Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Ποιοι έφυγαν το καλοκαίρι του 2004;

Επειδή με έχουν ζαλίσει τα τσουτσέκια, τα πουροφλοράκια, με το ξεπούλημα της ομάδας του Ντάμπλ του 2004 γιατί έτσι τους λέει η Δώρα και η Λέτα ας δούμε ποιοι έφυγαν και γιατί από την ομάδα τότε. 

Βαζέχα, σταμάτησε το ποδόσφαιρο
«κηπουρός», ΟΡΘΙΟΣ ΤΑ ΕΤΡΩΓΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΕΤΙΑ Ο ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΣ
Φύσσας, θέλησε να παίξει σε Ευρωπαϊκή ομάδα το συζήτησε και κανείς δεν του στέρησε αυτό το δικαίωμα
Βλάοβιτς, σταμάτησε το ποδόσφαιρο
Σεϊταρίδης, τα ίδια με τον Φύσσα και κάτι παραπάνω γιατί ήταν καλύτερος ποιοτικά
Μικάελσεν, στα 34 πήγε στην Χαμ Καμ
Γήτας, δεν έπιασε και πήγε στην Καλλιθέα
Επαλέ, δεν μπόρεσε να δείξει την αξία του και δεν έπαιξε ματς οπότε και έφυγε στο μέσο της χρονιάς για τον Ηρακλή
Ζουτάουτας, δεν έπαιξε ματς

Δηλαδή ρε τσογλανάκια όλη η φασαρία για τον Φύσσα που τότε εμείς αποκαλούσαμε Τάκαρο και οι αφεντικίνες σας Τακούλη και για τον Γιούρκα.

Μήπως θυμάστε...τι γράφω τώρα...Μήπως σας είπαν τα κορίτσια ποιοι έμειναν τότε στην ομάδα; Τι κορμό είχε; Όχι βέβαια δεν σας είπαν ΤΙΠΟΤΑ, γιδοπρόβατα του κερατά.

Άντε να ψοφήσετε αλλού αλητάκια της κακιάς ώρας, άντε γιατί οι Παναθηναϊκοί έχουν μνήμη και γνωρίζουν τι έγινε άσχετα αν δεν σας απαντάνε πάντα.

10 σχόλια:

  1. Η ομάδα έπαιρνε το πρωτάθλημα χαλαρά το 04-05.Έγιναν λάθη διοικητικά σε άλλους τομείς.
    Πρώτα απ'όλα έδιωξε ο Τζίγγερ τον Σουμ.
    Μη παρεξηγηθώ δεν ήταν κανένας προπονητής αλλά το συγκεκριμένο πρωτάθλημα με αυτόν στον πάγκο το παίρναμε από το πρώτο γύρο.
    Ο Τζίγγερ τότε δεν εκτίμησε καλά τις καταστάσεις.

    Υ.Γ Απλά φίλε ΒΤΚ τα αναφέρω αυτά για ιστορικούς λόγους και όχι σαν επιχείρημα υπέρ αυτών που γράφουν οι τύποι του φορέα στο μπλογκ.Αυτοί πρώτα ας κάνουν την αυτοκριτική τους και μετά τα λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν προστάτεψε την ομάδα ποτέ του από το παρασκήνιο ο ΙΒΒ.
      Εγώ λέω καλά έκανε και τον έδιωξε αλλά πάλι ποιον έφερε για αντικαταστάτη. Συνέχεια άλλαζε προπονητή αλλά πάντα κάτι άλλο έφταιγε(ρουφιάνοι και παράγκα).
      Σίγουρα όμως δεν έφταιγαν αυτοί που έφυγαν εκείνο το καλοκαίρι.

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα Βασίλη ότι τους λένε οι άλλοι γράφουνε δυστυχώς μέσα στην άγνοια και το μίσος που έχουνε για τον Παναθηναϊκό.Δε θέλουνε και δεν τους ενδιαφέρει να μάθουνε την ιστορία του ΠΑΟ,για την ιστορία του γαύρου ξέρουνε τα πάντα..
    Το 04-05 δυστυχώς εαν δεν αλλάζανε τόσοι προπονητές υπό την πίεση των καταστροφέων θα είχαμε κάνει πάλι το νταμπλ.Πιστεύω θα κερδίζαμε και την παράγκα είχαμε δυνατή ομάδα.Οι παίχτες που φύγανε δεν παίξανε ρόλο για το αποτέλεσμα της χρονιάς μόνο για να δικαιολογήσουνε την γκρίνια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν μας προστάτευε από το παρασκήνιο(ο ΙΒΒ) τότε δεν θα αλλάζανε έτσι και οι προπονητές. Αλυσίδα είναι Μάνο η κατάσταση αυτή.
      Τι να πεις για έναν άνθρωπο που μπορούσε να δημιουργήσει ομάδα που θα πάρει ευρωπαϊκό αλλά θα έχανε το πρωτάθλημα;

      Διαγραφή
  3. φιλε billy εγω μαζι σου ειμαι...αλλα εχεις κανει αρκετα λαθη..ξεχασες λυμπε και καρα..και ο ζουταουτας ειχε παιξει πολλα ματς και ειχε βαλει και γκολαρες με ρειτζερς και καλιθεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Καραγκούνης και Λυμπερόπουλος έφυγαν αμφότεροι το 2003. Αν δεν κάνω λάθος(το έψαξα και για αυτόν) ο Ζουτάουτας έπαιξε μόνο δύο ματς στην Ευρώπη και κανένα στο πρωτάθλημα.
      Τα έψαξα πριν τα βάλω και τα ξανακοίταξα τώρα που μου τα έγραψες.

      Διαγραφή
  4. Έχεις κάποιο δίκιο σε αυτά που αναφέρεις αλλά πιστεύω ότι εάν υπήρχε ενότητα απο όλους και στήριξη θα χτύπαγε και θα διαλούσε την παράγκα.Κάτι τέτοιο πήγε να κάνει πιστεύω,μπορεί πάλι να κάνω και λάθος όταν είχε κάνει πρόεδρο τον υιό του δήθεν μάγκα προέδρου με τα πέτσινα πρωταθλήματα αλλά τότε τον κράζανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Πετράκης το πήγαινε καλά πιστεύω(και πως τα είχανε βρει με τον ΙΒΒ) αλλά ο μπαμπάς του ήταν τόσο σάπιος που συνέχισε να κλέβει. Ίσως και να ισχύει αυτό που λες, πως αν εμείς ήμασταν ενωμένοι να μην το χάναμε αλλά κάποιοι ήδη είχαν ρόλους διακριτούς και έπαιρναν το χαρτζιλίκι τους από τότε.

      Διαγραφή
  5. Δυστυχώς τα κάστρα πέφτουνε απο μέσα και φτάσαμε στην σημερινή ΤΡΑΓΙΚΗ κατάσταση της ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑΣ και του ΟΙΚΤΟΥ..Γρήγορα θα λογοδοτήσουνε στον κόσμο του ΠΑΟ για το ρόλο που παίξανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρκεί να μην γλιτώσει κανείς... και πλέον δύσκολα θα γλιτώσει γιατί ξεβρακώθηκαν ενώ βρέθηκαν πολύ ψηλά και όλοι είδαμε τους κώλους τους.

      Διαγραφή