Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Καλή Χρονιά

Καλή χρονιά αδέρφια.
Το 2014 να μας εκπληρώσει κάθε ευχή και επιθυμία.
Να μας γεμίσει αγάπη στις καρδιές, υγεία στο σώμα, να έχουμε όλοι εργασία και όχι δουλειά(γιατί θυμίζει δουλεία) ή απασχόληση και να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι.
Το 2014 να είναι μία χρονιά απελευθέρωσης πρώτα για την ΠΑΤΡΙΔΑ μας και μετά και για την ομάδα μας.
Οι ευχές μου είναι για ΟΛΟΥΣ ακόμα και για αυτούς που θέλουν να λογίζονται ως εχθροί ή ως αντίπαλοι. Γιατί αν δεν τα έχουν όλα αυτά δεν θα έχει αξία η νίκη μας απέναντί τους.
Τέλος χρόνια πολλά σε όλους όσους έχουμε την ονομαστική μας γιορτή. Laplace, Νεοκοσμίτη αδέρφια μου πέρα από όλες τις παραπάνω ευχές, εσείς να συνεχίσετε να είστε δυνατοί και να δίνετε κουράγιο και δύναμη σε όσους συγγενείς, φίλους και γνωστούς σας το έχουν ανάγκη.

6 σχόλια:

  1. Ευτυχές το νέο έτος, φίλοι. Μακάρι να αποδειχθεί δημιουργικότερο από το προηγούμενο. Εργασία αξιοπρεπής, αγάπη, υγεία και λευτεριά στην Πατρίδα και την πανάθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά Βασίλη με υγεία και ευτυχία εύχομαι σε σενα και σε όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα!!!!Χρόνια πολλά επίσης και για την ονομαστική σου εορτή και ότι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί!!!
    Αντε και καλή απελευθέρωση για την πατρίδα μας και για την ομάδα μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βασιλη χρονια σου καλα και πολλα με ΥΓΕΙΑ πανω απ'ολα να χαιρεσαι οσους αγαπας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ,ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ ΟΠΩΣ ΑΞΙΖΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΔΕΛΦΙΑ.
    ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ 2014 ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ(ΑΦΟΥ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΚΛΕΙΨΕΙ)Η ΦΤΩΧΕΙΑ,Η ΠΕΙΝΑ,Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ,Η ΑΝΕΡΓΙΑ,Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,ΤΟ ΚΡΥΟ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΛΟΓΩ ΔΕΗ-ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ,ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ(ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΕΗ)Ο ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΛΙΟΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ' ΑΥΤΑ,ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΖΩ ΕΛΠΙΖΩ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ν' ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΣΩΤΗΡΕΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.
    Σ' ΕΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΟΡΤΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ,ΧΑΡΑ,ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΟΥ ΣΤΟΧΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα Βασίλη χρόνια σου πολλά έστω και με μία μέρα καθυστέρηση και ότι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί και για την οικογένειά σου και πάνω απο όλα υγεία για το 2014.Καλή χρονιά σε όλους και το 2014 να έχουμε υγεία εργασία για όλους και επιτέλους να ελευθερωθούμε απο τα μνημόνια και τα μέτρα που μας οδηγήσανε εδώ που είμαστε τώρα..Καλή λευτεριά και στην Πανάθα μας απο τους ψευτοσωτήρες που την καταστρέφουνε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αδέρφια σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς. Σας εύχομαι ότι καλύτερο για εσάς και τις οικογένειές σας.
    Όπως έγραψα και στο fb είναι διπλά σημαντικό να σε θυμούνται και να σου εύχονται άνθρωποι που δεν σε γνωρίζουν από κοντά αλλά μόνο μέσα από το ίντερνετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή