Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Γαμώ τις μπούκλες του ΚΑΡΑΦΛΑ επενδυτή. Ξεπουλάς την Ελλάδα για ακόμη μία φορά(video)

Καραγκιοζάκο δεν είναι η πρώτη φορά που το γαμημένο πουστοκ@ναλό σου ενεργεί σε βάρος των Ελλήνων και της Πατρίδας μας. 
Πότε με την άσχημη κ@ριόλ@ δήθεν σεφ που ψάχνει την Ανεξάρτητη Κρήτη, πότε με τους ΑΡΔ και τώρα με το το trailer της επιτυχημένης σειράς.
Δυναμώστε την φωνή και ακούστε τον σκοπό που σφυρίζει ...


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη, 
των Ελλήνων τα ΙΕΡΑ
και σαν πρώτα ανδρειωμένη
Χαίρε, ω χαίρε Ελευθεριά.

Τι σχέση έχει ο Ύμνος εις την Ελευθερία με το GoT; 
ΑΙΣΧΟΣ, ΝΤΡΟΠΗ. 
Δεν υπάρχει ένας ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ να σας καταγγείλει; Όλοι θα συνταχθούν με αυτόν. Όταν λέω όλοι εννοώ οι Έλληνες και όχι τα λαμόγια.

ΥΓ Και φροντίστε να βάλετε τα αναρχίδια να στείλουν σχόλια του τύπου "φασίστα, χρυσαυγίτη" και άλλες μ@λ@κίες. Καμιά μέρα θα θυμώσω και θα απαντήσω σε πρόκληση-πρόσκληση και μετά ποιος θα ψάχνει τι δεν ξέρω.

5 σχόλια:

  1. Οι μπούκλες; Αχαχα... Άσε εκείνον τον εμετό την μαγείρισσα την χτικιάρα. Plus Παπαχελάδες, Μαλέληδες, Ευαγγελάτους, Μπαμπηδες και το κακό συναπάντημα. Εδώ έβγαλε ο συγγραφεύς του μισού βιβλίου (Τατσόπουλος) τον Κολοκοτρώνη χαρούμενο σε εκπομπή "ιστορικού" περιεχομένου του ίδιου σταθμού. Εδώ θα κωλώσει ο πρόεδρας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Βασίλη.Ότι και να πεις χωρίς να εκτροχιαστείς είναι λίγο.Αν είναι δυνατόν να βάζουνε τον Εθνικό μας Ύμνο για την διαφήμιση μιας σειράς θα τρελαθούμε τελείως.Δεν υπάρχει κάποιος να τους βάλει στη θέση τους..?Ρητορική η ερώτηση που κάνω όλοι ξέρουμε την απάντηση...Δε θέλω να σχολιάσω άλλο γιατί θα παρεκτραπώ και θα υπάρξει πρόβλημα.ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ όπως λες και εσύ θα τρίζουνε τα κόκκαλα όσων θυσιάστηκαν για αυτήν την πατρίδα τραγουδώντας τον Εθνικό μας Ύμνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ σου λέει οι Άγγλοι βάζουν την σημαία τους και στα σώβρακα τους και πουλάνε και κονομάνε. Εμείς θα πάμε πίσω; Τώρα αν έχουν την παραμικρή ιδέα για τον εθνικό μας ύμνο, στο ποιος πχ τον μελοποίησε είναι άλλο θέμα. Μπορεί και η Μποφίλιου... Φίλε μου, δεν με εκπλήσσει τίποτε πια.

      Διαγραφή
    2. Ναι μόνο που στα Αγγλικά hu+man δεν σημαίνει τίποτα. Ένα "έθνος" από κλέφτες-δολοφόνους-αδερφές ήταν και παραμένει οπότε το πανί που έχουν για σημαία ας το κάνουν και σερβιέτα.Ομοίως για τους Αμερικανούς.
      Δεν είμαστε ούτε ίδιοι, ούτε ίσοι σαν λαός και έθνος.

      Διαγραφή
  3. Και να φανταστείτε πως έγραφα κείμενο για άλλο θέμα και είχα χαμηλωμένη την τηλεόραση. Από τοπ υπνοδωμάτιο ακουγόταν η άλλη τηλεόραση και άρχισα να ψάχνω από που ακούστηκε ο Εθνικός μας Ύμνος. Κοιτάζω το τρέιλερ και σκέφτομαι "μπα δεν θα είναι από εδώ" σε λίγο που έπαιξε ξανά άφησα το κείμενο μισό και άρχισα να βρίζω.
    Τελικά με κάτι τέτοια ΖΩΑ σε τμήματα διαφήμισης και δημιουργικού θα πρέπει να υπάρχει πληρωμή για χρήση του Εθνικού Ύμνου για εμπορικό-προωθητικό σκοπό ιδιωτικής εταιρίας. Και μάλιστα με πολλά μηδενικά πίσω από το πρώτο ψηφίο. Τι να πεις όμως που τον Ύμνο εις την Ελευθερία δεν τον σέβονται ούτε οι 300, θα τον σεβαστεί το λαμόγιο με τα μονοπύθμενα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή