Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

25 ευρώ για το νοσοκομείο;

Δωρεάν υγεία και μαλακίες. 
Τους ψήφισαν κάποιοι και αυτοί θέλουν να μας πεθάνουν όλους.
Ξεκίνησε λένε το μέτρο για τα 25 ευρώ που πρέπει να δίνουμε στο κάθε νοσοκομείο.

Αλήθεια ρε Μπουμπούκο θα δίνουν 25 ευρώ και όλοι οι ΛΑΘΡΟ; Πάκι, μαύροι, Ασιάτες, Αλβανοί κλπ;
Επειδή πολύ αμφιβάλω αν θα δίνουν όλοι αυτοί εγώ λέω αν χρειαστεί να πάω σε κάποιο νοσοκομείο να μην πάρω μαζί μου ταυτότητες κλπ και  να δηλώσω Αχμέτ Αμπντάλα, Οσάμ Μαχμούτ ή κάποιο άλλο όνομα που να ΛΑΘΡΟφέρνει. Ας τολμήσει κάποιος να μου πει να πληρώσω και θα τον απειλήσω με το νέο αντιρατσιστικό. 
Για να δούμε θα πληρώσω ή όχι;

13 σχόλια:

  1. Σκέφτομαι να ξεκινήσω διαδικασίες έκδοσης νέας αλλοδαπής ταυτότητας, αλλά δεν έχω ακόμα καταλήξει στο ποια εθνικότητα είναι η πιο συμφέρουσα και με τα περισσότερα ... προνόμια!

    Χρόνια Πολλά για την σημερινή ημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λέω να δηλώσεις μία από τις δύο πιο δημοκρατικές υπηκοότητες. Πάκι ή Αιγύπτιος. Σέβονται τη θρησκεία των άλλων, είναι δημοκράτες, σέβονται τις γυναίκες και προσέχουν τη διατροφή τους...Άντε μετά να σου πει κάτι κάποιος γιατρός. Ειδικά αν αρχίσεις να λες τίποτα ακατάληπτα με λίγο Αλλάχ και λίγη Σαρία μέσα.

      Χρόνια πολλά και να μας φωτίζει όλους ο Θεός.

      Διαγραφή
  2. Τι ιδιωτικές κλινικές τι δημόσιες το ίδιο είναι πλέον.Αν είναι δυνατόν να πληρώνουμε 25 ευρώ για εισαγωγή.Οι άνεργοι τι θα κάνουνε θα πεθάνουνε δηλαδή?Απο εδώ και πέρα θα προτιμάω ιδιωτικές έχουνε και καλύτερους γιατρούς..Ελπίζω να ισχύει αυτό που είπε για τους λάθρο και να πέρνει λεφτά απο την Ε.Ε...Αν και προσωπικά δεν τον πιστεύω και οι λάθρο θα έχουνε δωρεάν περίθαλψη ενώ εγώ θα πληρώνω..Μου φαίνεται ότι θα πάω να αλλάξω το όνομά μου χαχαχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ μας απειλεί η κυβέρνηση με το νέο ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ νόμο και μας φιμώνει αν ο άλλος είναι αλλοδαπός, εμείς γιατί να μην τον εκμεταλλευτούμε;
      Καλά έχεις χρήματα για ιδιωτική κλινική, ενώ χωρίς ταυτότητα και με το νέο ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ νόμο μπορείς να είσαι ένας μικρός θεός;

      Διαγραφή
  3. Δυστυχώς για να μην μας χαρακτηρίσουνε ρατσιστές φτάσαμε στο άλλο άκρο να κάνουνε νόμους ρατσιστικούς για εμάς τους ίδιους.Κάναμε μικρούς θεούς όσους δεν έχουνε ταυτότητα και δεν ξέρουμε απο που έρχονται και τι αρρώστιες έχουνε.Να τους βοηθήσουμε και αυτούς αλλά όχι να πεθάνουνε εμάς αν είναι δυνατόν..Αλλά τι να περιμένεις εαν υπάρχουνε βουλευτές στο κοινοβούλιο που κάνουνε κηδεία στο μνημόνιο ντυμένοι ιερείς και οι άλλοι δήθεν λαμβάνουνε θεία μετάλειψη..Δεν είμαι και θρησκόληπτος αλλά η αισθητική μου δεν αντέχει τέτοια γελοία πράγματα δήθεν για σάτιρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να βοηθήσουμε όλους όσους έρθουν νόμιμα ζητώντας άδεια ή πολιτικό άσυλο(όπου αυτό είναι δυνατόν) και να περιθάλψουμε πριν τους επιστρέψουμε πίσω όσους είχαν ατύχημα ενώ πήγαν να μπουν παράνομα στην χώρα. Αλλά η Αθήνα έχει γίνει Βαγδάτη, Ισλαμαμπάντ ή κάποια άλλη πρωτεύουσα και οι Αθηναίοι όμηροι των ΛΑΘΡΟ.
      Εγώ που λέω πως πιστεύω και προσπαθώ να συμμετέχω στην πίστη μου έχω μία ερώτηση για τον βΟλευτή του τΣύριζα. Γιατί κύριε βΟλευτά δεν σατίρισες τον «προφήτη» Μωάμεθ και τον Αλλάχ. Μήπως εκεί φοβάσαι και το γκροβεράκι σφίγγει;

      Διαγραφή
    2. Μπα μάλλον χαλαρωμένο θα είναι του συγκεκριμένου. Όλα αυτά τα απλυταριά δεν γίνονται άνθρωποι ούτε με 10 κάσες ρεξόνα, φίλτατε.

      Διαγραφή
  4. ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΕ ΤΟ «ΦΤΩΧΟ» ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ-ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ.ΕΧΕΙ ΕΓΚΥΟ ΓΥΝΑΙΚΑ,ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ,ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ,ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ;ΕΧΕΙ ΕΞΟΔΑ Ο «ΑΝΘΡΩΠΟΣ» ΚΑΙ ΤΟ 25ΑΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΑ «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΒΑΡΗ» ΠΟΥ ΕΧΕΙ.
    ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ 25ΑΡΙ ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΑΛΒΑΝΟΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΖΟΑΡΑΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΒΟΥΤΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΣΑ Η ΜΕ ΤΗ ΧΛΩΡΙΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χθες το πήραν πίσω. Θα βάλουν φόρο +5 λεπτά σε τσιγάρα και καπνό.

      Διαγραφή
  5. ΟΠΟΥ ΝΑ 'ΝΑΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ Κ@ΠΟΤΕΣ,AΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την υπογεννητικότητα την έχουν πετύχει με την κρίση που δημιούργησαν στην Ελλάδα μας και την ανεργία που έχουν δημιουργήσει στην χώρα μας. Αν δεν το είχαν κάνει θα τον έβαζαν και αυτό τον φόρο.

      Διαγραφή
  6. ΜΑΚΑΚΙΑ ΕΓΡΑΨΑ.ΦΟΡΟ ΣΤΟ ΠΗΔΗΜ@ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ.
    ΑΦΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΠΟΣΑ ΕΧΕΙ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ.
    ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΥΤΑ,ΑΛΛΑ Η ΑΛΛΗ «ΩΡΑΙΑ» ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ Η ΠΕΡΑΣΑΝ ΗΔΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΠΙ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΣΥ,ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΜΟΙΡΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ;ΦΟΡΟΣ ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ ΑΔΕΛΦΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις σπίτι; Πληρώνεις.
      Έχεις παιδιά; Πληρώνεις.
      Έχεις αυτοκίνητο; Πληρώνεις.
      Αν όμως πηγαίνεις το αυτοκίνητο σε συνεργείο, έχεις βλάβες στο σπίτι και δεν τις φτιάχνεις μόνος, βγαίνεις έξω για φαγητό ή ποτό τότε... δεν πληρώνεις φόρο. Αν όμως σε ελέγξουν θα δούνε πως κάτι δεν πάει καλά με όσα δηλώνεις άρα ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ξανά.
      Μόνο με Σαμαρά πρωθυπουργό, Βενιζέλο στην Κυβέρνηση και Στουρνάρα αρμόδιο υπουργό μπορούσαμε να τα έχουμε όλα αυτά. Και η φερόμενη ως αριστερά(ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ και τΣύριζα) δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ.
      Ας μην συνεχίσω άλλο.

      Διαγραφή