Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Στο Ελλαδιστάν την πληρώνει πάντα ο μ@λ@κ@ς

Στο Ελλαδιστάν τα τελευταία 40 χρόνια πλούτισαν πολλοί πολιτικοί και πολλοί παρατρεχάμενοί τους, όπως και πολλοί επιχειρηματίες.

Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε μία προσπάθεια «κάθαρσης» που όμως σε αυτή έχουμε επιλεκτικούς στόχους, τους χ@ζούς από τους πολιτικούς και τους συνεργάτες τους. Λες και ο «Κινέζος» δεν ήταν αυτός που συμμετείχε στην κλοπή των χρημάτων του λαού μέσω του ΧΑΑ ή η οικογένεια του μαλακοΕβραίου γιου της μάνας του που «κέρδισε» 21 δις ευρώ σε μία βδομάδα μαζί με άλλα 7 δις που κέρδισε ο «αει φερ» «τσάρος» της λαμογιάς με τον καθικαρά της εταιρίας που καθορίζει κεντρικά τις ενέργειες των άλλων ιδρυμάτων. Λες και ο Σαρακατσάνος κορυφαίος υπουργός δεν έδωσε έργα στον ανεψιό του;

Μετά λοιπόν την προσπάθεια κάθαρσης δεν υπάρχει περίπτωση που να μην έχουμε διαφανείς διαδικασίες. Έτσι κύριε Μπουμπούκε; 
Έχουμε λοιπόν έναν 30χρονο που έχει όνειρα και έχει σπουδάσει. Ήταν υποψήφιος βουλευτής αλλά δεν εκλέχτηκε. «Κόλλησε» ένσημα(γιατί δεν νομίζω πως δούλεψε στο ξενοδοχείο του αδερφού του. Πήρε ταμείο ανεργίας και τελικά το διέκοψε για να γίνει ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.
ΖΗΤΩ Η ΚΑΘΑΡΣΗ
ΖΗΤΩ ΟΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ
ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
ΖΗΤΩ Η ΜΠ@ΣΤ@ΡΔΟΚΡ@ΤΙ@

ΥΓ Τι θέλετε όνομα; Μπα δεν το νομίζω καθώς ακόμα ένα σενάριο είναι και αυτό. 

7 σχόλια:

  1. Είχαν ζοριστεί τα παιδιά, όταν η κακιά επταετία τους διέκοψε το φαγοπότι που και πριν γινόταν - επί διοικήσεως του "αειμνήστου" γέρου της δημοκρατίας, όπως γεμάτοι έπαρση τον αποκαλούν οι απόγονοί του.....!

    Έτσι, όταν έφυγε η κακιά η χούντα και επανήλθε η καλή τους δημοκρατία, είπαν να συνεχίσουν αυτό που είχαν αφήσει στη μέση για επτά ολόκληρα χρόνια. Βέβαια την συνέχιση του ξεκοκαλίσματος ανέλαβαν τα παιδιά και τα εγγόνια των προ επταετίας διοικούντων.

    Κι όλα αυτά με την συνέργεια των περήφανων νιάτων, των τιμημένων γηρατειών, του κυρίαρχου λαού γενικά....! Για να μην έχουν ποτέ αυτοί την ευθύνη, και να λένε πάντα, ότι όλα αυτά τα κάνουν στο όνομα της δημοκρατίας και του λαού που τους έδωσε το χρίσμα...!

    Και δώς 'του ο περήφανος λαός να χωρίζεται σε στρατόπεδα για χάρη τους.... Κι αυτοί να συνεχίζουν, χωρίς ίχνος ντροπής το ... θεάρεστο έργο τους.

    Στο όνομα της Δημοκρατίας...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί δεν έχουμε σχέση με τους αρχαίους Έλληνες...
      Γιατί άραγε; Ρητορικό το ερώτημα.

      Διαγραφή
  2. Σώωωωωωωωπα! Πέφτω από τα σύννεφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο μικρός βέβαια είναι τόσο χαζός που θα είναι από τους επόμενους που θα πληρώσουν τη νύφη, χτίζει όμως το βιογραφικό του.

      Διαγραφή
  3. «Στο Ελλαδιστάν την πληρώνει πάντα ο μ@λ@κ@ς»
    ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΒΑΣΙΛΗ.ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΑ ΟΤΙ «ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ».
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ, ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΥΡΡΑΝΙΚΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ-ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΟΥΤΕ Τ' ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ.
    ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ Κ(Υ)ΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ(ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ,ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ)ΜΙΖΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στις επόμενες εκλογές ας προσέξει ο καθένας τι και ποιους θα ψηφίσει. Όχι επειδή κάποιοι άλλαξαν παράταξη πως πλέον είναι αθώοι. Για τα κοπρόσκυλα που πήγαν στον τΣύριζα η αναφορά.

      Διαγραφή
  4. (Τ)ΣΥΡΙΖΑ Η ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΛΑΙΟ ΜΠΑΤΣΟΚ Η ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΑΤΣΟΚ 2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή