Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Τι θα μας λείψει αν εξαφανιστεί ο Αλαφούζος???

Δεν προλαβαίνεις να γράψεις την φράση «παραιτήσου-ξεκουμπίσου Αλαφούζε από τον Παναθηναϊκό μας» και αμέσως θα πάρεις την απάντηση «και αν φύγει ποιος»???
Δεν είναι απάντηση από «στημένους» ή «υπάλληλους» του Αλαφούζου, βολεμένους κηφήνες που φεύγοντας ο Αλαφούζος θα χάσουν τα «προνόμια», αλλά από απλό κόσμο που έχει μάθει να φοβάται τις αλλαγές, από κόσμο που νιώθει ανασφαλείς για το αύριο, από κόσμο που θεωρεί πως για να υπάρξει αλλαγή θα πρέπει να έχει χρηματοδοτηθεί και ενορχηστρωθεί από τον αόρατο ή εμφανή διάδοχο,όπως το 2008!!!  

Και ρωτάω εγώ γιατί θα πρέπει να υπάρχει κάποιος, προκειμένου να απαλλαγούμε από αυτόν που μικραίνει τον Παναθηναϊκό μας?
Γιατί θα πρέπει αυτή η αλλαγή να γίνει ενορχηστρωμένα και όχι αυθόρμητα και κυρίως δίχως ιδιοτέλεια?Χρειάζεστε κάποιοι, όπως και να έχει «νταβατζή»? Να τον βοηθήσετε να πάρει τη διοίκηση για να τοεξαργυρώσετε στην πορεία???
Δεν σας φτάνει πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι ακατάλληλος για τον Παναθηναϊκό, ώστε να τον«στείλετε» αυτόν και τα «μνημόνια» στο κανάλι και στο πολυτελές σκάφος του???
Τι θα λείψει από εσάς, από τον Παναθηναϊκό μας, αν αύριο το πρωί πάψει να υπάρχει ο πιο αποτυχημένος παράγοντας (αγωνιστικά-διοικητικά-οικονομικά) στην Ιστορία του Τριφυλλιού???
Θα σας λείψουν τα εκατομμύρια του ή οι απεριόριστες ποδοσφαιρικές του γνώσεις? 
Το χορηγικό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ?
Τα οργισμένα tweet, που στην πρώτη ευκαιρία τα ανακαλεί?
Τα δεκάδες ψέματα σε όλα τα θέματα (Απήλιον, γραφεία στο Σύνταγμα, μεταγραφή Σισέ, επιστροφή στη Λεωφόρο, σύμβαση με ΑΟ, κ.α.)?
Οι καλές επιλογές παικτών που τους αποζημιώνουμε να φύγουν?
Η εμπιστοσύνη που του έδειξε ο κόσμος και έσπευσε να τον στηρίξει εγγραφόμενος στη συμμαχία?
Ο επιτυχημένος πόλεμος στο παρασκήνιο?
Οι Ευρωπαϊκές συμμετοχές?
Τα «ανιδιοτελή» στελέχη που έχουν χωρίσει τον κόσμο σε καλούς και κακούς Παναθηναϊκούς?
Τα νταραβέρια με τους οργανωμένους?
Το ξεπούλημα των καλύτερων παικτών που είχες?
Η αποκαθήλωση ποδοσφαιριστών «σημαιών»? 
Οι ανυπόστατες κατηγορίες για ποδοσφαιριστές της ομάδας μας?
Η κάκιστη σχέση με το σύνολο των υπολοίπων ομάδων της Σούπερ Λίγδας?
Η αγαστή συνεργασία με τα πουλητάρια ΑΡΔ για να μας παρουσιάζουν το μαύρο-άσπρο?
Η ταφόπλακα στο νέο γήπεδο?
Το κλέψιμο του Ερασιτέχνη μέσω των διπλών αποδείξεων σε διαρκείας και εισιτήρια?
Ο Εθελοντισμός να βάφετε κάγκελα?
Η παρουσία του στα όργανα του ποδοσφαίρου ως εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού, για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του ΣΚΑΙ? 
Η τρομοκρατία κάθε αντίθετης φωνής από τους «υπαλλήλους» του?
Οι επιλογές και στήριξη των Φερέϊρα-Βαρέλα?
Η εμπλοκή του με επιχειρηματικά σκάνδαλα στις Ρουμανία?
Το ότι τα μέλη της Συμμαχίας έχουν διακοσμητικό ρόλο και ποτέ δεν ρωτήθηκαν για σοβαρές αποφάσεις?
Που είχε υποσχεθεί διαφάνεια και εκλογές κάθε χρόνο και δεν έγινε τίποτα?
Μπορώ να γράφω φίλε αναγνώστη, φίλε Παναθηναϊκέ, 10 μέρες για όλα αυτά που έχει κάνει, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείς αν θα βρεθεί καλύτερος να διαχειριστεί τα έσοδα της ομάδας!!! Ο άνθρωπος δεν κάνει ούτε για ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ, άστε που δεν εμπνέει πλέον κανέναν φίλαθλο της ομάδας, εκτός από αυτούς που έχουν πάρε-δώσε μαζί του!!!
Μπορείτε από κάτω στα σχόλια, να πείτε και εσείς όσα ΕΠΡΕΠΕ να κάνει και ΔΕΝ έκανε…… να γράψετε όσα ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ να κάνει και όμως ενάντια στον Παναθηναϊκό τα ΕΚΑΝΕ!!!
Αυτά που κάνει και αυτά που δεν κάνει ο Αλαφούζος θα μπορούσε να τα διορθώσει ο καθένας από εμάς που έχουμε Παναθηναϊκή ψυχή!!! Μη σας τρομάζει το αύριο, κάποιος θα βρεθεί να βγει μπροστάρης, να τον εμπιστευτούμε και να καταφέρουμε να βγούμε από την αγωνιστική ανυποληψία!!! 
Να παραιτηθεί σε ορίζοντα 3ων-4ων μηνών, σε αυτό το διάστημα να δημιουργηθούν «παρατάξεις» που να εκφράσουν τις ιδέες του για τον τρόπο που θα διοικούσαν!!! Να γραφτεί περισσότερος κόσμος στη Συμμαχία, να πραγματοποιηθούν εκλογές στη Συμμαχία και να αποφασίσουν ποιους θέλουν για εκπροσώπους, τηρώντας ευλαβικά δύο πράγματα!!!
1) Διαφάνεια και
2) Αναζήτηση ενός χρηματοδότη που θα έχει το 70% της ομάδας και θα συνυπάρχει με το 10% του ΑΟ και το 20% της Παναθηναϊκής Συμμαχίας!!!
Ας ανοίξει αυτή η συζήτηση και αν θεωρεί τον εαυτό του επιτυχημένο ο κύριος Αλαφούζος, ας κατεβάσει δική του «παράταξη» να δούμε αν θα πάρει έστω τους 650 ψήφους που είχε πάρει το 2012!!!!
Αυτή είναι ΛΑΪΚΗ ΒΑΣΗ και όχι αυτό το έκτρωμα που έγινε για να μοιράζει μισθούς και θέσεις σεκολλητούς!!!
Αλέξανδρος

2 σχόλια:

  1. αβασιμα και ανουσια ολα οσα λες! τι σου λειπει απο το τζιγγερ δλδ? η δευτερη θεση μονιμα? δευτερη χρονια ειναι αυτη η διοικηση και δεν βλεπω καποιον αλλο επιχειρηματια να κανει κινηση!
    δεν καταλαβαινω γιατι κραζεις !
    ασχολησου με τν ομαδα σου το γαυρο βασικα..
    ειπε ο αλαφουζος οτι θα φερει το σισε?
    ενω η ταφοπλακα που εβαλε ο τζιγγερ στο μελλον του παναθηναικου με το γηπεδο στο βοτανικο ηταν καλυτερη? δεν ελς παλι καλα που δν εχουν γκρεμισει τη λεωφορο ακομα!
    ο τζιγγερ δεν ξεπουλησε την ομαδα που πηρε το γιουρο?
    ξεχασιαρικο αγορι! οτι σε συμφερει θυμασαι!

    εγινε ΑΜΚ οποιος ειχε τα χλεχλενια εβαζε λεφτα!δεν τα ειχε κανεις! κατσε τωρα και βλεπε αλαφουζο παναθηναικο οπως θες πες τον αλλιως αλλαξε καναλι και βλεπε γαυρο!
    εχεις κουρασει !
    γραφεις τα ιδια κ τα ιδια για να τα διαβαζεις μονος σου αντε και κανα 2 απο κατω να συμφωνειται και να λετε μετα στν καθε αποτυχια οτι εγω τα ελεγα!
    συνεχισε να μας χαριζεις στιγμες γελιου!

    την επιχειρηματικη διαφανεια δε του αλαφουζου δεν αντιλεγω! αλλα βρες μου ενα επιχειρηματια που πανω απο ολα βαζει το κοινωνικο συμφερον και δεν παρανομει..
    αληθεια ποσο προστιμο γλιτωσε ο τζιγγερ? 250 εκατομυρια? νταξει δεν ειναι πολλα....

    αναπαρηγαγε ωστοσο τις αρδιες που βγαινουν γιατι κατι ουσιαστικο δεν εχεις να πεις..
    καλος ο βλαοβιτς αλλα καλος και ο φιγκεροα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι έμμισθος καραγκιοζάκος που πήρε το mail και το έστειλε. Είχα ανησυχήσει που δεν εμφανίστηκε εδώ και καιρό ένας υποστηρικτής των ΠΟΥΘΕΝΑΔΩΝ, του Πουρέα και των Αμέτοχων για να τιμήσει το σουβλάκι που του δίνουν για μισθό.

      ΒΛΑΚΑ κανονικά δεν θα σου απαντούσα καθόλου μιας και αναδημοσιεύω από το greenmood του Αλέξανδρου. Αλλά ρε ΒΛΑΚΑ εδώ σε αφήνουν να ψηφίζεις και να μας γαμάς τις ζωές εγώ να μη σου απαντήσω;

      Λοβοτομημένε μέσα σε 1,5 χρόνο ο Ούζος που υποστηρίζεις έχει κάνει άλλο τόσο κακό όσο έκαναν και τα αφεντικά σου, τα πούρα. Βέβαια εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά της νίκης με την Γιούβε και της Ευρωπαϊκής ανυπαρξίας αφού "τα σουβλάκια να έρχονται και η ομάδα να πάει να γαμηθεί".

      Φράσεις κλισέ του τύπου "ποιος να έρθει" ή "τι υποσχέθηκε" βαριέμαι να τις ΞΑΝΑαπαντήσω. Διάβασε πιο παλιές αναρτήσεις να ξεστραβωθείς ΒΛΑΚΑ. Ο Ούζος είπε από την αρχή πως ο Βοτανικός δεν δημιουργούσε πρόβλημα στον παναθηναϊκό αλλά δεν σε συμφέρει να το θυμάσαι μιας και η Λέτα, η Δώρα και τα άλλα ΤΡΑΒΕΛΙΑ δεν σου είπαν τίποτα για αυτό.

      Το 2004-2005 έφυγαν ή σταμάτησαν την μπάλα οι Βαζέχα, Κοτσόλης, Νικοπολίδης, Χένρικσεν, Φύσσας, Βλάοβιτς, Σεϊταρίδης, Γήτας Επαλέ και Ζουτάουτας.
      Οι Βαζέχα, Ρενέ λόγω ηλικίας δεν συνέχισαν. Οι Κοτσόλης, Βλάοβιτς, Γήτας Επαλέ και Ζουτάουτας δεν έκαναν σε ΠΟΛΛΟΥΣ της εξέδρας. Ο «κηπουρός» τα τελευταία 3 χρόνια τα έτρωγε όλα όρθιος και πήγε στην ομάδα της καρδιάς του. Άρα μιλάς για τους Φύσσα και Γιούρκα που ήθελαν να παίξουν στην Ευρώπη. Εσύ ας τους κρατούσες και ας μην έπαιζαν καθόλου ούτε για ένα λεπτό.

      Γνωρίζεις κάτι για την ΑΜΚ γιατί όλοι όσοι ψάξαμε δεν βρήκαμε και πολλά από τον ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ Αλ Αφ. Όλα έγιναν στα κρυφά για αν μην μπει κανείς άλλος. Όσο για το κοινωνικό του έργο και την αθωότητά του τα γνωρίζουν τα ψάρια και η θάλασσα με την ΜΟΛΥΝΣΗ που τους ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ. Βέβαια ούτε για αυτά σου έχει πει κανείς.

      Αν μπορείς να μας πεις πως γλίτωσε ο ΙΒΒ αυτό το ποσό θα χαρούμε να το διαβάσουμε. Μέχρι τότε τα κουβαδάκια σου και στον Σορόπα ή τα άλλα αγοράκια με τα γυναικεία ονόματα(Δώρα, Λέτα, Σταματία κλπ) αφού δεν σου αρέσει να διαβάζεις αλήθειες.
      Εκτός αν ζητάς και εσύ προφιτερόλ

      Διαγραφή