Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Πολλά τα ντέρμπι στην Ευρώπη το Σ-Κ

Δεν ξέρω τι να κάνω. Να ποντάρω ή όχι; Να τα παρακολουθήσω ή θα μου δημιουργήσουν ερωτήματα για την κακή συνήθεια να βλέπω και Ελληνικό πρωτάθλημα; Δεν ξέρω τι θα κάνω με τα παρακάτω παιχνίδια.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ
ΙΝΤΕΡ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΜΠΕΤΙΣ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ 
και φυσικά το μέγιστο όλων έτσι όπως μας κατάντησε η παρέα του Ούζου, της Δώρας και της Λέτας 
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΥΓ Τελικά θα είμαστε έτοιμοι αύριο;

5 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Βασίλη ο αγώνας μας αύριο είναι η μητέρα όλων των μαχών θα καθηλωθεί όλος ο κόσμος πιο ΙΝΤΕΡ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ..ΚΑΤΑΝΤΙΑΑ να συζητάμε για ματς του ΠΑΟ με κάποιον ΠΛΑΤΑΝΙΑ εαν το κερδίσουμε και όχι πόσα ΓΚΟΛ θα βάλουμε..Την ομάδα την έχει ετοιμάσει ο Αναστασίου δεν ΑΝΗΣΥΧΩΩ...(?)Ελπίζω να καθαρίσει το "παλτό" ο Πόστιγκα το ματς με ΜΠΕΤΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Μάνο.
      Οι καλύτερες διαφωνίες ήταν πριν το ματς ποιοι πρέπει να παίξουν και γιατί και μετά τη λήξη ποιος ήταν ο καλύτερος του γηπέδου. Αυτά βέβαια όταν ήμασταν μέσα στα δύσκολα χρόνια της σκλαβιάς και του Panathinaikos.
      Αύριο μάλλον θα δοκιμάσω να το δω πάλι το ματς και επειδή φοβάμαι πως δεν θα τα καταφέρω μόνος λέω να βάλω συνδέσμους live streaming. Για ποιον Αναστασίου να μιλάμε... Ο άνθρωπος είναι χειρότερος από κάθε προηγούμενο(λέγε με Μπάκε).
      Τι να το κάνεις ακόμη και αν καθαρίσει ο Έλντερ Πόστιγκα που δεν έκανε σε κάποιους «πράσινους»; Όσο καλύτερα παίζει τόσο θλίβομαι που τον διώξαμε.

      Διαγραφή
  2. Βάλε τους συνδέσμους Βασίλη να απολαύσουμε την υπερ-ομάδα Αλαφουζιακός ίσως να είναι η τελευταία παράσταση του λέγε με Μουρίνιο-Αναστασίου και του ανύπαρκτου Νταμπίζα..
    ΥΓ:ΠΑΙΖΑΝΕ χθές στο Λεβάντε-Σοσιεδάδ τα παλτά Βύντρα και Ίβανσιτς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού έβαλε το mypanathinaikos ρε συ Μάνο δεν υπάρχει λόγος να βάλω και εγώ. Αν δεν έβαζαν τα αδέρφια θα έβαζα εγώ ανάρτηση(όπως είδες την διέγραψα). Αλλά δεν υπάρχει λόγος αφού ήδη το έβαλαν να το βάλω και εγώ. Είμαστε το ίδιο, ακόμα και αν διαφωνούμε σε κάποια θέματα.
      Η ανάρτηση με τους συνδέσμους του live streaming είναι αυτή: http://mypanathinaikos.wordpress.com/2013/09/15/platanias-vs-panathinaikos-athens-live-streaming-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%B9/

      Διαγραφή
    2. Ο ένας κακός και αργός, ο άλλος κακός και «λίγος»...Τι μαλάκες αυτοί οι Ισπανοί...

      Διαγραφή