΕΣ ΣΤΟ Leoforos.gr ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ-ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΝΕΒΑΣΕ- ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΠΟΙΟΥ "ΣΤΕΦΑΝΟΥ 13" ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ:ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.ΘΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ γέλασα με αυτά που έγραψε και ευτυχώς που το διάβασα. Σήμερα είναι ακόμη μία κακή ημέρα. Όλοι σχεδόν έχουν ξεχάσει πως είναι οι ημέρες που έγινε η δολοφονία των ηρώων Αξιωματικών στα Ίμια.

      Διαγραφή