Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΙΜΙΑ 1996 ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ... ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΟΥΚά ΟΜΑΔΑΣ ΙΜΙΩΝ


8 σχόλια:

  1. Ανατριχίλα για τα λόγια του ΟΥΚα.... Και ταυτόχρονα θυμός και απελπισία για τα ανδρείκελα που διαχειρίζονται τις ζωές μας....
    Τελικά, διαχρονικά απάτριδες και δοτοί οι 300 κύνες του κοι(υ)νοβουλίου....

    Διαβάζοντας τα σχόλια στις προηγούμενες αναρτήσεις σου (του defence) καταλαβαίνει κάποιος γιατί δεν υπάρχει σωτηρία γι αυτόν το λαό.

    Καλό Σαββατοκύριακο Βασίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η χειρότερη βραδιά της Ελλάδος με αποτέλεσμα την δημιουργία γκρίζας ζώνης στα Ίμια..Τι να πει κανείς..Δε θα πω κάτι άλλο γιατί θα ξεφύγω...Μπράβο αδερφέ που τα δημοσιεύεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό Σαββατοκύριακο και στους δύο.
    Δημήτρη δεν θα σχολιάσω τίποτα άλλο και δεν θα βάλω και άλλη ανάρτηση(είχα βρει και μία ακόμη πιο καλή για αναδημοσίευση αλλά ήταν "σεντόνι"). Ξέρεις καλύτερα από άλλους(λόγω της επικοινωνίας που έχουμε) πως αν συνεχίσω θα πρέπει να το «χοντρύνω» πολύ και δυστυχώς οι καιροί είναι πολύ πονηροί για όσους έχουμε μείνει Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΣΟΚ:Η καταστροφή της Ελλάδας.
    Αν δεν υπήρχαν τα λαμόγια με τα ζιβάγκο η Ελλάδα θα ήταν μια εντελώς διαφορετική χώρα σε όλους τους τομείς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά αυτοί δεν ήταν απλά λαμόγια αλλά ολόκληρη συμμορία. Δεν θα μάθουμε ποτέ τι πορεία θα είχε η χώρα μας αλλά σίγουρα δεν θα ήταν σε ελεύθερη πτώση.

      Διαγραφή
  5. Ακούγοντας την φωνη του παλληκαριού νοιωθεις ότι προσπαθει να πνιξει τη συγκινηση και τον λυγμο που ανεβαινει.ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΜΗΝ ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΕΝΟΧΕΣ!!!!ΗΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΣΑΣ.Προδοτες-μουνια δεν υπαρχει ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ?Τι άλλο θελετε,να γεμισουν και οι ειδικες δυναμεις με αλβανους και πακιστανους, τοτε θα'στε ευχαριστημένοι?ΨΟΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΑΠΗΣΤΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ !!!! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ δεν απαντώ γιατί μετά μπορεί να έχω «θεματάκια».
      Αν ήταν ανώνυμο θα το λογόκρινα.

      Διαγραφή
  6. Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ-ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ ΕΝ ΠΛΗΡΗ ΔΡΑΣΗ.
    ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ,ΖΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΖΩΝΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή