Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Οι αναρχοφασίστες έκαναν την εμφάνιση τους. Άγρια επίθεση αναρχικών σε εκδήλωση για τα Ίμια στην Καβάλα!

 http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/01/blog-post_1482.html?spref=fb

patriotiki-kinisi-kavalas
Σχόλιο ΛΦ: Είναι φασισμός να μην σε αφήνουν να τιμήσεις ήρωες. Είναι φασισμός 50 τσογλάνια που κόπτονται περί ανθρώπινων δικαιωμάτων όλων των άλλων πλην των Ελλήνων, να μην επιτρέπουν στον οποιονδήποτε να τιμήσει νεκρούς. Παραθέτω κάτω μία εικόνα για το τι είναι πατρίδα κατά τον Μπακουνίν, πατέρα των αναρχικών. Ας το διαβάσουν οι σημερινοί δήθεν αναρχικοί που ντροπιάζουν αυτόν και την λέξη αναρχία για να καταλάβουν οτί πατρίδα δεν είναι το απεχθές σημερινό κράτος. 








Ομάδα περίπου 50 αναρχικών επιτέθηκαν στην περιφρούρηση της “Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας” για την εκδήλωση των Ιμίων,που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στην πλατεία Νίκης, μπροστά από το Δημαρχείο της πόλης.Αφού χτύπησαν την περιφρούρηση στην συνέχεια έδιωξαν από την πλατεία τους συγκεντρωμένους φωνάζοντας αντιφασιστικά συνθήματα. 
Αμέσως μετά ομάδα 4-5 ατόμων κινήθηκε σε μαγαζί φερόμενου αντιεξουσιαστή, του έσπασαν την βιτρίνα ενώ προσπάθησαν να του βάλουν και φωτιά. 
makeleio.gr







ΥΓ: Διαβάστε και την παρακάτω συζήτηση για να καταλάβουμε επιτέλους τι είναι φασισμός και τι όχι.

22 σχόλια:

  1. Πολύ καλή ανάρτηση Βασίλη.Φασίστες είναι οι δήθεν αναρχικοί που όποιος δηλώνει πατριώτης αμέσως είναι ναζιστής και οπαδός συγκεκριμένου κόμματος.Δυστυχώς έχουμε αριστερή χούντα πλέον αν είναι δυνατόν.Συγχαρητήρια στους κατοίκους της Καβάλας που θέλανε να τιμήσουνε τα παλικάρια που χαθήκανε το βράδυ των Ιμίων και μετά να λέει ο τότε πρωθυπουργός το ευχαριστώ στους Αμερικανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τότε είπε και ο ΣΚΑΤΟΣΑΚΟΥΛΑΣ της πολιτικής το ανεπανάληπτο "Να πούμε πως την πήρε(την σημαία) ο αέρας."

      Διαγραφή
  2. Την άποψή μου και τα πιστεύω μου για το θέμα γενικά, θεωρώ ότι τα ξέρεις Βασίλη.
    Αυτό που ένοιωσα διαβάζοντας το σημερινό σου ποστ, ήταν το ίδιο σχεδόν μ αυτό που βίωσα στην Μυτιλήνη, όταν κάποιος/οι απ αυτή τη συνομοταξία των ασπόνδυλων, πήγαν την παραμονή της Εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, κατέβασαν κι έσκισαν την Ελληνική σημαία και στην θέση της ανέβασαν την τουρκική!

    24 Μαρτίου 1996! Σχεδόν δύο μήνες μετά τη νύχτα των Ιμίων. Με τον ίδιο ουρακοτάγκο ως πρωθυπουργό και τα υπόλοιπα ανδρείκελα ως κυβέρνηση ....!

    Κανένα αθηναικό κανάλι πλην του τότε ALFA (κι αυτό εντελώς επιδερμικά) δεν ασχολήθηκε με το γεγονός......
    Κι ας φώναζαν τα δύο τοπικά τηλεοπτικά κανάλια και ράδια επί καιρό....

    Αηδία και τάση για εμετό για όλα αυτά τα συστημικά απόβλητα....

    Συγγνώμη αν παραφέρθηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ Δημήτρη δεν παραφέρθηκες αλλά αν γράψω αυτό που σκέφτομαι πολύ φοβάμαι πως με κατηγορήσουν για υποκίνηση βίας.
      Το γεγονός όντως πέρασε χωρίς προβολή. Κάτι ήξερε ο Κολοκοτρώνης και έλεγε τη γνωστή σε όλους μας φράση για τους προσκυνημένους. Ποιοι είναι οι προσκυνημένοι; Πολιτικοί, καναλάρχες, ΑΡΔ και όχι μόνο αφού ακολουθούν και τα επιδοτούμενα αναρχίδια και οι συνιστώσες.

      Διαγραφή
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΛΦΕ ΒΑΣΙΛΗ Σ' ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΠΑΘΟ ΝΗΣΙ ΜΟΥ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ Ν' ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΣΩΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ Η ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΝ ΝΑ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΒΙΑ,ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ(ΑΠΟ)ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΒΟΘΡΟΒΟ(Υ)ΛΗΣ.ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ-ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΘΛΙΟΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΔΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ.ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΚΙΣΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΜΟΥ.
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΥΤΕ Σ' ΕΦΤΥΣΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΠΑΨΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Μ' ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΙΑΛΥΣΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΖΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ,ΟΥΤΕ ΕΧΘΡΟΣ,ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΑ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΡΟΜΑΖΩ ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Η ΟΠΟΤΕ ΧΤΥΠΑΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΠΟΡΤΕΣ,ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΤΟ ΦΥΣΗΜΑ ΤΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ,ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΒΟΥΗΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΣΕΙΣΜΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΒΟΥΗ Η ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΒΟΥΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΒΡΑΖΕΙ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ Η ΝΑ ΣΚΑΕΙ ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ.ΘΕΛΩ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΛΩΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ Ν' ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ,ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟ,ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΜΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάκη ούτε λόγος αδερφέ πως πρώτα σημασία έχει η ανθρώπινη ζωή και η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε(κανείς δε σκέφτεται τίποτα αρνητικό αν κάποιος δεν σχολιάσει για κάποιες μέρες). Πέρα από το κομμάτι της ψυχολογίας που είναι το πιο σημαντικό μετά την υγεία, όλα τα υπόλοιπα είναι καλά; Έχεις κάποιο πρόβλημα με το σπίτι; Μπορώ ή εγώ ή κάποιος άλλος να βοηθήσει με κάποιο τρόπο;
      Εγώ δεν έχω εμπειρία από σεισμούς(μόνο κάποιος μικρούς είχαμε τα τελευταία 30 χρόνια) καταλαβαίνω την ψυχολογία σου και την αυθόρμητη αντίδραση που έχει ο οργανισμός σου γιατί πριν 24 μέρες έζησα και εγώ κάτι άσχημο. Ο χρόνος θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις και να γίνεις καλύτερα. Σου ξαναλέω πως αν μπορώ να βοηθήσω με κάποιο τρόπο να μου πεις. Καλή δύναμη αδερφέ και μην σκέφτεσαι τίποτα για το blog δεν σε παρεξηγεί κανείς.

      Διαγραφή
    2. Μάκη, κουράγιο φίλε. Είμαι κι εγώ από Δυτική Ελλάδα και έχω μεγαλώσει με αυτή την κατάρα. Τα ίδια συμπτώματα εμφανίζει η μητέρα μου όταν έχει δυνατό σεισμό. Λογικό αν σκεφτείς ότι η οικογένεια της καταστράφηκε στην Ζάκυνθο του '50 από τον Εγκέλαδο, ενώ η ίδια ήταν παιδάκι... Κουράγιο και σε νιώθω!

      Διαγραφή
    3. ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ.
      ΒΑΣΙΛΗ Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΡΩΓΜΗ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΣΑΝΕ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΓΥΑΛΙΚΑ ΠΟΥ ΣΠΑΣΑΝΕ,ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΖΗΜΙΕΣ ΕΝΩ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΘΩΣ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ 5,8 ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ,ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ 6,5 ΡΙΧΤΕΡ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΞΗΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΤΟΣΩΝ ΖΗΜΙΩΝ.ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΠΟΛΛΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ,ΓΥΡΩ ΣΤΑ 10-15 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΩ.ΤΟ ΤΙ ΕΦΙΑΛΤΗ ΕΖΗΣΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΟΥΝΗΜΑ ΤΩΝ 2 ΛΕΠΤΩΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ.ΑΠΟ ΤΑ 2 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΚΟΥΝΑΓΕ ΤΑ 20 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΜΑΣ ΤΡΑΝΤΑΖΕ,ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΕΡΑ-ΔΩΘΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΕΡΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ «ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ».
      ΣΤΕΦΑΝΕ,ΝΑ 'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ.
      ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ 7,2 ΡΙΧΤΕΡ ΤΟ 1953 ΜΕ 100ΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ,ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ-ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΠΛΑΝΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΑΚΟΥΣΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ Μ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.

      Διαγραφή
    4. Μάκη τα έχουμε πει αυτά και άλλες φορές για άλλα πράγματα. Και γαύρος να ήσουν πάλι η αντίδραση θα ήταν ίδια. Πρώτα είμαστε άνθρωποι και μετά οπαδοί, γιατί οι ομάδες μας δεν μας ταΐζουν.
      Χαίρομαι που το σπίτι σου είναι καλά, γιατί το νησί από όσα είδαμε είχε αρκετές ζημιές. Ήταν και το επίκεντρο στην ξηρά όπως γράφεις και η ένταση ήταν στο μέγιστο. Όπως και να έχει όμως να θυμάσαι πως ο άνθρωπος είναι σκληρός και με τον χρόνο επουλώνει τις πληγές του. Μέχρι τότε όμως αν νομίσεις πως θα μπορέσω να βοηθήσω να το πεις. Ακόμη και αν θέλεις κάπου να γράψεις(και παραπάνω από μία φορά για το ίδιο θέμα) για ότι έγινε για να μπορέσεις να εκτονώσεις την ψυχολογική φόρτιση, το e-mail το βλέπεις στο κάτω μέρος. Θα χαρώ αν μπορέσω να βοηθήσω με κάποιο τρόπο.
      (Σε τέτοιες περιπτώσεις λένε πως ξεπερνάς την κακή ψυχολογία όταν είτε ασχολείσαι με κάτι άλλο είτε με τους υπόλοιπους που είναι σε ακόμη πιο δύσκολη θέση. Προσωπικά επέλεξα το δεύτερο όποτε χρειάστηκε να κάνω κάτι από τα δύο.)

      Άσχετο, αλλά ... ο Μποχού πάλι έκανε το «θαύμα» του.

      Διαγραφή
    5. +ΑΠΕΙΡΟ ΑΔΕΛΦΕ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΠΡΩΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΟΥ.ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΩΛΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
      Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΟΘΟΝΗΣ.
      ΔΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:http://www.youtube.com/watch?v=ljuOpBHIn3g
      TA ΠΛΑΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1:00,ΔΗΛΑΔΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΡΩΓΜΗ ΚΑΙ Η ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ''ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ'' ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΦΙΜΟΥΣ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ(ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΠΟΥ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ)ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΕΡΑΣΑ.
      ΓΙΑ Ν' ΑΛΛΑΞΩ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΚΙ ΕΣΕΝΑ:AΔΙΟΡΘΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΜΠΟΧΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΟ «ΘΑΥΜΑ» ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.
      ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ...
      ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ(ΚΑΙ)ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ «ΘΕΑΜΑ» ΚΑΙ ΒΡΩ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣΤΕΡΑ ΤΑ «ΜΑΓΙΚΑ» ΤΟΥ ΜΠΟΧΟΥ.

      Διαγραφή
  4. Ποιον Μπακούνιν να έχουν διαβάσει αυτά τα άπλυτα μπακούρια, αγαπητέ; Βαριά κανένα Λούκυ Λουκ και αυτό παίζει διότι είναι κόμιξ για ενήλικους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κουράγιο αδερφέ ΜΑΚΗ όλα περαστικά είναι.Το μόνο θετικό είναι ότι τα σπίτια αντέξανε και δεν υπήρξανε θύματα..Δυστυχώς όπως μας καταντήσανε οι "σωτήρες" μας με τα μνημόνια και την φορολογία στα ύψη,τα σπίτια μας δεν μπορύμε να τα προστατέψουμε.Εαν γίνει κάτι παρόμοιο σε άλλα πόλη θα θρηνήσουμε πολλά θύματα..Ελπίζω να μην γίνει ποτέ αλλά δυστυχώς ζούμε σε μία σεισμογενή χώρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και στην οποία χώρα δεν δεχόμαστε εκπαίδευση αντιμετώπισης τέτοιων καταστάσεων.

      Διαγραφή
    2. EYXAΡΙΣΤΩ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΜΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.
      ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΩΝ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΗΡΘΕ ΚΙ ΑΥΤH TΡΑΓΩΔΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΗΔΗ ΜΙΣΟΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ.ΟΙ ΔΕ «ΣΩΤΗΡΕΣ» ΕΤΑΞΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΟ...«ΙΛΙΓΓΙΩΔΕΣ» ΠΟΣΟ ΤΩΝ 586,94Ε ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ...«ΙΛΙΓΓΙΩΔΕΣ» ΠΟΣΟ ΤΩΝ 100.000Ε ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ 100.000Ε ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ.ΣΑΝ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ??























      Διαγραφή
    3. Καταξοδεύτηκαν όπως μόνο αυτοί ξέρουν. Ας δώσουν έστω και αυτά γιατί σε άλλες περιοχές(ονόματα και χρονολογίες δεν γράφουμε) ακόόόόόόόόόόμη τα δίνουν.

      Διαγραφή
    4. ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΣ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 600Ε ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ;ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΧΩΡΗΣΕ ΣΤΑ 2.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙΖΩ ΚΑΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΤΕΛΕΙΩΣ.
      ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΟΥ ΕΚ ΗΛΕΙΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΑΛΛΑ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΟΠΩΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΑ...
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ.Ο ΓΚΑΒΟΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ-ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ-ΤΣΙΡΑΚΙΑ-ΓΛΥΦΤΡΟΝΙΑ-ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΑΡΔ ΤΗΣ ΤΣΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΛΑΠΙΠΙΑΖΕ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΣΕ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΑΙ ΛΗΞΟΥΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΥΣΙΑ(ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ)ΜΗΔΕΝ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ;;
      ΚΑΙ ΣΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ-ΤΡΟΜΟΣ-ΠΑΝΙΚΟΣ-ΑΓΩΝΙΑ-ΑΓΧΟΣ-ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ(ΤΡΟΜΟ)ΛΟΓΟ ΠΑΠΑΖΑΧΟ ΤΟΝ ΠΑΤΗΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΣΕΙΣΜΟ 7 ΡΙΧΤΕΡ.
      ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΔΕΛΦΕ.

      Διαγραφή
    5. Αδερφέ για αυτό σας γουστάρω όλους όσους σχολιάζετε. Αμέσως συνέχισες το σχόλιο και ανέφερες(έστω και από σύμπτωση) για τους πυρόπληκτους που ακόμη τους πληρώνουν.
      Ο παπάρας ο συμφοιτητής του ΓΑΠ προσπαθεί να φτιάξει τη δημόσια εικόνα του αλλά δύσκολα θα την διορθώσει. Όσο για τους καθηγητές σεισμολογίας εγώ ξέρω πως ο μόνος που γνωρίζει για τους σεισμούς είναι ο Θεός. Αν αυτός ο τελευταίος γινόταν σε θαλάσσια περιοχή θα γλίτωνε το νησί από την ταλαιπωρία και τις ζημιές.

      Διαγραφή
  6. ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΛΟΓΩ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ.
    ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΑΚΑΚΕΣ ΣΥΝΤΟΠΟΙΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΥΝΤΣΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΗ ΤΗΣ ΣΚΑΤΟΓΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΡΟΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΣΚΑΤΟΧΕΡΑ.«ΜΠΡΑΒΟ» ΣΑΣ ΖΩΑΔΙΑ.
    ΥΓ:ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2,5 ΩΡΕΣ ΜΑΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ ΠΑΛΙ ΕΝΑ 4ΜΙΣΑΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΠΡΩΪ-ΠΡΩΪ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟΥΣ 3-4 ΤΕΤΟΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμη καλύτερα που με τον γραπτό λόγο κατάλαβες που το πήγαινα. Ήταν λίγες μέρες(3-4) αφού είχα φύγει από την περιοχή. Είχα κατεβεί με την γυναίκα μου να δούμε δύο φίλους και πρόλαβα την Αρχαία Ολυμπία αλλά και όλη την περιοχή πριν καεί. Τους παίρναμε τηλέφωνο να δούμε τι γίνεται...

      Ο ΝΕΟ-Έλληνας δεν βάζει μυαλό έχει γαλουχηθεί σαν δούλος και έτσι δρα. Μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξουμε σελίδα και να κοπεί αυτή η λανθασμένη νοοτροπία.

      Όσο για τον τελευταίο σεισμό το άκουσα. Τελικά το 2014 δεν μπήκε καλά.

      Διαγραφή
  7. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΡΟ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΙΑΛΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ:ΤΟΠΙΑ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.


    ΑΔΕΛΦΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΟΠΕΙ Ο ΟΜΦΑΛΙΟΣ ΛΩΡΟΣ ΤΗΣ ΚΩΛΟΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΤΟΥ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΙΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ.


    ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ 5ΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ,ΚΑΘΩΣ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΡΟΦΟ(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ)ΚΑΙ «ΧΟΡΕΨΑ» ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΙ ΕΞΩ ΑΕΡΑ 10 ΜΠΟΦΟΡ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΚΛΕΙΣΜΟΣ.
    ΔΕΣ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=46519&Itemid=38 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΚΟΥΝΙΟΜΑΣΤΑΝ,ΕΙΤΕ ΛΙΓΟ,ΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρώτο βίντεο που είχες στείλει σε προηγούμενο σχόλιο ήταν χαρακτηριστικό του τι έγινε. Αυτό που εγώ έχω να πω είναι πως έχει δίκιο όποιος το λέει πως "Άλλο να το ζεις και άλλο να το ακούς" ή να το βλέπεις θα συμπληρώσω εγώ.
      Είπανε πως από το πρωί ρίχνει βροχή με το τουλούμι. Τα προβλήματα έρχονται πάντα δυο-δυο και βάλε.

      Διαγραφή