Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Πιο Ξηρός πεθαίνεις(video)

Την ώρα του χθεσινού παιχνιδιού βρισκόμουν εκτός σπιτιού και φίλος με πληροφόρησε για αυτό το βίντεο. Η αλήθεια είναι πως αν και εντελώς αντίθετος με την «ιδεολογία» που εκφράζει ήθελα πολύ να το δω. Θα ξεκινήσω όμως ανάποδα, από τα συμπεράσματα που έβγαλα.

  1. Πιο Ξηρός πεθαίνεις
  2. Ένα αμύγδαλο ή ένα τσόφλι από καρύδι κάνει μεγαλύτερη ζημιά
  3. Εύκολο να λες όλα τα ξύλινα λόγια της ευρύτερης αριστεράς αν ξέρεις πως ποτέ δεν θα χρειαστεί να τα κάνεις πράξη
  4. Πλήρης αποτυχία η επιλογή των εικόνων πίσω του
  5. Αλήθεια ποιος πιστεύει πως αυτός ανήκε στον πυρήνα της 17Ν;
Ο άνθρωπος αυτός που με τόση χαρά είχε ανακοινώσει η ΕΛ.ΑΣ. πως παρέα με άλλους αποτελούσαν τον πυρήνα της 17Ν και τους συνέλλαβαν πριν τους Ολυμπιακούς της Αθήνας είναι και πάλι ελεύθερος. Ελεύθερος και μάλιστα μπορεί και στέλνει το δικό του μήνυμα μέσω του διαδικτύου σε δίποδα που θεωρούν τη δολοφονία πράξη απελευθέρωσης. Αρκεί βέβαια να μην χτυπήσουν ή να μην δολοφονήσουν κάποιον από τη δική τους «παρέα». Απευθύνεται σε άτομα που στηρίζουν την άκρα αριστερά και την αναρχία και τους μιλά για ενέργειες που θα πρέπει να κάνει ένα οργανωμένο κράτος. Όμως αυτοί δεν πιστεύουν στο κράτος...system error...Μιλάει για γεγονότα που εμφανίστηκαν στην Ελλάδα του σήμερα με καθυστέρηση δεκαετιών από τις κοινωνίες που είχε επικρατήσει ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ...συγγνώμη «σοσιαλισμός ή κομουνισμός» ήθελα να γράψω. Σε εκείνες τις κοινωνίες είχαμε «αυτοκτονίες», τρόφιμα με δελτίο(βλέπε σήμερα κοινωνικά παντοπωλεία), συσσίτια και αυξημένη εκπόρνευση γυναικών. Βέβαια σε εκείνες τις κοινωνίες δεν είδαμε καμία μορφή ελευθερίας για να μπορεί ο Ξηρός να έχει πίσω του τους αγωνιστές του 1821 που έδρασαν ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ. Δίπλα τους έβαλε τον «αγωνιστή» Τσε...σιγά θα βάλω τα κλάματα από την συγκίνηση...και τον σφαγέα που κάποιοι επιμένουν να θεωρούν ήρωα.

Ξεχνάει βέβαια διαβάζοντας το κείμενο που έχει κάπου απέναντι πως το ΚΚΕ έχει ΑΦΜ και εταιρίες(και μάλιστα απολύει κόσμο), ο Αλέξης έχει κατασκευαστική και παίρνει έργα στην Εγνατία οδό και οι λοιπές ακροαριστερές πορδούλες έχουν από πίσω τους χρηματοδότες γνωστούς ανθέλληνες. Επιπλέον εισάγει και μία ατάκα για πολύ γέλιο, "ραβδί και φτύσιμο". Ρε κακόμοιρε που πήγες να αλλάξεις το Τσεκούρι και Φωτιά και έκανες μία τρύπα στο νερό, πως να σε πιστέψει άνθρωπος που αν πάνε να μαζευτούν τα ψευτοαναρχίδια τα ρούχα τους ή καλύτερα τα παπούτσια τους θα είναι πιο ακριβά από όλα τα ρούχα που φοράει κάποιος απλός άνθρωπος; Ψευτοαναρχίδια των Β.Π. που από τη μία πόρτα της κλούβας μπαίνουν και από την άλλη βγαίνουν. Τρομοκράτες με πατέρα βουλευτή και τρομοκράτες σαν και εσένα που κάνεις βόλτες στις φυλακές.

Καραγκιοζάκο που μοιάζεις σαν στραβοχυμένος λουκουμάς όχι επειδή σε άφησαν ελεύθερο να μας φλομώσεις στις αηδίες. Έχουμε πιο σοβαρά προβλήματα από τις ιδεολογικές μ@λ@κίες που αράδιασες και εμείς πρέπει όχι απλά να τα πούμε αλλά και να τα λύσουμε. Προσωπικά πιστεύω πως ήσουν ένα από τα θύματα που κλείστηκε στη φυλακή και πως η πραγματική 17Ν είναι εκτός, φοράει κουστούμια και μέλη της συχνάζουν ή σύχναζαν σε μεγάλες αίθουσες με αμφιθεατρική μορφή. Αν η τρομοκρατία είχε εσένα εκφραστή τότε θα ήταν «μουγκή», αλλά δυστυχώς είχε άλλους.




ΥΓ Πιο πολύ θα φοβόμουν αν πίσω από  το Ξηρός δεν έγραφε Χριστόδουλος αλλά καρπός.

11 σχόλια:

  1. Βασίλη καλησπέρα.
    Για ακόμα μια φορά, εστίασες εκεί που οι φερόμενοι ως μετρ της δημοσιογραφίας δεν το έχουν κάνει ακόμα. Αυτοί βέβαια, έχουν ως σκοπό τον εμποτισμό των εγκεφάλων μας μ' όσα γράφει το χαρτάκι που τους δίνουν από το προεδρείο της ... Βουλής των Ελλήνων.
    Δοτός πρωθυπουργεύων, δοτοί υπουργεύοντες, δοτοί βολεμένοι, κάπου δίπλα τους η ελίτ της βρωμιάς και της λαμογιάς με τους συγγενείς τους, κι απ΄την άλλη ένας λαός που έχει πάθει βέρτιγκο και πηγαίνει όπως τα συγκρουόμενα στα λούνα-παρκ.....

    Ποτέ δεν πίστεψα ότι ο κινέζος σημίτης και η αστυνομία του "κατατρόπωσαν" τη 17Ν, όλα για επικοινωνιακούς - ψηφοθηρικούς λόγους έγιναν τότε. Έπρεπε με κάθε τρόπο να ξαναφτιαχτεί το ιματζ του γερμανοτσολιά που είχε αρχίσει να φθείρεται με τις μλκς που χωρίς σταματημό έκανε.....

    Τώρα, με την απόδραση του ξηρού καρπού και σε συνδυασμό με όλες τις ομορφιές που γίνονται εις βάρος της χα έπρεπε να δώσουν μια πολύ μεγάλη δόση πανικού στον λαό για να συνεχίσει αυτός να βρίσκεται σε καταστολή.....
    Είναι τόσο προβλέψιμοι πλέον....

    Έσσεται ήμαρ.... Και το έχουν καταλάβει όλοι τους...... Ο επιθανάτιος ρόγχος τους είναι όσα κάνουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρη συνήθως το πρόβλημα σε κάθε τέτοια παράσταση που έδιναν ήταν οι ηλικίες που μεγάλωσαν ακούγοντας και πιστεύοντας κάθε παραμυθάκι που τους σέρβιραν.
      Πλέον με την επαφή μου με όλους εσάς διαπιστώνω πως πλέον άνθρωποι μεγαλύτεροι σε ηλικία από εμένα πλέον εξετάζουν κάθε τι προσπαθούν να τους επιβάλλουν ως δεδομένο.
      Τα γεγονότα πλέον θα καθορίσουν πολλά. Θα προλάβουν να κάνουν Εθνικές εκλογές πριν τις δημοτικές-περιφερειακές και τις Ευρωεκλογές;
      Θα προλάβουν να δημιουργήσουν νέα δεδομένα για τους υδρογονάνθρακες και τον ορυκτό πλούτο σε Αιγαίο-Ιόνιο-Θράκη;
      Ο Ξηρός απλά είναι το πυροτέχνημα που θα κάνει σε κάποιους να στρέψουν αλλού το βλέμμα τους.
      (καταλαβαίνεις πως δεν αναφέρομαι σε εσένα αλλά με αφορμή εσένα)

      Διαγραφή
  2. Μάλλον κάτι άλλο παίζει με δαύτον. Ο μπαμπάς της ακροαριστερής αυτής συμμορίας Γιωτόπουλος δήλωσε ότι,η άδεια της απόδρασης δόθηκε με άνωθεν εντολή, και συγκεκριμένα από την ΕΥΠ, την Αντιτρομοκρατική, την κυβέρνηση αλλά και τη CIA που γνώριζε ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός έχει λάβει σε ενάμιση χρόνο έξι άδειες.

    Άρα είτε, όταν τον συλλάβουν (φαντάζομαι λίγο πριν τις διπλές εκλογές), θα εμφανιστούν ως εγγυητές της ομαλότητας είτε θα τον χρησιμοποιήσουν για κάποια πολιτική δολοφονία, η οποία και θα χρεωθεί σε κάποια από τις "αδελφές" συνιστώσες του τΣύριζα είτε κάτι άλλο πιο διεστραμμένο που μου διαφεύγει. Το θέμα είναι πως όλα αυτά γίνονται σε μια χώρα της οποίας την εξουσία την έχουν οι δανειστές της και όχι οι διορισμένοι πολιτικοί της. Διακυβεύονται πλέον τόσα πολλά σε οικονομικό και γεωπολιτικό επίπεδο για τους πρώτους, ώστε θεωρώ απίθανο να είναι τυχαία τα όσα συμβαίνουν. Ίδωμεν.

    Πολύ καλό κείμενο, Βασίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ Στέφανε.
      Ίσως να τον θέλουν και για κάτι ακόμη πιο επικίνδυνο για την χώρα. Μία άστοχη ενέργεια στη Θράκη θα δημιουργήσει ένα ντόμινο εξελίξεων δυσάρεστων για την Ελλάδα και τα αφεντικά των εγχώριων και των εξωτερικών Κυβερνητών αυτού του τόπου ενδιαφέρονται για το «εσωτερικό» της Ελλάδας.
      Σι .. νιστές τους είπε κάποιος. Αλλά εγώ κλασικά δεν ξέρω τίποτα γιατί είμαι απλά ένας οπαδός που δεν έχει το θάρρος να γράφει επώνυμα!!!

      Διαγραφή
  3. Συμφωνώ μαζί σου σε όσα λες.Αυτά που είπε ο Γιωτόπουλος ήτανε πολύ σοβαρά και ίσως να έχουνε μεγάλη δόση αλήθειας.Δε μπορεί να είναι τόσο ξέφραγο αμπέλι οι φυλακές και η αστυνομία βέβαια είναι όλα πιθανά αλλά όσον αφορά τον Ξηρό δε μπορεί να κάνανε τέτοια χαζομάρα.Αν είναι δυνατόν να έχει ο κάθε πικραμένος τρομοκράτης,φωτό του Κολοκοτρώνη και του Καραϊσκάκη που μαχόντουσαν για την Ελευθερία και την Πατρίδα απο τους Τούρκους.Ελπίζω να μην γίνει τίποτα στην Θράκη γιατί θα υπάρχουνε πολύ άσχημες εξελίξεις.Είναι και έκρυθμη η κατάσταση εκεί πάνω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολλά τα "περίεργα" με τον Ξηρό και όχι μόνο, αλλά αν υπήρχε κάτι άλλο από πίσω δεν θα μας το έλεγαν οι ΕΝΤΙΜΟΙ πολιτικοί μας; !!!!!!

      Στη Θράκη το παιχνίδι είναι ήδη στημένο. Το φιτίλι μένει να μπει και να το ανάψει κάποιος. Αν ολοκληρωθούν σύντομα οι υποδομές θα ανάψει και οι επιπτώσεις θα είναι μοιραίες.

      Διαγραφή
  4. Βρήκα σήμερα ένα σχετικό με το θέμα σχόλιο και το βάζω με την "μη" ορθογραφία του. Πιστεύω ότι με αρκετή δόση χιούμορ, ο τύπος γράφει αλήθειες που πονάνε.

    "... ΓΙΑ ΣΑΣ ΣΚΛΑΒΟΙ ΣΥΝΕΛΗΝΕΣ. ΗΜΕ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΞΗΡΟΣ. ΜΕ ΒΓΑΛΑΝΕ ΕΞΩ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝΕ ΛΙΓΑΚΙ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΕ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΙΝΕ ΙΚΑΝΟ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΟ ΝΑ ΕΞΩΘΗ ΣΤΗΝ ΑΦΤΟΚΤΟΝΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΚΕΡΙΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΕ ΚΑΝΑ ΣΥΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΗΠΑΠΑΡΗΓΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΗ 16.000 ΕΒΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ (ΔΥΟ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΥΝ ΤΗΝ ΒΟΛΕΦΤΙΚΗ), ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΩ ΣΤΗΝ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΟΥ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΕ ΣΑΝ ΚΟΘΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΕ (ΑΦΤΗ ΠΕΡΝΗ 26.000 ΕΒΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ) ΚΕ ΓΕΝΙΚΑ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΩ ΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ. ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΕ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΑΦΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΕΒΗ ΣΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΤΩΝ ΠΥΡΙΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝΕ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΕΣ ΣΑΝ ΤΥΦΛΟΙ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ. ΑΠΛΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΚΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟ ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΕ ΕΛΗΝΕΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΝΤΡΟΚΟΛΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ. " .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με το βαμβάκι...
      Πολύ ωραίο σχόλιο Δημήτρη. Ευφυέστατος ο συντάκτης του.

      Διαγραφή
  5. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΣΤΟΚΟΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ '21 ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ-ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ-ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.ΞΗΡΕ...ΚΑΡΠΕ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ ΟΥΤΕ 5ΧΡΟΝΟ.
    ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΟΥΝ «ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ» ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ KAI ΜΑΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛIZOYN ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ Μ.Μ.ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ.ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΑΛΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα έχουμε σχετικά σύντομα την απάντηση στο ερώτημά σου. Ελπίζω μόνο στον αστάθμητο παράγοντα για να επιβιώσει αυτό το Έθνος.

      Διαγραφή
  6. ΑΚΟΥΣΑ ΣΕ ΒΡΑΔΥΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΜΟΥ,ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΠΛΩΝ(Η ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΠΛΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ)ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΦΛΟΜΑΣΩΝΟΣ ΕΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΕΠΙΚΥΡΗΞΕ ΤΟΝ ΞΗΡΟ...ΚΑΡΠΟ ΕΝΑΝΤΙ 4.000.000Ε.ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο «ΠΟΙΗΤΗΣ» ΠΩΣ ΑΝ ΕΓΩ,ΕΣΥ,Η ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΔΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΠΡΟΔΙΔΩΝΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΙ ΓΙ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ «ΑΓΑΘΟΕΡΓΙΑ» ΜΕ 4.000.000.Ε;ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ;ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΨΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ«ΑΜΟΙΒΗΣ».ΝΑΙ,ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή