Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Και κερατάς και δαρμένος

Τελικά με αυτούς που έχουμε μπλέξει μόνο έτσι μπορεί να νοιώθει ο κάθε ένας Παναθηναϊκός οπαδός. Προσοχή τα γαυροβαζελάκια του 2008 και οι μέντορές τους εξαιρούνται..

Κάποτε, την εποχή του «μικρού και άσχετου Γιαννάκη» ο πρόεδρος δεν ήταν στο προσκήνιο και η ομάδα δεν αντιδρούσε δυναμικά σε όσα διαδραματιζόντουσαν στο παρασκήνιο. Η παράγκα, εν γνώση του προέδρου και χωρίς εξαγγελίες πάταξής της, εκτελούσε το έργο της. Βέβαια η ομάδα δεν χρωστούσε, έκανε μεταγραφές παικτών από το πάνω ράφι ή και από την βιτρίνα και είχε και αξιοζήλευτες πορείες στην Ευρώπη.

Πλέον ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ από τα «δεσμά του μικρού Γιαννάκη» βλέπουμε τον πρόεδρο της ομάδας να κρύβεται για να μην αντιμετωπίσει την οργή και την αγανάκτηση των οπαδών της ομάδας. Να έχει πάρει ΔΩΡΕΑΝ τις μετοχές για να βοηθήσει(στην μείωση του χρέους) και αυτός το μόνο που κάνει είναι να το αυξάνει. Βγήκε πολλές φορές και με φαμφάρες και πομφόλυγες ήθελε να μας πείσει πως θα γκρεμίσει την παράγκα. Η παράγκα συνεχίζει να κάνει ότι χρειαστεί η ομάδα του αφεντικό τους. Οι παίκτες που έρχονται είναι αυτοί που δεν θα τους έβρισκες ούτε στο πιο χαμηλό ράφι και δεν μπορούν να προσφέρουν ούτε τα ελάχιστα. Για Ευρώπη δεν γίνεται λόγος γιατί κάποιος έχει αφήσει τρύπα στον φάκελο και συνέχεια κάτι λείπει.

Δηλαδή και χωρίς πρόεδρο με @@ και σε κακή οικονομική κατάσταση και χωρίς ομάδα. Με μία φράση "και κερατάς και δαρμένος"...

2 σχόλια:

  1. Συμφωνώ απολύτως με την έκφρασή σου..Οι χειρότεροι άνθρωποι στην χειρότερη στιγμή της ιστορίας της ομάδας μας..Η παράγκα να έχει γίνει πολυτελής πολυκατοικία και να μην λαβαίνει κανείς στα σοβαρά τις αντιδράσεις της ομάδας μας όπως γινότανε επι ΙΒΒ..Απλά να γελάνε με τα "σκληρά" twitts και τις δηλώσεις περί πολέμου και τιμωρίας χαχα..Το χειρότερο απο όλα βέβαια είναι ότι η ομάδα έχει στιγματιστεί απο επεισόδια όπως με τον ΟΦΗ κινδυνεύοντας ανθρώπινες ζωές,και εξαφάνιση των αξιών που πρέσβευε η ομάδα πάνω απο 100 χρόνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ήταν να στιγματιστεί μόνο η ομάδα θα το αντέχαμε αλλά αυτοί οι κάφροι εντός και εκτός διοίκησης μας στιγμάτισαν σαν οπαδούς. Αφήνουν διάφορες «ομάδες παιδιών» να δρουν ανεξέλεγκτες και να πράττουν άλογα. οι πράξεις αυτές όμως έχουν αντίκτυπο σε όλους μας, δυστυχώς.
      Ίσως η λύτρωση να έρθει από έναν «εμφύλιο»(παίζει πολύ το σενάριο τελευταία)

      Διαγραφή