Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Αν έχεις Μήτσο διάβαινε

Αλλάζοντας λίγο τη γνωστή φράση "αν έχεις τύχη διάβαινε" ξεκινάω να γράψω λίγες γραμμές για το παιχνίδι απέναντι στην Εφές.

Ένα παιχνίδι που για ακόμη μία φορά κατάφερε να κουράσει όποιον το έβλεπε. Φτωχό σε θέαμα, απέναντι σε μία ομάδα που μας έδινε το δικαίωμα με τους παίκτες της να κάνουμε ένα παιχνίδι φανταστικό. Ειδικά ο αργός μυώδης ψηλός ήταν ότι καλύτερο θα μπορούσαμε να έχουμε απέναντί μας για να παίξει τον ρόλο του «θύματος».

Ο Εξάστερος ξεκίνησε καλά αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Η Εφές ισορρόπησε το παιχνίδι και όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα κινηθεί σε χαμηλό σκορ. Οι Τούρκοι μετά τα μέσα του πρώτου δεκαλέπτου έλεγξαν τον ρυθμό και έτσι έμειναν κοντά στον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός αν και είχε κάποια καλά μικρο-διαστήματα δεν κατάφερε και πολλά. Το τρίτο δεκάλεπτο δεν ήταν καλύτερο από τα δύο πρώτα αλλά καταφέραμε να αυξήσουμε την διαφορά στους 6 πόντους. Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν το καλύτερο του Παναθηναϊκού, όχι από πλευράς συγκομιδής πόντων αλλά σε σχέση με την αύξηση της διαφοράς από την αντίπαλη ομάδα.

Τέρμα όμως με τα γενικά και περνάω και στα πιο συγκεκριμένα.
Τραγικό να βλέπεις στα στατιστικά το 0.47 δευτερόλεπτα για τον Γιάνκοβιτς. Ασχολίαστος ο Πεδουλάκης για αυτή την ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ συμπεριφορά.
Έχεις Μήτσο, παίζεις μπάσκετ. Δεν έχεις Μήτσο, σουτάρεις τρίποντα. Το χειρότερο όλων πως ο προπονητής έχει παράπονο από κάθε άλλο παίκτη που αναλαμβάνει τον ρόλο του Διαμαντίδη. Ο Διαμαντίδης είναι μοναδικός, αλλά το γεγονός πως οι υπόλοιποι δεν κάνουν αυτό που ζητάς και έχουμε μέσα Γενάρη μάλλον εσένα βαρύνει κύριε προπονητά. Η νίκη κρύβει αυτό το πρόβλημα, αλλά η Εφές δεν θα αποτελέσει πρόβλημα όταν παίζει εκτός έδρας ίσως σε κανένα αντίπαλο. Ίσως ακόμη να είναι και μία καλή ευκαιρία για εκτός έδρας νίκες(στην Πόλη) για όσες ομάδες έχουν υψηλές βλέψεις.
Και επειδή δεν μπορώ να το αφήσω χωρίς αν το σχολιάσω... Πόσο γούσταρα τον Μπράμο και σήμερα. Αυτό το παλικάρι μου φτιάχνει την διάθεση με το πάθος του και με την όρεξη για νίκη που έχει. Σήμερα από όλη την εμφάνιση του θα κρατήσω στη μνήμη μου την τάπα στο τρίποντο.

Αυτά για σήμερα και ελπίζω πως ο λόγος που πήγε έτσι το παιχνίδι να ήταν το ντέρμπι της Δευτέρας. Δεν το πιστεύω, αλλά θέλω να το ελπίζω. Τη Δευτέρα περιμένω σε αντίθεση με σήμερα να δω ορθολογικό μπάσκετ.

4 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Βασίλη μια ακόμη νίκη χωρίς καλό μπάσκετ και πάλι με χαμηλό σκόρ απο τον εξάστερο.Άλλες εποχές η Εφές θα έχανε με 90 πόντους χαλαρά.Το τραγικό είναι ότι χωρίς 3D ο ΠΑΟ δυσκολεύετε στο σκόρ αλλά και στην δημιουργία.Άσχημη η συμπεριφορά στον Γιάνκοβιτς,αν είναι δυνατόν του διαλύει την ψυχολογία και γιατί δεν χρησιμοποίησε τον Παππά εφόσον του Ούκιτς δεν του βγήκε το παιχνίδι.Ο Μπράμος όντως χθες ήτανε εντυπωσιακός με πολύ "βρώμικη"δουλειά.Ελπίζω την Δευτέρα να παίξει επιτέλους μπάσκετ η ομάδα και όχι ξύλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ,ΕΔΩ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 0.10.1 ΚΙ ΕΣΥ ΚΟΛΛΑΣ ΣΤΑ 0,47;;;ΧΑΧΑΧΑ.ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΕΓΩ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ 100.000 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΠΟΧΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕ ΣΤΟ ΝΙΟΝΙΟ.ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΒΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΟΥΚΙΤΣ
    (ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΠΟΧΟΥ),ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΡΙΠΛΑΣ ΚΑΙ ΑΣΚΟΠΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ-ΖΑΛΙΖΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ,ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΖΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΛΙΓΟ Η ΚΑΘΟΛΟΥ.META AΠ' AYTA ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΑ ΕΦΕΣ ΣΤΟ 1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΗΜΑΣΤΑΝ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ,ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ.ΟΤΙ ΚΑΛΑΘΙ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΓΑΜΕ ΝΑ ΣΟΥΤΑΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΡΑΚΕΤΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΙΠΑΤΟ,ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ.ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
    ΣΤΟ 2ο ΣΦΥΞΑΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΜΠΟΧΟΥ),ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΜΗΤΣΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΥΣΤΟΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΛΟΓΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ 11 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.ΤΑ ΖΟΡΙΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕ ΤΗ ΦΕΝΕΡ ΤΟΥ ΖΟΤΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 4Η ΜΟΛΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ.ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΛΕΝΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΟΥΣ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ.
    ΥΓ:Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΕΔΕΙΞΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΩΣ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΞΕΡΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΠΟΝΤΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ-ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΨΩΝΙΔΗ.ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΨΩΝΑΡΑ-ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ-ΑΤΟΜΙΣΤΗΣ-ΨΕΥΤΟΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΟΝ ΟΤΑΝ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ.Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΘΑ Μ' ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΚΑ.
    ΥΓ 2:0/3 Ο ΖΕΛΙΚΟ ΚΑΙ 3/3 Ο ΜΠΟΧΟΥ.ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα και στους δύο.
    Συμφωνώ με όσα γράφετε στα δύο σχόλια και ελπίζω πως προσπαθούσε να κρύψει την ομάδα από τον προπονητή των μούλων ώστε να κάνει ακόμη μία εύκολη νίκη τη Δευτέρα.
    Μάκη κανείς δεν το περίμενε, αλλά με τη σπυριάρα όλα μπορούν να συμβούν.(το σχόλιο το έστειλες δύο φορές και διέγραψα τη μία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KAΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΛΦΕ!!
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ,ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΥΠΟΨΙΑΣΤΗΚΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 2 ΦΟΡΕΣ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ «ΠΕΤΑΞΕ» ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΩ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή