Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Πού να τρέχεις τέτοια ώρα...

championsleague
Είναι ωραία όμως να αρχίζει το Champions League και εσύ να ελπίζεις ότι του χρόνου ο φάκελος θα είναι γεμάτος με έγγραφα και όχι με "χορηγίες" του αέρα...
Πού να τρέχεις να μαζεύεις λεφτά για εισιτήρια και ξενοδοχεία για να ακολουθήσεις την ομάδα. Καλύτερα να τα μαζεύεις για να βγουν οι μισθοί της "Συμμαχίας".
Πού να τρέχεις να ακούς τον Σωτηρακόπουλο να μεταδίδει από καμία παγωμένη και αφιλόξενη έδρα... Καλύτερα να ακούς τον Πανοβόγλη στην εκπομπή του Σαμπράκου να σου λέει ότι αν είναι να έχεις απαιτήσεις, καλύτερα να μην πας γήπεδο.
Πού να τρέχεις να χάνεις από τη Γιουβέντους ή τη Μάντσεστερ. Καλύτερα να παίρνεις "Χ" από τον Πλατανιά και να πανηγυρίζεις.
Πού να τρέχεις τώρα σε Αγγλίες, Ιταλίες και Ισπανίες και να κουράζεσαι. Καλύτερα να αφήνεις να εκπροσωπεί την Ελλάδα, ο περίγελος της διοργάνωσης και εσύ να μοιράζεις "ρεπορτάζ" για το δίκαιο του ΣΚΑΙ στην κόντρα του με τη Nova...
Αποπνέει μια αίσθηση ελευθερίας όλη αυτή η φάση. Μεγαλείο λέμε...

2 σχόλια:

  1. Oι απελευθερωτές μας σκέφτονται εμάς τους οπαδούς λόγω κρίσης,να μην χρειαστεί να έχουμε πρόσθετα έξοδα με μετακινήσεις και αγορές εισιτηρίων σε ευρωπαϊκές πόλεις μέχρι να την ξεπεράσουμε.Υπολογίζω σε 10 χρόνια θα ξαναβγούμε Ευρώπη.Ποιο 5ετές πλάνο κάποτε και χαζομάρες..Ζήτω η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ..Όλο και πλησιάζει η ώρα που θα φύγουνε ΝΥΧΤΑ όλοι αυτοί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν υπήρχε ακόμη το Βαλκανικό κύπελλο θα αρνούνταν ακόμη και εκεί τη συμμετοχή της ομάδας. Που καιρός για έξοδα τα χρόνια της κρίσης; Σε λίγο αντί για το πούλμαν της ομάδας θα πηγαίνουν με τα λεωφορεία της γραμμής ή και με τα πόδια στα ματς των Αθηνών.
      Ξεφτίλα, ντροπή, αηδία.

      Διαγραφή