Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Έχει θολώσει το μυαλό τους...

filopanathinaikoi
Υπάρχει μια γενικότερη θολούρα στο σύστημα που στηρίζει με νύχια και με δόντια το καθεστώς του "-37" και πάει να πείσει τον κόσμο ότι στόχος και "όραμα" του Παναθηναϊκού είναι η πέμπτη θέση.

Μία θολούρα που θα γίνεται ολοένα και χειρότερη, θα αγγίζει τα όρια της απελπισίας και της ανοησίας, κάθε φορά που οι αγωνιστικές παρουσίες της ομάδας θα ανοίγουν τα μάτια και στον πλέον ανυποψίαστο φίλαθλο.

Χτες - προχτές "ξέθαψαν" τα παραμύθια του Λιάνη (άσχετο αν εκτέθηκαν και ξεφτιλίστηκαν), σήμερα οι λεωφόροι της ντροπής και της κατηφόρας, "ανακάλυψαν" ότι ο "καπετάνιος" είδε το ματς της Εθνικής μαζί με τον Σαρρή, και έκαναν λόγο για "πολλά ερωτηματικά".

Ότι και καλά, ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού, διέπραξε κάποιο "ατόπημα" που πήγε να δει την Εθνική και κάθισε κοντά στον Σαρρή. Μάλλον έπρεπε να τους ζητήσει την άδεια ή θα έπρεπε να πάει να κάτσει στη φυσούνα και όχι στα επίσημα...

Φυσικά, ουδείς λογικός άνθρωπος θα μπει στη διαδικασία να απαντήσει στους κολαούζους του "-37" με λογικά επιχειρήματα, καθώς είναι γνωστό ότι αυτοί οι τύποι εκτελούν υπηρεσία, συνεπώς, ακόμα και η απόπειρα συζήτησης δεν έχει νόημα.

Άλλωστε, τι να πεις σε ανθρώπους που "εκφράζουν ερωτηματικά" για τον άνθρωπο που καθιέρωσε τον Παναθηναϊκό στην ελίτ της Ευρώπης και έβαλε στα χείλη όλων των φιλάθλων του τη λέξη "Panathinaikos"

Από τη στιγμή που "εκφράζουν ερωτηματικά" κάτι ανύπαρκτα τυπάκια για τον Γιώργο Βαρδινογιάννη και τολμούν να αφήνουν υπονοούμενα, κάθε κουβέντα περιττεύει. Η ξεφτίλα είναι δεδομένη, και η κατάντια του συλλόγου απόλυτα φυσιολογική.

Κάνουν παρατήρηση στον Πρόεδρο του Panathinaikos, οι νεροκουβαλητές του "-37" και του ευρω-αποκλεισμού. Τίποτε άλλο...

Επειδή όμως, η απρέπεια και η αλητεία έχει και όρια, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δημοσιεύσουμε τρεις φωτογραφίες. Όχι ότι θα πτοηθεί η αλητεία, απλώς να έχουν υπόψη τους ότι δεν είμαστε όλοι 15χρονα προβατάκια... Και θυμόμαστε στο όνομα ποιων ανθρώπων διέλυσαν και εξακολουθούν να διαλύουν τον Παναθηναϊκό. Στο όνομα όλων των φίλων, συνεργατών και συνεταίρων του Μαρινάκη. 

Υ.Γ. Προφανώς, ο Μαρινάκης ήταν "φιλο-παναθηναϊκός" και ...φίλος του Συλλόγου...
http://glory-days.gr/index.php/2012-10-01-16-46-07/3094-exei-tholosei-to-myalo-tous

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου