Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Quiz Εθνικής


Ποιος είπε "Σήκου πάνου πτώμα. Σήκου χασογκόλη. Πήγες να μας κάψεις σήμερα.";;;
Σε ποιον το είπε;
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Αυτός το είπε...
Αλλά σε ποιον;
Μα φυσικά στον κάγκουρα με το παπάκι, τον γυφτο-gay-ρο.

4 σχόλια:

  1. Καλησπερα Βασίλη ο καημένος ο Σάντος έχει απελπιστεί με αυτόν τον άμπαλο χασογκόλη γκολεαδόρ πιστολέρο της συμφοράς.Δέν γίνεται να στηριχτεί η Εθνική σε αυτόν για τα επόμενα χρόνια.Όσο για τον αγώνα της Εθνικής με μία ακόμη άσχημη εμφάνιση κέρδισε την αδύναμη Λετονία.ΔΙΚΑΙΑ πάμε στα μπαραζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Μάνο.
      Μπορεί να είναι κάγκουρας αλλά γενικά είναι καλός επιθετικός. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως πρέπει να παίζει ότι και αν συμβεί. Αν είχε μέσα τον Παπαδόπουλο σίγουρα θα είχε σκοράρει. Εξαιρετικά κακή η φόρμα του κάγκουρα.

      Διαγραφή
  2. Τον θεωρώ μέτριο επιθετικό που χάνει πολλά γκολ.Σε δύσκολα ματς με ποιο δυνατές ομάδες και όχι τύπου Λιχτενστάϊν,Λετονία θα εξαφανιστεί..Πιστεύω περισσότερο Αθανασιάδη σκοράρει πολύ ευκολότερα μπορεί να σπάσει ευκολότερα μπάλες και να μην καθυστερεί η ανάπτυξη της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Αθανασιάδης είναι διαφορετικού στυλ από τον κάγκουρα. Αν όμως τον δούμε συνολικά τι έχει κάνει δεν είναι κακός από παικτικής πλευράς.
      Χαζός μπορεί, αλλά όχι κακός. Βέβαια για τα γούστα του καθενός(δικά μου, δικά σου, άλλων) δεν μπορεί κανείς να πει ποιος είναι καλύτερος και γιατί.

      Διαγραφή