Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Παράξενο συναίσθημα



Έφτασε λοιπόν και η στιγμή αυτή που όλοι θα αισθανθούμε κάπως άβολα, αμήχανα, παράξενα. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει ως αντίπαλο την ομάδα του καλύτερου προπονητή που πέρασε ποτέ από τον πράσινο πάγκο. 

Σήμερα το βράδυ στις 20.00 η Φενέρ του Ομπράντοβιτς, με το αρνητικό ρεκόρ 0-3, υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.

Σήμερα το βράδυ μέχρι τις 19.59 θα σκέφτομαι τα 13 χρόνια που ο Σέρβος ήταν στον πάγκο μας. Θα θυμάμαι όλες τις όμορφες στιγμές και θα σκέφτομαι αν υπάρχει ελπίδα επιστροφής.

Σήμερα το βράδυ στις 20.00 με το πρώτο τζάμπωλ θα σταματήσω να σκέφτομαι το παρελθόν και θα θέλω μόνο νίκη απέναντι στη Φενέρ και τον προπονητή της. 

Πάνω απ' όλα και όλους η αγαπημένη μου ομάδα, ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.

ΥΓ Το απόγευμα θα έχει ανάρτηση με συνδέσμους για τον βραδινό αγώνα.

3 σχόλια:

  1. ΑΔΕΛΦΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΒΟΛΑ ΚΑΙ ΑΜΗΧΑΝΑ Μ' ΕΜΑΣ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΖΟΤΣ ΚΑΙ ΣΤΟ 2ο ΓΥΡΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ .
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΖΕΛΙΚΟ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ.
    ΑΝΤΕ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παμμέγιστος Ζοτς αλλά η Πανάθα πάνω από όλα. Κι όπως είπε ο Μάκης, νίκη με τους τουρκαλάδες και τα συναισθήματα λατρείας μας προς τον τεράστιο αυτό προπονητή ας εκδηλωθούν πριν και μετά τον αγώνα. Πάμε γερά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό απόγευμα Βασίλη.Όντως παράξενο το συναίσθημα για τον αποψινό αγώνα.Αντιμετωπίζουμε τον κορυφαίο προπονητή στη Ευρώπη αλλά ίσως και στην Αμερική είναι απο τους κορυφαίους.Ζήσαμε μεγάλες στιγμές μαζί του όπως και ο ίδιος μαζί με εμάς.Δύσκολα τα πράγματα η Φενέρ παίζει για την επιβίωση της στην φάση των 16 και πιστεύω ότι σήμερα θα είναι η πρώτη μας ήττα και μακάρι να διαψευστώ.Τό γήπεδο θα είναι καμίνι και ο Εξάστερος θα έχει και την κούραση απο το ματς με τους gay.Θέλω να διαψευστώ όσο τίποτα απόψε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή