Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Τα αίτια της ήττας από τον Παιτωλικό

Ποιοι ήταν οι λόγοι που έχασε ο Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο;
Έφταιγε η διακοπή.
Έφταιγε ο Κάκος.
Αποπροσανατολίστηκε η ομάδα από το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Δημητράκη Γιαννακόπουλου και δεν σκεφτόταν το παιχνίδι.
Ήταν απογοητευμένη η ομάδα από την φημολογούμενη υπαναχώρηση του Δημητράκη Γιαννακόπουλου και δεν σκεφτόταν το παιχνίδι.
Έφταιγε το γήπεδο.
Έφταιγαν τα ζώδια.
Έφταιγε που δεν ξέρουμε ποιος θα πετύχει το φλουρί στη βασιλόπιτα.
Διαλέγετε έναν και τον χρησιμοποιείτε σε παρέες, σε ραδιόφωνα, στο ίντερνετ, στην τηλεόραση. Παντού.

Οι μόνοι που ποτέ δεν φταίνε είναι η διοίκηση και ο προπονητής.

Όταν στο 25ο λεπτό ο Καπίνο έχει 5 αποκρούσεις και στο ημίχρονο τα σουτ στην εστία είναι 7-2.
'Οταν ακούω τον εκφωνητή να λέει στο 57ο λεπτό το ντροπιαστικό "It should be 2-0" γιατί ο παίκτης του Παναιτωλικού κατάφερε να χάσει το γκολ σε κενή εστία τότε τι άλλο να σχολιάσω; Το παιχνίδι το φοβόμουν και το είχα γράψει σε σχόλιο αλλά εγώ δεν κατεβάζω την ομάδα στο γήπεδο, ούτε την διοικώ, ούτε κάνω τον σχεδιασμό.

13 σχόλια:

  1. Απλώς ο σχεδιασμός τους έχει ως εξής: αφού Ευρώπη να βγάλουν την ομάδα δεν θέλουν καθώς δεν υπάρχει ευρώ τσακιστό, την αφήνουν στον αυτόματο πιλότο με μία νίκη μία ήττα ανά Κυριακή. Έτσι και δεν τους παίρνουν με τις πέτρες οι του πουρέα και επιτελούν άψογα τον ρόλο τους στο "Αγάπη μου, Συρρίκνωσα τον ΠΑΟ".

    Έβγαλα και τα Αλαφούζ Νέα από τα bookmarks και δεν μπορώ να διαβάσω τα περί υγείας της ομάδος και λοιπές παπάρες. Φτου, την πάτησα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά οι του πουρέα δεν τους παίρνουν με τις πέτρες γιατί και έχουν έσοδα από τη διαχείριση του σήματος, αλλά πλέον είναι και διοίκηση(του ερασιτέχνη).
      Χρειάζεται σχεδιασμός για τον αυτόματο πιλότο; Αλλά πως να μην τους ειρωνευτώ;
      Στέφανε με τόση υγεία σχεδόν είχαν γίνει η Παναθηναϊκή Ιατρική Επιθεώρηση.

      Διαγραφή
  2. Ίσως να φταίει και ο ανάδρομος Ερμής, που σε συνδυασμό με τη νέα Σελήνη, δημιουργούν μαγνητικό πεδίο το οποίο αφήνει και διαπερνούν τα αιωρούμενα σωματίδια της αστρόσκονης, και ανακατευόμενα με τις ίνες αλουμινίου και λοιπών βαρέων στοιχείων που εξ επί τούτου ψεκάζουν οι υπεύθυνοι της ΕΠΟ επικάθηνται εις τας μαλακάς παρειάς των κορασίδων και σχηματίζουν αναθυμιάσεις οι οποίες επηρεάζουν αρνητικά την ψυχοσύνθεση της βελούδινης λαβής του μαγικού ραβδιού που κρατάει ο Ανα, με αποτέλεσμα να μην πιάνουν οι μαγικές λέξεις που εκστομίζει, δείχνοντας με αυτό ως άλλος Χάρι Πότερ!

    Στα πράσινα βοσκοτόπια δε, επικρατεί έκσταση για την μαγική ενορχήστρωση του μέντορα της προπονητικής και ταυτόχρονα, αμέριστη συμπαράσταση στη φερόμενη ως διοίκηση, στον γκέι Ντάμπι και στον Κόπερφιλντ Γιάννη....!
    Όσοι έχουν αντίθετη άποψη, αποπέμπονται με ένδειξη για ρίψη στον Καιάδα......!

    Είμαστε μια ευτυχισμένη οικογένεια...... είμαστε.....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα προσθέσω πως το θέτεις με λογική το επιχείρημα για τον ανάδρομο Ερμή και θα πιστέψω τελικά σε εσένα και όχι τον Κωνσταντίνο.

      Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και την αιθαλομίχλη που και αυτή συντέλεσε στο αρνητικό αποτέλεσμα.

      Δημήτρη δεν είμαστε απλά μία ευτυχισμένη οικογένεια αλλά και μία ωραία ατμόσφαιρα...παρέα με την αιθαλομίχλη βεβαίως βεβαίως.

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχαχαχα....

      Ο Θεός να μας φυλάει και η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος ας φωτίσει επιτέλους κάποιον μήπως και γλυτώσουμε - σώσουμε κάτι απ' ότι μπορεί να έχει μείνει. Γιατί αν περιμένουμε απ αυτούς δεν.....

      Καλή εβδομάδα Βασίλη.

      Διαγραφή
    3. Αυτοί δεν μπορούν να φωτιστούν καθώς είναι ζωντανά, αλλά και κάποιος φωτισμένος δεν θα θέλει να μπλεχτεί με εμάς. Ας έρθει κάποιος «τρελός» να στείλει σπίτι όλα τα γατάκια και μετά ας τον φωτίσει ο Θεός να κάνει πράξη κάθε στόχο του.

      Καλή βδομάδα Δημήτρη και με το καλό να μας φωτίσει αύριο όλους το Άγιο Πνεύμα.

      Διαγραφή
  3. Λοιπόν Βασίλη η βασική αιτία της ήττας είναι μία και απορώ πως δεν τη βρήκες.Θα στην εξηγήσω αφού αποκλείσω τις αιτίες που αναφέρεις:
    1)Σιγά μην έφταιγε η διακοπή.Είδα και άλλες φορές που δεν είχε διακοπή τι ωραία που παίζαμε.
    2)Μια χαρά ήταν ο Κάκος.Ασε που μας γλίτωσε και από το 2-0 με ενα ανύπαρκτο offside του Παναιτωλικού.
    3,4)Το ενδιαφέρον του Δημήτρη και οι φήμες για υπαναχώρηση του υπήρχαν και πριν,οπότε αποκλείονται απο πιθανές δικαιολογίες.
    5)Το γήπεδο μια χαρά ήταν.Εχουμε παίξει και σε πιο αφιλόξενες έδρες.
    6)Από όσο ξέρω δεν έχουμε ανάδρομο Ερμή σήμερα αλλά αμα θέλουμε να είμαστε σίγουροι ας ρωτήσουμε αστρολόγο.Οπότε αποκλείεται απο πιθανή δικαιολογία.
    7)Για ποιό φλουρί μιλάς.Εδώ δεν έχουμε λεφτά να αγοράσουμε βασιλόπιτα, θα αγχωνόμαστε σε ποιόν θα πέσει το φλουρί...;;;;
    Πάμε τώρα στην καλύτερη δικαιολογία από όλες:
    Η ΑΔΙΚΗ και ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ σύλληψη 21 οπαδών μας απο την αστυνομία.Οι πληροφορίες μου από το Αγρίνιο αναφέρουν ότι ο μαθητευόμενος μάγος(λέγε με και Γιάννη Αναστασίου) ήταν πολύ ταραγμένος και ανήσυχος για τις συνθήκες κράτησης των οπαδών μας στη ΓΑΔΑ.Αγχος που το μετέφερε(άθελα του πάντα) και στην ομάδα εξου και η δήλωση του μετά το παιχνίδι ότι είναι ο μοναδικός υπεύθυνος.ΜΠΡΑΒΟ Γιάννη για το θάρρος σου!!!!

    Υ.Γ:Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και στον άλλο Γιάννη που έτρεχε στις 3 η ώρα τα ξημερώματα στη ΓΑΔΑ για να συμπαρασταθεί στα παιδιά(και να τους πάει και κανα σουβλάκι) διακόπτωντας την διασκεδασή του ή τον ύπνο του.ΜΠΡΑΒΟ Γιάννη και παντα τέτοια....!!!!
    Υ.Γ2:Αυτή την νοσηρή κατάσταση που βιώνει η ομάδα μας μόνο με χιούμορ μπορώ να την αντιμετωπίσω.Αυτό συνιστώ και σε όλους τους συνπαναθηναικούς και ΥΠΟΜΟΝΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως και να έχεις δίκιο. Έχασαν τον ύπνο τους, είχαν αλλού το μυαλό τους, που να βρεθεί όρεξη για μπαλίτσα μετά.

      Πάντως επειδή αν διαβάσω μόνο όσα γράφονται και ακούσω όσα λέγονται δεν μπορώ να βγάλω άκρη αν φταίνε οι όχι οι συλληφθέντες δεν θα πάρω θέση. Αν ήμουν Αθήνα κάτι θα μάθαινα ή αν αντίστοιχα γινόταν στη Θεσσαλονίκη θα γνώριζα πράγματα με σιγουριά αλλά τώρα δεν θα γράψω τίποτα. Ίσως φταίνε, ίσως και όχι.

      Εδώ και καιρό μόνο με χιούμορ μπορούμε να δούμε την κατάσταση που αντιμετωπίζουμε γιατί αλλιώς θα έπρεπε να ... άστο καλύτερα αδερφέ μου.

      Διαγραφή
  4. Καλησπέρα Βασίλη και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες σήμερα.Για τον ΠΑΟ τι να πούμε σκωτσέζικο ντους κάθε Σ/Κ.Πιστεύω ότι για όλα φταίει ο ΙΒΒ έδωσε πριμ στους παίχτες του Παναιτωλικού και όχι στους σουβλακοδίαιτους να "ντοπάρουνε"ψυχολογικά προπονητή και παίχτες για το ΤΕΡΑΣΤΙΟ αυτό ντέρμπι της πεντάδας χαχαχα..Δεν θα μας στείλουνε για ψυχοφάρμακα οι "σωτήρες"..Τι να πούμε η κατάντια της ομάδας δεν πάει άλλο έχουμε ξεφτιλιστεί και οι gay πάνε για ακόμα ένα άκοπο πρωτάθλημα και άλλα 20 μύρια στην τσέπη..
    Δυστυχώς οι΄"οπαδοί" του ΠΑΟ έχουνε χαρακτηριστεί ως αντιεξουσιαστές αν είναι δυνατόν πως καταντήσανε την ομάδα και τους οπαδούς της.Καλύτερα λένε να σου βγει το μάτι παρά το όνομα λένε.Ελπίζω να μην αποδειχθεί ότι οπαδοί του ΠΑΟ είναι υπεύθυνοι για ότι συνέβη στην ΓΑΔΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως να φταίει και ο Καπετάνιος που δεν θέλει να πληρώσει τα χρέη γιατί πολύ απλά δεν έδωσε και προίκα στους πουράτους για να ξοδέψουν ακόμα πιο πολλά χρήματα και να μας χρεώσουν πιο πολύ.
      Αδερφέ δεν με αφορά τι κάνουν τα «παιδιά» του πουρέα. Διάλεξαν το δρόμο τους και ο δικός μου δεν είναι ούτε καν παράλληλος με τον δικό τους. Όσο όμως δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί δεν θα πάρω θέση, ούτε υπέρ αλλά ούτε και κατά. Αν έφταιξαν να πληρώσουν, αν όχι να δικαιωθούν.

      Διαγραφή
  5. ΜΟΝΟ Ο ΚΑΚΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΦΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
    ΕΓΩ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΙΚΟΥ Α.Ο. ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΑΓΝΟΗΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΗΤΤΑ(ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΠΙΘΑΝΗ ΓΚΕΛΑ) ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΠΑΣΙΜΟ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ.
    ΤΩΡΑ ΠΙΑ Η ''ΔΙΟΙΚΗΣΗ'' ΤΟΥ -59 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ''ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ'' ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΝΕΕΣ ''ΕΝΔΟΞΕΣ'' ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΕΥΓΕ ΑΛ ΚΑΡΑΦΛΟΥΖ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. προπονητης που μου κατεβαζει ενα οτι να ναι κεντρο, αφηνει εξω τον ανεβασμενο(επιτελους) μεντες και ενω βλεπει το κενο παει κ κανει οτι να ναι αλλαγες... μια χαρα ειναι ο κοουτς αλλα αμα παθει μπλακ αουτ δεν συνερχεται με τιποτα. το ιδιο κ η ομαδα συμφωνα με οσα εχω δει μεχρι τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείς να μου γράψεις δύο συνεχόμενα 90λεπτα που η ομάδα έπαιξε καλά;
      Εγώ όχι. Αν δεν φταίει ο ίδιος να μας πει ποιος φταίει και όχι να ρίχνει τις ευθύνες μόνο στους παίκτες. κακός και λίγος για τον Παναθηναϊκό. Ίσως να ήταν καλός για τις ακαδημίες, αλλά εκεί υπάρχει ο Ρότσα άρα δεν χωράει πουθενά για μένα.

      Διαγραφή