Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Την επόμενη φορά που θα θελήσεις να αποκαλέσεις έναν Πακιστανό, μετανάστη, να το σκεφτείς και δεύτερη και τρίτη φορά.

Μετανάστης είναι εκείνος που μεταβαίνει σε μιαν άλλη χώρα προς ανεύρεση εργασίας(να εξασκήσει ένα επάγγελμα) έχοντας ήδη εξασφαλίσει άδεια από τη χώρα στην οποία προτίθεται να μεταναστεύσει. 

Συνήθως οι χώρες που δέχονται τους μετανάστες, είναι και αυτές που ζητάνε από τις χώρες που αυτοί προέρχονται και υπάρχουν διακρατικές συμφωνίες. Οτιδήποτε άλλο είναι κάτι διαφορετικό.
Θέλετε να το πείτε "παράνομα εισερχόμενοι"; Εισβολείς; Έποικοι;
Πείτε το όπως θέλετε αλλά μην γράφετε ΜΑΛΑΚΙΕΣ και τις βάζετε στο fb. Σας βλέπουν πιθανότατα και μικρά παιδιά και δεν θα μάθουν ποτέ ποια είναι η αλήθεια.

Έχω την τιμή ο παππούς μου να βρέθηκε σε Γερμανία και Αυστραλία, μόνο που ήταν και παρέμεινε έντιμος. Δεν σκότωσε άνθρωπο ή ζώο, δεν έκλεψε, δεν βίασε, δεν απείλησε.
Αυτή τη στιγμή ένας φίλος βρίσκεται στη Γερμανία, αλλά και αυτός εξακολουθεί να είναι τίμιος.
Αποτέλεσμα της τιμιότητας και της εργατικότητας των Ελλήνων μεταναστών είναι η ζήτηση ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ στην Βαυαρία από την Ελληνική κοινότητα και πυροσβεστών στην Αυστραλία ή τη Ν.Ζηλανδία(αν δεν κάνω λάθος για την χώρα).
Που βρίσκει κάποιος κοινά στοιχεία Ελλήνων και Ισλαμοφασιστών;

ΥΓ Τροφή για σκέψη. Εσύ που με βρίζεις ψάξε να βρεις ποιες είναι οι διαδικασίες για να εργαστείς και να ζήσεις σε Γερμανία, Αυστρία, Ισπανία και Αγγλία. Με τις υγείες σου.

7 σχόλια:

  1. Καλημέρα Βασίλη.Έτσι ακριβώς είναι όπως τα λες.Τους Έλληνες μετανάστες τους κοιτάγανε μέχρι και τα δόντια λες και ήτανε άλογα και είχανε χαρτιά με τα στοιχεία τους.Εάν κάποιος ήτανε παραβατικό στοιχείο το ξέρανε αμέσως.Τώρα όσοι έρχονται δεν ξέρουμε ποιοι είναι και τι κάνουνε.Φυσικά οι "φίλοι"μας Ευρωπαίοι δεν τους δέχονται και μένουνε εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα της κρίσης και των μνημονίων..Φίλος μου είναι στην Γερμανία το καλοκαίρι πήγε και ούτε έκλεψε ούτε βίασε..Δεν είμαι ρατσιστής αλλά η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι αποθήκη ανθρώπων εις βάρος εμάς των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και όχι μόνο Μάνο. Για να πας Αυστραλία περνάς πάλι από ιατρικές εξετάσεις ακόμη και σήμερα που σου κάνουν πρόσκληση για να εργαστείς εκεί.
      Ούτε εγώ είμαι ρατσιστής αλλά όχι επειδή έκαναν μπουρδ.λο τις χώρες τους να έρθουν και εδώ με τα έξοδα πληρωμένα από τις ΜΚΟ. Αν όλοι αυτοί είχαν τα χρήματα που λένε πως έδωσαν στους «μεταφορείς» τους τότε στις χώρες τους θα ήταν "βασιλιάδες". Το παραμυθάκι έχει δράκους αλλά οι «δημοκράτες» μας θέλουν στο περιθώριο.

      Διαγραφή
  2. Και στο κάτω κάτω, θέλουν και γουστάρουν τα μπαγκλαντεσιανοπακιστανοινδοαλβανοαφγανά: Ας σχηματίσουν ουρές έξω από τους τόπους αποβίβασης τους κι ας πλακωθούν μεταξύ τους ποιος θα τους πρωτοπάρει για να τους φιλοξενήσει στο σπίτι του.....

    Στο σπίτι του όμως, όχι κάπου στην ελληνική επικράτεια, να αλωνίζουν και να πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος την "ανθρωπιστική" δράση των υπανθρώπων που θέλουν κάνουν μνημόσυνο με ξένα κόλυβα......!

    Αλλά όλοι αυτοί οι δημοκράτες ουρακοτάγκοι, μόνο τον μάγκα ξέρουν να κάνουν, κατασκευάζοντας αυτά τα ψυχοπονιάρικα καρτελάκια με τα οποία έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο. Κι αν τους γράψεις και καμμιά κουβέντα χαρακτηρίζεσαι από φασίστας έως απάνθρωπος...

    Για τους 5000+ συνέλληνες που έχουν αυτοκτονήσει από την δημοκρατική δράση όλων αυτών των πιθηκοειδών που ψυχοπονούν όλους τους άλλους, μούγγα παλικάρια, έτσι; Να μην πάθει ο πακις κι ο κάθε άπλυτος τίποτα, κι οι Έλληνες να παν να γ@μηθούν....

    ΥΓ. Δεν γράφω άλλα γιατί αν το κάνω θα με συλλάβουν.....
    ΥΓ2. Η αλλοίωση του ελληνικού στοιχείου είχε σαν εμπνευστή τον "αείμνηστο" (γ@&%(*$@&&($@(@(....$@**#&@*>) Ανδρέα.... (!!!!!) Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πολιτισμικό σοκ που έπαθα, βγαίνοντας για πρώτη φορά από το λιμάνι του Ηρακλείου..... Μια πινακίδα με έκανε να έχω τάση προς λιποθυμία.....
    Τι έγραφε;
    "Το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ Ηράκλειο σας καλωσορίζει"....................

    Δεν μπορείς να φανταστείς τη ... συγκίνησή μου όταν συνήλθα! Ξέρεις τι είναι ξαφνικά από τα κάτεργα του φασισμού να βρίσκεσαι στην ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ πόλη της υποδουλωμένης Ελλάδας;
    Έτος; 1990....... Μετά από 9 χρόνια ανδρεικής λαίλαπας........
    (Ίσως να θεωρηθεί άσχετο, αλλά έτσι το έγραψα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τη φασιστική Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης και το Ναζιστικό δήμο που ζω τα τελευταία 35 χρόνια χαιρετώ το Δημοκρατικό Ηράκλειο, αλλά εσύ είσαι στο εξίσου φασιστικό Ρέθυμνο. Ατύχησες. Ακόμη γελάω.

      Δες τι απάντησε ο Υπ. Άμυνας του Καναδά σε «ευαίσθητη κυρία».
      Αν τον αντέγραφαν και οι δικοί μας πολιτικοί...

      Ο Καναδάς δίνει την σωστή λύση για την λαθρομετανάστευση..Δείτε τι απάντηση έδωσε ο Υπουργός Άμυνας του Καναδά σε υπερευαίσθητη πολίτη...
      Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/2012/06/blog-post_9159.html#ixzz2rpHuEBun

      Διαγραφή
    2. "Το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ Ηράκλειο σας καλωσορίζει".

      ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ αλλά περίπου ίδια εποχή (λίγο πιο μετά) και καθ' οδόν για ένα φίλο στα Χανιά είδα αυτήν την πινακίδα και ακόμα γελάω όταν την σκέφτομαι. Προ 4 ετών φίλος πήγε με την γυναίκα του Κρήτη και την δεύτερη μέρα μου στέλνει email με φωτό τον ίδιο να στέκεται δίπλα σε παρόμοια πινακίδα στην Κνωσσό! Το τι γέλιο έπεσε δεν περιγράφεται. ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ uber alles, σύντροφοι. Ποια πατρίδα, ποιος Θεός όλα μούφα. Το λένε οι πινακίδες.

      Διαγραφή
    3. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΟ;ΤΗΝ ΑΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΟΓΔΟΝΤΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ...ΔΗΜΟΣ ΔΑΦΝΗΣ ΑΠΟΠΥΡΗΝΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΖΩΝΗ.....

      Διαγραφή
    4. Δηλαδή από τη Δάφνη τα είχαν πάρει τα πυρηνικά;
      Τελικά όλα τα βλήματα τα συγκέντρωσαν σε ένα μεγάλο κτίριο απέναντι από το Σύνταγμα. Για να κάνουν τη Δάφνη αποπυρηνικοποιημένη περιοχή βεβαίως βεβαίως...

      Διαγραφή