Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Η συνήθεια που έγινε λατρεία.


Επειδή μία φορά ποτέ δεν είναι  αρκετή...οι ΦΑΑΑΑΑΑΠες έρχονται σε συσκευασίες των τριών και πάνω.

Τελικά αυτό που δεν έχω καταλάβει με τους γαύρους είναι αν έχουν λατρέψει το ΦΑΑΑΑΑΑΠ ή το FUCK. Όχι τίποτα άλλο αλλά μέχρι και οι οπαδοί τους τους κράζουν που ήρθαν με τα παντελόνια κάτω και τα στρινγκ στα γόνατα.

Και επειδή με προκάλεσαν ήδη στο fb να γράψω για τον Πεδουλάκη ένα σχόλιο θα το γράψω και λίγο πιο αναλυτικά εδώ.
Το παιχνίδι ήταν κακό και δεν πρέπει να σταθούμε όνο στη νίκη. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε ακόμη μία φορά με πολλά 3ποντα, χωρίς λογική και τελικά νίκησε γιατί...τους έχει πάρει τα μέτρα ο Πεδουλάκης και τους ράβει κουστουμάκι για δεύτερο χρόνο. Σήμερα δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη για το παιχνίδι καθώς έχασα το πρώτο δεκάλεπτο και είδα από το 11 και μετά και με συνεχόμενες διακοπές αφού είχα άλλες υποχρεώσεις. 

ΥΓ Τελικά ο Μπαρτζώκας γιατί άνοιγε τα χέρια του συνέχεια; Τα ήθελε σετάκι με τα πόδια της ομάδας του;
ΥΓ2 Στην Αθήνα βρέθηκε σήμερα για να παρακολουθήσει το παιχνίδι γνωστός μάνατζερ της πόλης μου και είχα ζητήσει από συγγενικά του πρόσωπα να φέρει και πρόταση για προπονητή. Δε νομίζω πως μου έκανε το χατίρι.

13 σχόλια:

  1. Σιγά μην το πήρε ο Άρτζι. Τον γαύρο τον έχουμε εδώ και 15 χρόνια. Όσο έχουν μίστερ Μπιν και Φραγκοσπανούλη, μην φοβάστε. Ο πρώτος δεν πρέπει να κατάλαβε το 4ο φάουλ του Μήτσου παρά τώρα που θα έχει βάλει τις πιτζάμες και θα παίζει play station σπίτι του. Ο φραγκοφονιάς θέλει ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ να μας κερδίσει μία φορά μόνος του. Δεν τον ενδιαφέρει η ομάδα, μόνο ο εαυτούλης του. Άρρωστος. Και φυσικά χάνει και θα χάνει στον αιώνα τον άπαντα.

    Το θέμα είναι ότι στα σοβαρά ματς που έπονται με την ίδια 8αδα συνεχώς δεν βγαίνει. Δεν είναι κάθε μέρα του Αι Γιαννιού. Δεν παίζουμε με ΟΣΦΠ συνέχεια αλλά και με σοβαρές ομάδες. Δεν έχουν όλοι μίστερ Μπιν για προπονητή. ΑΡΑ κυρ Μποχού, κοίτα τους παίκτες στον πάγκο σου και άρχισε να τους εμπιστεύεσαι. Ο Λουκάς σε ξελάσπωσε απόψε που τον είχες εξαφανίσει. Παππάς και Γιάνκοβιτς έπονται, ελπίζω. ΚΑΙ επιτέλους μην κακοποιούμε άλλο το άθλημα με τέτοια σκορ και στυλ παιχνιδιού. Αυτά πιάνουν με τους ηττοπαθείς κομπλεξικούς μόνο. Με τους άλλους, τους καλούς, θες ποικιλία στην επίθεση και όχι μονοδιάστατη-προβλέψιμη ανάπτυξη. Στην άμυνα ναι, σου βγάζω το καπέλο που δεν έχω, Άρτζι.

    Καλή μας επιτυχία την Πέμπτη.

    ΥΓ1
    Σπανούλης: "Τα στεφάνια, δε με σέβονται..."

    ΥΓ2
    Αυτοί οι καινούριοι του γαύρου τι χασμουριόντουσαν στον πάγκο; Δεν υπάρχει λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στέφανε μετά από τόσες νίκες απέναντι στον γαύρο δεν μπορώ να μην γράψω πως είναι και έργο προπονητή. Όπως είναι δικό του «έργο» το κακό μπάσκετ, είναι και οι τόσες νίκες απέναντι στους γαύρους.
      Θα κουράσει τόσο κάποιους παίκτες, δεν έχει αφήσει να αποθεραπευτούν σωστά άλλοι και έχει κάνει σμπαράλια την ψυχολογία άλλων που μελλοντικά θα το πληρώσουμε ακριβά. ίσως είχαμε το καλύτερο πρόγραμμα για αρχή και φτιάξαμε λίγο την ψυχολογία του συνόλου.

      Αλήθεια ποιος σέβεται τους φραγκοkillers; Αυτός θα πεθάνει προσπαθώντας να μας νικήσει μόνος, αλλά δυστυχώς μετά από κάποια ηλικία δεν θα μπορεί να παίζει και μπάσκετ.
      Τα χασμουρητά δεν τα είδα. Γενικότερα δεν έχω και πλήρη εικόνα του παιχνιδιού.

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα Βασίλη στα σχόλια μου χθες είχα πολύ ρένταα χαχα..Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Χθες το ματσάκι με τους gay το κερδίσαμε εξαιτίας του κόμπλεξ των αμέτρητων χαστουκιών τα τελευταία πολλάα χρόνιαα..Respect για την εντυπωσιακή άμυνα του Πεδουλάκη στα τελευταία παιχνίδια αλλά επιτέλους πρέπει να παίρνει παιχνίδια και λόγω της επίθεσης.Πρέπει να δουλέψει και άλλα νέα επιθετικά συστήματα και όχι μόνο τρίποντα.Καλή η άμυνα αλά Μάλκοβιτς και το ξύλο αλλά όλες οι ομάδες δεν είναι κομπλεξικοί gay ούτε ξεμένουνε απο ενέργεια συνέχεια στο 4ο δεκάλεπτο και δεν μπορούνε να τρέξουνε και να πιέσουνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια να λέγεται Μάνο. Χθες τα σχόλιά σου ήταν σαν να βρισκόσουν στο μυαλό μου και μου άρεσαν πολύ.
      Και η άμυνα τέχνη είναι αλλά στην επίθεση δεν γίνεται να έχεις λύσεις μόνο με τον Μήτσο μέσα. Βέβαια σε άλλα παιχνίδια όλα κύλησαν ομαλά και βρήκε λύσεις χωρίς κατάχρηση του τρίποντου. Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου έχει καρφωθεί μία ιδέα που δεν μου αρέσει.

      Διαγραφή
  3. Γεια σου Βασίλη, έχω καιρό να κάνω σχόλιο και δη μπασκετικό οπότε το κείμενο μου μπορεί και να ξεφύγει σε μέγεθος και γι αυτό ζητώ προκαταβολικά συγνώμη.
    Τώρα όσον αφορά την ομάδα μας μέχρι τον ημιτελικό του κυπέλλου με τον αιώνιο πελάτη παρουσίαζε ένα κακό και άναρχο μπάσκετ που κυρίως στηριζόταν στα σουτ 3 πόντων στο επιθετικό της κομμάτι.Όμως αυτά τα σουτ δεν ήταν σουτ με αντίπαλο παίκτη κρεμασμένο πάνω στον παίκτη που έπαιρνε την προσπάθεια, ενώ δεν ήταν και σουτ μετά από σκριν(σαν και αυτά που εκτελούν κατά κόρον οι παίκτες του αιώνιου πελάτη) για τον απλούστατο λόγο ότι μόνο
    ο Διαμαντίδης έχει αυτή την ικανότητα.Ήταν προσπάθειες έπειτα από καλή κυκλοφορία της μπάλας η οποία κατέληγε στην αδύνατη πλευρά είτε στον maciulis είτε στον μπράμος ή στον curry.Τέλος πάντων το γεγονός είναι ότι η ομάδα μας είχε περισσότερες προσπάθειες για τρίποντα παρά για δίποντα, άρα και καθόλου inside παιχνίδι.
    Κατά την άποψή μου οι λόγοι είναι:το ντεφορμάρισμα του Λασμε,η κατάσταση του Μπατιστ και η μη προσαρμογή του Μαυροκεφαλίδη.
    Όμως από το παιχνίδι με τον πελάτη για το κύπελλο και μετά βλέπουμε ένα πιο ορθολογικό μπάσκετ με περισσότερα δίποντα από ότι τρίποντα.Επίσης βλέπουμε περισσότερο ποστάρισμα από τον maciulis(δυστηχώς είναι ο μόνος παίκτης μας με αυτή την ικανότητα) και περισσότερα pick n roll χάριν στο φορμάρισμα του Λάσμε και τις εκπληκτικές ασσιστ του αρχηγού.Το πρόβλημα είναι και αυτό το χρεώνεται ο Πεδουλάκης ότι η ομάδα μας είναι αρκετά προβλέψιμη στην επίθεση και αν οι αντίπαλοι μας κλείσουν το pick n roll και ο maciulis είναι σε κακή βραδιά
    η ομάδα κολλάει στην επίθεση και φαίνεται η απουσία ενός plan b.
    Τώρα όσον αφορά το χτεσινό παιχνίδι ήταν στην κυριολεξία κακοποίηση(άλλη λέξη μου έρχεται στο μυαλό αλλά τέλος πάντων) του μπάσκετ.Και από τις 2 ομάδες.Ελπίζω να μην συνεχιστεί αυτό γιατί έχουμε άλλα 5 παιχνίδια τουλάχιστον μπροστά μας(μπορεί και 7 αν οι τελικοί πάνε στα 5 παιχνίδια) και αυτό το θέαμα δεν αντέχεται.
    Καλή επιτυχία στην ομάδα μας την Πέμπτη.

    Υ.Γ:Θέλω να αναφερθώ και λίγο στα απαξιωτικά σχόλια προς το πρόσωπο του Πεδουλάκη.Δεν μας τιμά καθόλου σαν οπαδούς του Παναθηναικού να τον προσφωνούμε Πέδουλα ή μποχού.Εννοείται πως δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Ομπράντοβιτς ή και άλλους καταξιωμένους προπονητές, αλλά μας έχει προσφέρει 2 τίτλους μέχρι τώρα, οπότε θεωρώ ότι δεν είναι σωστό να τον αποκαλούμε Πέδουλα ή μποχού.Και για να μην παρεξηγηθώ δεν λέω να μην του ασκούμε κριτική.Εννοείται πως πρέπει και πιο σκληρή αν αυτό απαιτείται μετά από κακές εμφανίσεις γιατί φέτος απλά δεν έχει δικαιολογία γιατί έχει πληρέστερο ρόστερ από ότι την προηγούμενη σεζόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κωνσταντίνε μία χαρά είναι η έκταση του σχολίου σου και μην ζητάς συγγνώμη.
      Ας μην ξεχνάμε πως διαχειρίζεται παίκτες που έχουν-είχαν τραυματισμούς(λέγε με Ούκιτς) ή και νέους που τους βάζει 1 ή 2 παιχνίδια και μετά τους αφήνει πάγκο είτε τους βάζει για ελάχιστα δευτερόλεπτα. Το γεγονός πως δεν έχει άλλο σύστημα είναι δική του ευθύνη, όπως και το κακής ποιότητας μπάσκετ που βλέπουμε(αλλά αυτό το παραβλέπω καθώς πρώτα μετράνε οι τίτλοι).

      Αδερφέ μου πέρσι τον άφησα μία ολόκληρη χρονιά χωρίς αρνητικό σχόλιο αλλά φέτος έχω σκάσει και με το "μποχού" που είχε πει ο ίδιος πλέον τον αποκαλώ και εγώ και πολλοί άλλοι. Ο σεβασμός κερδίζεται και αυτός ο προπονητής εμένα δεν μου εμπνέει σεβασμό. Έχει μερικούς μήνες μπροστά του και εγώ πρώτος θα γράψω τα καλύτερα και θα παραδεχτώ πως έκανα λάθος. Μέχρι τότε όλοι όσοι τον αποκαλούμε κάπως αλλιώς από το όνομα του πιστεύω πως είμαστε δικαιολογημένοι.

      ΥΓ Μαζί με τον Μάκη εύκολα εσείς οι δύο κάνετε μπασκετική σελίδα.

      Διαγραφή
  4. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΦΡΑΓΚΟΚΙLLBILL-ΧΟΧΩΝΙΔΗ XΘΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡIΣΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ;ΜΗΠΩΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ;

    XΘΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ,ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΘΕΤΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΝΩ ΞΑΝΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΤΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΥΨΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ,ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ GAY ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΜΠΟ.
    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΟΤΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΧΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ.ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΤΕ ΤΟ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΑΜΕ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΑΝΟΙΞΩ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΤΑ «ΣΕΝΤΟΝΙΑ» ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΕΛΑΝΩ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Amber Alert
      Χάθηκε ο Φραγκοφονούλης.

      Κάνε σελίδα και γράφε σεντόνια. Σε όποιον αρέσουν. Γιατί αυτά που γράφω εγώ αρέσουν σε πολλούς νομίζεις; Αυτή την κίνηση αν την κάνεις την κάνεις πρώτα γιατί θα το γουστάρεις εσύ και μετά πάνε όλα τα υπόλοιπα.

      Διαγραφή
  5. Καλησπέρα Βασίλη τι ιδέα είναι αυτή που δεν σου αρέσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάνο δεν είναι για να γραφτεί έτσι δημόσια αν και πιο παλιά την πέταξε στο ξεκάρφωτο και ευτυχώς κανείς δεν τη συνέχισε.

      Διαγραφή
  6. Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗ ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΤΡΑΚΗ ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΟΥΛΗ.
    ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΡΑΖΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ.ΜΙΛΑΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΒΡΟΧΗ ΝΑ ΕΠΙΑΝΕ ΕΦΤΑΙΓΕ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ Ο ΧΟΨΩΝΙΔΗΣ.ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΣΜΟ-ΜΟΝΑΧΟΦΑΓΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩΪΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΡΑΖΕ ΑΔΙΚΩΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.Ο ΦΙΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ,Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΟΥΛΗΣ.ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΑΝ ΛΥΣΣΑΞΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΠΡΙΝ 20 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.ΟΜΩΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ.ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΜΠΑ,ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΩ ΣΕΛΙΔΑ ΑΔΕΛΦΕ.ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ.ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΑΛΛΑ ΔΕ Μ' ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μεγαλύτερη πλάκα είναι πως ακόμη και τώρα δεν την έχω δει και δεν θα την δω εγώ.
      Πέρα από την πλάκα ο τυπάκος είναι καλός παίκτης όταν τον έχεις σε καλούπια, με πειθαρχία. Ο αδερφός του ακόμα καλύτερος και με περισσότερο ταλέντο χάθηκε γιατί γούσταρε πιο πολύ τις εξόδους, τις γκόμενες και τα ποτά.

      Καλά κάνεις και δεν φοβάσαι και ακόμη καλύτερα που δεν το θεωρείς απαραίτητο. Αν ποτέ θελήσεις σε ότι μπορώ ευχαρίστως να βοηθήσω.

      Διαγραφή
  7. Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΤΡΑΚΗ ΕΧΕΙ SILVER ALERT ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΨΩΝΙΔΗ KAI ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΠΛΑΚΑ.
    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ Ο ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΟΥΛΗΣ,ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΑ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΙ GAY-RO ΑΡΔ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ.AΔΕΛΦΕ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΖΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΧΤΙΚΙΑΡΗ MISTER BEAN.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΑΝ ΠΟΤΕ ΦΤΙΑΞΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ,ΧΑΧΑΧΑ.
    ΠΑΝΩΣ,ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή