Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Σαν να μην τρέχει τίποτα

kolona
Δεν παίζονται με τίποτα τα παλικάρια. Είναι γίγαντες οι άνθρωποι. Για τους ψεύτες και τους απατεώνες που στηρίζουν με παραμύθια το καθεστώς του "-57" λέμε. οι άνθρωποι είναι φοβεροί.

Ξαφνικά, λες και δεν τρέχει τίποτα, λες και όλοι οι υπόλοιποι είναι ιθαγενείς και χαζοί, μας ανακοινώνουν ότι "ο Νταμπίζας ψάχνει για στόπερ", ότι "ο Σίλντεφελντ μπορεί να πάει στον ΑΠΟΕΛ", ότι "ο Κροάτης δεν απέδωσε τα αναμενόμενα".

Και από κοντά, τα γνωστά διαδικτυακά πληρωμένα τσιράκια να βρίζουν και να καταριούνται τον παίκτη.

Για σταθείτε ένα λεπτό ρε απατεώνες! Για σταθείτε ένα λεπτό επιτέλους!

Το καλοκαίρι τι λέγατε; Να σας θυμίσουμε εμείς. Υμνούσατε τον παίκτη και γλύφατε τον Νταμπίζα που έφερε την "κολώνα" και τον "βράχο". Μέχρι και για "νέο Χένρικσεν" έγραφαν οι αστείοι κολαούζοι του καθεστώτος.

Και τώρα, ξαφνικά τον πετάτε στα σκουπίδια για να φωνάξετε ξανά "ζήτω ο Νταμπίζας που θα φέρει τον επόμενο ...βράχο"; Τόσο ελεεινοί πια;


Κατά τα άλλα, "ο Νταμπίζας είναι επιτυχημένος". Αλλά τι να πούμε εμείς; Αφού τον στηρίζουν οι οργανωμένοι και οι δημοσιογράφοι, εμείς δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Αρκεί που τον λατρεύουν οι πυλώνες του καθεστώτος της έκτης θέσης.

8 σχόλια:

  1. Άλλη μια πετυχημένη κίνηση του τεχνικού μας διευθυντή ο οποίος Σιλντενφελντ πέρασε και δεν ακούμπησε προς το παρόν και άλλα πεταμένα λεφτά τα οποία ο σύλλογος δεν διαθέτει.Ο επόμενος μάλλον θα είναι ο Λαγός ο οποίος ζητάει παραπάνω χρήματα και λιγότερα απο τον Μέντες ο οποίος δεν μπορεί να παίξει.Καλά κάνει ο Λαγός και ζητάει χρήματα μιας και είναι ο ποιο σταθερός παίχτης της ομάδος και τα αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην μου κακολογείς τους υπεύθυνους για αυτή την τεράστια μεταγραφή.
      Επόμενη ατάκα από τα παιδια και τους ΑΡΔ θα είναι "Ο Παναθηναϊκός κέρδισε την μεταγραφή". Αυτό θα λέει το χαρτάκι της Λέτας. Έτσι τα κορίτσια, γερά στο δρόμο της Λέτας και της Δώρας.

      Διαγραφή
  2. ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΑ ΓΑΥΡΟΒΑΖΕΛΑΚΙΑ 2008 ΓΙΑΤΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΕΛ.
    ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ «ΠΑΙΔΙΑ» ΑΡΧΙΣΤΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΣΟ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ.Α,ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ Ν' ΑΠΟΘΕΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΓΩΝΙΩΔΗ» ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΗΣ «ΥΠΕΡΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ» ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΩΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει περιθώριο να φύγει. Μπορεί να είναι και τρυκ των Κυπρίων για να ρίξουν την τιμή. Αν πάντως μείνει θα αρχίσουν πάλι την ρυθμική γυμναστική.

      Διαγραφή
  3. ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ.ΧΑΧΑΧΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ....ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΦΑΡΤΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΥΜΝΟΥΝ ΤΟΥΣ (ΠΟΙΟΥΣ;) ΚΡΟΑΤΕΣ ΤΩΡΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έχω κατά νου μετά το τέλος των μεταγραφών και το πρώτο ματς του νέου παίκτη.
      Εκεί θα ασχοληθώ όμως(όπως και παλιότερα με αρκετό ψάξιμο) για να γράψω για τις παλιές καλές ημέρες και αν βρω και μαργαριτάρια θα γελάσουμε.
      Κάθε πράγμα στον καιρό του αδερφέ μου.

      Διαγραφή