Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΑ ΕΠΙΟΥΣΙΑ ...

Στη Θεσσαλονίκη είχε μία ευχάριστη βραδινή δροσιά που σε έκανε να θέλεις να δεις το παιχνίδι στη βεράντα. Πήρα το λάπτοπ και το έβαλα στο τραπέζι της βεράντας. Άνοιξα μπύρα και ξεκίνησα να ακούσω το παιχνίδι μέσα από ιντερνετικό ραδιόφωνο και να το βλέπω από τους συνδέσμους που έβαλε το mypanathinaikos.


Ξεκινάει το παιχνίδι και αντιλαμβάνομαι πως πρώτη φορά παρακολουθώ τόσο σιωπηλός την εξέλιξή του.
Συνήθως ενοχλώ τους γείτονες μου με φωνές χαράς, διαμαρτυρίας, αντίδρασης...αλλά σήμερα κυριαρχούσε η σιωπή.
Στο γκολ δεν φώναξα απλά το ανέφερα χαμηλόφωνα στη σύζυγο.
Όταν έγινε το 1-1 δεν αντέδρασα γιατί το περίμενα.
Λήγει το παιχνίδι και σηκώνομαι όρθιος, κάνω 2-3 σβούρες γύρω από τον εαυτό μου μη γνωρίζοντας που θέλω να πάω και τι θέλω να κάνω. 
Ξεφυσάω.Κοντεύω να σκάσω. Αν κάπνιζα θα έκαιγα 2-3 καρκινοσωλήνες. 
Αφού κάνω μία βόλτα μέσα στο σπίτι επιστρέφω στη βεράντα. Το μόνο που πλέον έχει καρφωθεί στο μυαλό μου είναι αυτό το τραγούδι


ΥΓ Δεν γνωρίζω τι με έκανε να θυμηθώ αυτό το τραγούδι. Ίσως η ανάγκη για κάποιο νέο επενδυτή που θα μας απαλλάξει από τα όσα προβλήματα μας δημιούργησε αυτή η κατάσταση(Α-μέτοχοι, Αλ Αφ)

9 σχόλια:

  1. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο παρακολούθησα κι εγώ το ... ντέρμπι, και την ίδια αντίδραση είχα στο τέλος. Η μόνη μας διαφορά ήταν ότι εγώ άναψα τσιγάρο....

    Και τα παλικάρια στο πέταλο τραγούδι κι άγιος ο Θεός!

    Που είναι ρε γμτ εκείνες οι όμορφες εποχές που ισοπεδωνόταν η ευρύτερη περιοχή σε ακτίνα πολλών οικοδομικών τετραγώνων; Αρχίζω και τις νοσταλγώ. Κάτι σαν φαγητό χωρίς αλάτι και πιπέρι! Λες και μας τόχει απαγορεύσει ο ... γιατρός!

    Περαστικά μας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι ρε Δημήτρη και να τα ισοπεδώσουν όλα, αλλά και αυτή η στάση είναι πολύ ύποπτη για να μην γράψω κάτι άλλο.
      Ας αλλάξει η κατάσταση στο άμεσο μέλλον και υπάρχει γιατρειά.

      Διαγραφή
    2. Μα δεν είπα ότι έπρεπε να τα ισοπεδώσουν και χτες. Απλά συνέκρινα εποχές και διαφορετικούς τρόπους αντιμετώπισης της ίδιας κατάστασης από τα ίδια άτομα (τον φλορέα εννοώ, που κάποιο καλό παιδί με χαρακτήρισε άσχετο και ανενημέρωτο διότι όπως είπε, ο "φορέας" δεν υπάρχει πια)

      Διαγραφή
    3. Όπως κατάλαβες ο γραπτός λόγος μπορεί να μπερδέψει ακόμη και αυτούς που δεν σου γράφουν ανέκδοτα, πως ο Πουρέας πλέον δεν υπάρχει.
      Αυτού του είδους η αντιμετώπιση πάντως ανήκει σε εποχές μακρινές με τον δικό μας τρόπο σκέψης και ακόμη και η απλή σύγκριση μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα.

      Διαγραφή
  2. Εγώ με το αποτέλεσμα τρελάθηκα και στεναχωρέθηκα ευτυχώς που δεν καπνίζω θα τελείωνα το πακέτο.Πως καταντήσανε έτσι τον ΠΑΟ μας μικρό και χωρίς προοπτική..Όσο για τα πανό που αναρτήσανε τα "παιδιά" θεωρώ ότι είναι για στάχτη στα μάτια.Ο πόλεμος γι'αυτούς ευτυχώς και δυστυχώς για όλους εμάς τελέιωσε το 2008..Ας ελπίσουμε να τελειώσει γρήγορα αυτός ο εφιάλτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως να μην είναι για την κάλυψή τους το πανό. Όσο περνάει ο καιρός ξυπνάνε κάποιοι των συνδέσμων και πιέζουν. Μάλλον ήταν αναγκασμένοι να το κάνουν αυτό για να μην αρχίσουν πιο γρήγορα το τρέξιμο ή τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω εγώ.

      Διαγραφή
  3. Ελπίζω να ισχύει αυτό που αναφέρεις παραπάνω και να πιέζουνε οι σύνδεσμοι,μη αντέχοντας την τωρινή κατάσταση και λόγω της πίεσης της πλειοψηφίας του κόσμου που ξυπνάει.Ίσως ήρθε η ώρα να αρχίσουνε απο τώρα τις προπονήσεις,για να έχουνε αντοχές όταν θα τρέχουνε μιας και θα φτάσουνε πολυ μακριά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα σχόλιο κάποιου φίλου μ έκανε να γελάσω και να δω και την φωτεινή πλευρά του φεγγαριού (γιατί εδώ και καιρό μόνο την σκοτεινή του βλέπουμε):

    "....Τελικά αυτό το...ικανότατο στέλεχος (ωραίος τίτλος, να τον θυμόμαστε όταν θα τον πετάξουν έξω), το κατατρέχει η ατυχία. Μικρός τις έτρωγε από τα αδέρφια του επειδή (δεν) ήταν Παναθηναϊκός, τώρα που είναι μεγάλος και ώριμος άνδρας τις τρώει για τον ίδιο λόγο! Άραχλη ζωή..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχα!!!!

      Πες του φίλου σου μην κάνει τέτοια σχόλια γιατί αν τύχει και του τα διαβάσουν του συμπλεγματικού στελέχους θα στείλει τον λογαριασμό του ψυχίατρου στην ΠΑΕ και δεν είμαστε για ακόμη ένα έξοδο τέτοια εποχή.

      Διαγραφή