Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ακόμη ένα ψυχολογικό πρόβλημα του Νταμπίζα

ΤΟΝ  ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΤΟΣΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ
Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ...

ΕΚΙ ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ
«Είμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε τον Λούτσο Γκονζάλες. Κάποιο απωθημένο Γκονζάλες ποδοσφαιριστή είχα γι’ αυτό το είπα.»

4 σχόλια:

  1. Αν κάνεις μια βόλτα στην πράσινη στάνη και πας στο συγκεκριμένο ποστ, θα καταλάβεις γιατί δεν πρόκειται να μας αδειάσουν τη γωνιά, οι νταμπιζοαλαφουζοαναστασίου.

    Βλέποντας τα σχόλια καταλαβαίνεις ότι αυτοί που τα γράψαμε, είμαστε οι ... νοσταλγοί τουλουμπογαυρόσαυροι ( όπως μας λέει κι ο σορόπας!!!).
    Κοιτώντας τα vote up - down παρατηρείς ότι τα γίδια, μετά τη λούφα ελέω Πλατανιά, ξεπόρτισαν κι άρχισαν το δικό τους πόλεμο, τοις κείνων (αλαφουζοπαρέα) ρήμασι πειθόμενοι.

    Τελικά, πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει ένα μπάσταρδο τσογλάνι για ένα σουβλάκι και λίγο - κακής ποιότητας - χόρτο!

    Μακάρι να ξυπνήσει κάποτε ό λαός του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ μας και να τους πετάξει εκεί που μέσα τους ήθελαν να ανήκουν....

    Εκεί που καταλήγουν τα σκατά της Αθήνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπήκα, διάβασα, αηδίασα, βγήκα.
      Μα τόσο χαμηλά έχουν πέσει; Να γλείφουν τον κομπλεξικό;
      Ότι και να γράψω είναι ελάχιστο σε αυτά που θέλω να εκφράσω.

      Διαγραφή
  2. Ο Εκι τους έχει πονέσει ΠΑΡΑΑ ΠΟΛΥΥ κάτω στο Λιμάνι ακόμα βλέπουνε ΕΦΙΑΛΤΕΣ απο την ΤΕΡΑΣΤΙΑ βραδυά του ΚΥΠΕΛΛΟΥ τους είχε χορέψειι...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ..
    Στην Γερμανική Κατοχή οι ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ και οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ προπαγανδίζανε υπέρ του τρελού Χίτλερ όπως κάνουνε οι συγκεκριμένοι στο τέλος πήρανε ότι τους άξιζε όπως ακριβώς θα πάθουνε μόλις πέσει και η σημερινή κατοχή απο τους ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον Έκι για γενικό κουμανταδόρο στην ομάδα πρέπει να βάλει αυτός που θα πάρει την ΠΑΕ. Αγαπούσε πραγματικά την ομάδα και το έδειχνε καθημερινά.
      Να δω εγώ μετά αν περπατάς στο γήπεδο, αν ξενυχτάς με πουτάνες και βάζεις σκουλαρίκι στη γλώσσα ή αν καπνίζεις το Μαλμπουράκι σου «Κύριε Παίκτη μου».

      Διαγραφή