Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Όταν ο ΠΟΥΣΤΗΣ καταδίκασε τον ομοφυλόφιλο

"Oμοφυλόφιλα φιλιά στον Αγιασμό του Πειραιά: Μία κίνηση διαμαρτυρίας για τον Σεραφείμ [εικόνες]" αυτό είναι ένα δείγμα από τους τίτλους που κυκλοφόρησαν στα διάφορα ενημερωτικά sites την ημέρα των Θεοφανείων. Εικόνες με πούστηδες και λεσβίες να φιλιούνται και να προβάλονται από sites, blogs και κανάλια. Τι έγινε, κάποιοι ήδη με αποκαλείτε ρατσιστή, ομοφοβικό και λοιπές αηδίες που σας έχουν φυτέψει στο κεφάλι; Η απάντηση σε εσάς στο τέλος.

Ομοφυλόφιλοι υπήρχαν πάντα και παντού. Είναι κάποια πράγματα που κάποιοι άνθρωποι δεν τα επέλεξαν αλλά γεννήθηκαν με άλλες προτιμήσεις λόγω τύχης(ατυχίας), κάποιου προβλήματος υγείας, ή επέλεξαν στη διάρκεια της ζωής τους να είναι «διαφορετικοί». Όλοι όσοι είναι ομοφυλόφιλοι έχουν τα ίδια δικαιώματα με κάθε άλλο άνθρωπο στην χώρα. Ψηφίζουν, εκλέγονται(και είναι πάρα πολλοί οι εκλεγμένοι), συμμετέχουν στα κοινά. Σε όλα αυτά εγώ είμαι δίπλα τους και θέλω να συνεχίσουν να έχουν ενεργό ρόλο στην κοινωνία και να μην είναι στην άκρη. Πως όμως φτάσαμε στο άλλο άκρο; Πως από άνθρωποι που δεν προκαλούσαν και ζούσαν τη ζωή τους φτάσαμε να είναι το ισχυρό γκέτο των ΜΜΑ και με ισχυρούς δεσμούς και πρόσωπα στην πολιτική σκηνή της χώρας;

Όλες σχεδόν οι θέσεις των παρουσιαστών στην Ελληνική τηλεόραση έχουν καταληφθεί από πούστηδες. Ναι από πούστηδες και όχι από ομοφυλόφιλους. Αν ήταν ομοφυλόφιλοι δεν θα είχαν ανοίξει «πόλεμο» σε όποιον αρσενικό ήθελε να μπει στον χώρο της τηλεόρασης. Ναι ξέρω συνεχίζετε αν με αποκαλείτε όπως έγραψα στην αρχή κλπ, κλπ.

Γιατί όμως οι πούστηδες θέλουν να παντρεύονται; Γιατί δεν τους φτάνει ο δεσμός που έχουν με κάποιον όμοιό τους; Για να τα γράψω μία φορά και να τα καταλάβετε ΟΛΟΙ διαβάστε τους απλούς λόγους. Κάποιοι από αυτούς γεννήθηκαν με κόμπλεξ, γιατί ήθελαν να είναι είτε άντρες είτε γυναίκες και βγήκαν «αναποφάσιστοι». Συνήθως όλα αυτά τα εκατομμύρια χρόνια η «φύση» διορθώνει τα λάθη της. Έτσι λοιπόν η «φύση» δεν επιτρέπει στον άνθρωπο να τεκνοποιήσει αν έρθει σε επαφή με το ίδιο φύλο. Με αυτό τον τρόπο γλιτώνει από διάφορες περίεργες καταστάσεις γιατί σκεφτείτε τι αποτέλεσμα θα είχε μία τέτοια ένωση. Ακόμη και το άλογο όταν έρχεται σε επαφή με γαϊδούρι έχει σαν αποτέλεσμα μουλάρι(που δεν μπορεί να αναπαραχθεί). Έτσι λοιπόν κάποιοι λίγοι θέλησαν το κόμπλεξ να το κάνουν  όπλο στα χέρια τους και εκμεταλλευόμενοι της σύγχρονες «μοντέρνες» κοινωνίες να προσπαθήσουν να τις καταστρέψουν. Ο θεσμός του γάμου είναι αυτός που οδηγεί στην οικογένεια και η οικογένεια είναι το πρώτο «μόριο» του «οργανισμού» που λέγεται κοινωνία. Αν μία οικογένεια δεν μπορεί να αναπαραχθεί τι οικογένεια είναι; Μην σκεφτεί κάποιος την περίπτωση των άτεκνων ζευγαριών, γιατί διαφέρει. Αν δηλαδή θελήσουν να «παντρευτούν» δύο πούστηδες τι θα κάνουν μετά που δεν μπορούν να αναπαραχθούν; Θα υιοθετήσουν ένα παιδί; Και εκείνο το παιδί πως θα μεγαλώσει; Στις ωοθήκες τους οι πούστηδες όμως, τα τομάρια τους σκέφτονται και το βίτσιο να γίνουν μανούλες και όχι το παιδί. Σε όλο αυτό τον «δίκαιο αγώνα»(γράφω και καμία μαλακία) βρίσκουν συμμάχους όλους τους υπέρμαχους της ΝΤΠ και τους εθνομηδενιστές. Όλους αυτούς που δεν βρίσκουν λόγο να είναι ισχυρή η κοινωνία και να  είναι δεμένη, γιατί  μία κοινωνία με ισχυρούς δεσμούς δημιουργεί ισχυρό Κράτος και το ισχυρό Κράτος είναι δείγμα υγείας των πολιτών και δύσκολα καταβάλλεται.

Για να κλείσω την αναφορά μου να ενημερώσω πως γνωρίζω ομοφυλόφιλους και μάλιστα όχι μόνο τους σέβομαι αλλά δείχνω τον σεβασμό μου σε αυτούς σε κάθε ευκαιρία. Δεν ντρέπομαι να βρεθώ μαζί τους για καφέ ή φαγητό, αφού ήδη αυτοί σέβονται την δική μου προτίμηση στις γυναίκες και ουδέποτε έκαναν κάποια κίνηση προσέγγισης. Μου αρέσει να συζητώ μαζί τους γιατί αυτοί που γνωρίζω είναι άνθρωποι έξυπνοι, με χιούμορ και με άποψη για όλα όσα συμβαίνουν χωρίς παντού να βλέπουν εχθρούς και δράκους. Αυτούς τους ανθρώπους εγώ δεν θα τους κρίνω για την επιλογή του συντρόφου τους αλλά είναι και αυτοί που δεν έχουν «ανάγκη» το κωλόχαρτο που θα είναι ισάξιο γάμου. Οι υπόλοιποι με βρίσκουν και θα με βρίσκουν απέναντί τους και όχι πίσω τους όπως θα ήθελαν.

Και επειδή κάποιοι ακόμη με βρίζουν δεν θα απολογηθώ αλλά θα σας δείξω και τον λόγο που τους ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ τους διαχώρισα από τους ομοφυλόφιλους. Μόνοι τους αυτοπροσδιορίζονται ως ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ(δες την εικόνα και θα καταλάβεις).
αυτοπροσδιορίζονται
ΥΓ Ζητάω συγγνώμη για την επανάληψη της λέξης ΠΟΥΣΤΗΣ αλλά δεν γινόταν να γράψω με άλλο τρόπο το κείμενο.

8 σχόλια:

  1. Εξαιρετικό! Συμφωνώ σχεδόν σε όλα. Κατακλυσμός πούστηδων και ΜΙΣΟΣ εκ μέρους τους προς όλους τους μη πούστηδες και μη πουστρόφιλους. Καλός ο διαχωρισμός των 2 όρων, αν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι τους αποκαλούσαν κίναιδους (κινώ την αιδώ) καθώς η λέξη ομοφυλόφιλος πρωτοεμφανίστηκε από τους γνωστούς Εβραίους ψυχαναλυτές μόλις στις αρχές του 20ου αιώνα αν δεν απατώμαι. Πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση του θέματος "γεννιόμαστε ή γινόμαστε" εδώ ---> http://www.10percent.gr/old/issues/200710/a05.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είστε κακοί και οι δύο! Να μην δείτε άνθρωπο ΠΟΥΣΤΗ να προκόψει......! χαχαχαχαχα.....

    Πέρα από την πλάκα, εξαιρετικό το post σου Βασίλη και πολύ καλό το σχόλιο του Στέφανου.
    Δυστυχώς, εφ όσον αυτά δεν τα σκοτώσαμε όταν ήταν μικρά, επόμενο ήταν τώρα που μεγάλωσαν να μας "καβαλήσουν" το σβέρκο....
    Και είναι σαν την λερναία ύδρα! Ένας πεθαίνει τέσσερις κι όχι δύο, γεννιούνται....!
    Κι επειδή έχουν κατακλύσει το σύστημα, πολύ δύσκολο έως αδύνατον να εξολοθρευθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πήγα πριν να γράψω και μου το έσβησε.

    Στέφανε το κείμενο το είχα σκεφτεί μεγαλύτερο και καλύτερα δομημένο αλλά από τις 6/1 πέρασαν αρκετές μέρες και κάποια πράγματα μου έρχονται μετά στο μυαλό. Πολύ καλό το κείμενο που έδωσες σε σύνδεσμο.

    Δημήτρη δυστυχώς βρήκαν τον τρόπο να μην γεννάνε και να πολλαπλασιάζονται!!!
    Σίγουρα μετά από αυτό η Δώρα και η Λέτα δεν θα με θέλουν ούτε να σχολιάζω, όχι να γράφω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. +13.000.000 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΟΛΩΝ ΣΑΣ,ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΙΑΣ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ H ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΑΔΑΣ(ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ)ΕΝ ΕΤΕΙ 2014.
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΥΓΧΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά ήθελα πολύ να κάνω μία ανάρτηση όπως αυτές της αρχής ή και τις επιστολές στο myPanathinaikos, αλλά λόγω της περίστασης δεν τα κατάφερα. Είχα όρεξη για πιο πολλά αλλά...δεν κατάφερα να το πετύχω άρα και δεν είμαι για 13.000.000
      Δύσκολες εποχές και πονηρές.

      Διαγραφή
  5. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ +13.000.000 Η ΛΙΓΟΤΕΡΑ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ.ΤΟ ΒLOG ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ-ΑΘΛΗΤΙΚΑ-ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΑΣΗ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ δεν θα μαλώσουμε για αυτό. Αν και γνώμη δεν αλλάζω(αγύριστο κεφάλι).

      Διαγραφή
  6. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ.ΠΗΞΑΜΕ ΠΙΑ ΣΤΙΣ «ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ» ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ» ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΤΡΙΔΑΣ-ΟΜΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή