Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Το πρώτο «ανέκδοτο» του 2014

Διαβάζετε με δική σας ευθύνη.
Δεν τον βρίζετε. Αν κάποιος τον βρίσει δεν θα δημοσιευθεί το σχόλιο.
Μην πίνετε νερό ή κάποιο άλλο ποτό, αναψυκτικό ή ρόφημα κατά την ανάγνωση.
Να θυμάστε το γέλιο είναι υγεία και αυτός φροντίζει για εμάς.
Μεινετε στη μιζερια σας εσεις, το μπλογκ του Κωστα και του Τσακολαγνου Αλεξανδρου Μ. απο την Πατρα.

Ο Παναθηναικος ειναι σε παρα πολυ δυσκολη θεση μονο που ο λογος ειναι αυτος που νοσταλγειτε και οχι αυτοι που βριζετε. Στο κατω κατω ομως, 12 χρονια 1 πρωταθλημα 1 κυπελλο 1 πορεια ειχαμε με Βαρδινογιαννη. Αυτος ειναι ο μολις ΔΕΥΤΕΡΟΣ χρονος του Αλαφουζου. Εχει μπροστα του ο Αλαφουζος 10 χρονια, για να ΙΣΣΟΦΑΡΙΣΕΙ τον οδηγο. Μεχρι τοτε δεν δικαιουστε να μιλατε οσοι νοσταλγειτε την οικογενεια. Μεχρι να περασουν αυτα τα 10 χρονια και να "δικαιωθειτε" καλα να περνατε τρεις κι ο κουκος στα ανυπαρκτα σαιτ σας.

Καλη χρονια και υγεια ευχομαι.

9 σχόλια:

  1. ΙΣΣΟΦΑΡΙΣΕΙ; Αναβίωση της μάχης της Ισσού προβλέπω.

    Ονειρεύονται δεκαετία τα παιδιά. Αυτοί με πιτόγυρα διαρκείας και ο Αλαφούσκας δήθεν πρόεδρας με τις μετοχές της ΠΑΕ δώρο από την οικογένεια του "οδηγού" που ορκίζεται ότι εχθρεύεται. Μέγας πολιτικάντης ο τύπος όπως και το μνημονιακό του κανάλι. Και οι πολιτικάντηδες θέλουν ψηφοφόρους. Όταν δε οι τελευταίοι είναι μεταλλαγμένοι και γαυροποιημένοι "παναθηναϊκοί" που ικανοποιούνται με σουβλάκια και άλλα καλούδια, τότε ο πολιτικάντης-καναλάρχης-πρόεδρας μπορεί να τουιτάρει εις τον αιώνα τον άπαντα, αμήν. ΟΜΩΣ η ομάδα δεν ανήκει σε 100 εγκεφαλικά τελειωμένους. Όχι δα. Απλά για την ώρα κάνουν την βρωμοδουλειά της "διοίκησης". Χρήσιμοι ηλίθιοι είναι, οι οποίοι αργότερα θα πεταχτούν στον κάλαθο των αχρήστων.

    Α, και κάτι τελευταίο. -37 από την κορυφή και εσύ να βαράς παλαμάκια, ΑΥΤΟ είναι μιζέρια, ρε κακομοίρη... Γάμα τα φίλε Βασίλη, οι τύποι έχουν κάψει φλάντζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά έκανες και το έγραψες γενικό το σχόλιο και όχι σε δεύτερο ενικό.
      Όλοι μπορούν να ονειρεύονται. Ακόμη και όσοι παίρνουν αρντάν μπορούν και μάλιστα βλέπουν δράκους και άλλα μυθικά τέρατα. Το πολύ σουβλάκι βλάπτει σοβαρά τον Παναθηναϊκό.
      Με κάτι τέτοια σχόλια όπως αυτού του παιδιού, που το ξαναγράφω κατά τα υπόλοιπα είναι ευγενικός, αρχίζω να πιστεύω πως κάποιοι όχι μόνο έχουν τσιμπήσει το δόλωμα αλλά το πήγαν με το αγκίστρι μέχρι το στομάχι.

      Διαγραφή
  2. ΑΠΛΑ ΑΙΣΧΡΟΙ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΙ ΤΑ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΑ ΣΚΑΤΟΓΑΥΡΟΨΥΧΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΦΛΟΥΖΟΥ.
    ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 20 ΜΗΝΕΣ.ΟΜΩΣ,ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ,ΠΟΙΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΟΔΙΑΙΤΑ ΚΑΡΑΦΛΟΠΟΥΡΟΦΟΡΑ;
    AN ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΥΤΕ ΣΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ,ΑΛΛΑ ΣΕ 10 ΜΗΝΕΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ «ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ». (ΕΙΔΙΚΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ «ΝΟΣΤΑΛΓΟΣ»)
    ΥΓ:KANEIΣ ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ ΣΤΕΦΑΝΕ. ΤΟ -37 ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ -56 KAI ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ,ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και περίμενε την Κυριακή γιατί από το Αγρίνιο αν θυμάμαι καλά δεν πέρασαν ούτε οι gay. Μην δούμε το -19 να γίνεται -21 ή -22.

      Διαγραφή
    2. ΠΟΛΥ ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΔΕΛΦΕ,ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΚΕΛΕΣ.

      Διαγραφή
  3. Βεβαίως, ο συγκεκριμένος τύπος ξέχασε να πει ότι για να γίνει η "ισοφάριση" πρέπει επίσης να κάνει ο Αλαφούζος 2-3 πορείες μέχρι τους "8" της ευρώπης, να νικήσει την Μπαρτσα, τη Γιουβέντους, την Άρσεναλ, την Πόρτο, την Αϊντζόφεν, τους Ρέιντζερς, τη Βέρντερ, να φέρει "Χ" με τη Βαλένθια. τη ρεάλ και τη Μάντσεστερ. Επίσης πρέπει να έχει την ομάδα στη 18η θέση της ΟΥΕΦΑ και όχι στην 100η. Τέλος, να μη χρωστάει ευρώ και να θέλουν όλοι οι παίκτες να έρχονται στην ομάδα-εγγύηση. Αυτά τα ολίγα ξέχασε να πει ο χλιμίτζουρας "βαζέλας 2008". Καλή χρονιά παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν μπορούσα να κάνω edit θα το έκανα στον χαρακτηρισμό που του δίνεις. Αλλιώς καλά τα γράφεις αν και δεν θα τα καταλάβει και για αυτό δεν κάθισα να του απαντήσω εγώ.

      Διαγραφή
  4. Πραγματικά κάτι τέτοιοι είναι απλά για γέλια.Πρέπει να δικαιολογήσουν τα σουβλάκια απο τα οποία ζούνε.Το τέλος αυτής της καταστροφικής εποχής είναι κοντά και σιγά σιγά όλοι αυτοί θα εξαφανιστούνε στα λαγούμια απο τα οποία βγήκανε μαζί με τους "εκτοξευτές"..Μακάρι να ήτανε σαν τον ΙΒΒ τουλάχιστον δεν θα χρωστάγαμε σε όσους μιλάνε ελληνικά εως και την Αφρική..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να ήταν αδερφέ μου Μάνο αλλά δεν είναι. Αν αλλάξει η κατάσταση αυτός ίσως μπορέσει να γλιτώσει από τα λαγούμια, γιατί ακόμα και αυτά που γράφει τα γράφει με κάποιο επίπεδο. Του εύχομαι να αλλάξει μυαλά.

      Διαγραφή