Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Αυτός είναι ένας πρόεδρος που θα θέλαμε στον ΠΑΟ. Καμιά σχέση με Αλαφούζο και πουράτους!

«Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε», απάντησε στον ΟΠΑΠ ο νεοφώτιστος στη Σούπερλιγκ, Απόλλων Σμύρνης. Αντί για 250.000 ευρώ και το ανθρωπάκι του ΟΠΑΠ στις μπλούζες τους, οι παίκτες του Απόλλωνα θα φορέσουν, χωρίς αντίτιμο φυσικά, εμφανίσεις με τα χρωματιστά ανθρωπάκια του φιλανθρωπικού σωματείου «Οι φίλοι του Παιδιού». Λογότυπο που συμβολίζει τα δεκάδες άπορα παιδιά ηλικίας έως 18 ετών, τα οποία στηρίζει το σωματείο – πολλά από αυτά ανήκουν σε μονογονεϊκές οικογένειες ή αντιμετωπίζουν προβλήματα, υγείας ή ψυχοκοινωνικά.
«Τα πάντα δεν είναι χρήμα», δήλωσε ο πρόεδρος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» Σταμάτης Βελλής
«Τα πάντα δεν είναι χρήμα», δήλωσε ο πρόεδρος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» Σταμάτης ΒελλήςΜε την πεποίθηση ότι «τα πάντα δεν είναι χρήμα» ο επίτιμος πρόεδρος, Σταμάτης Βελλής και η διοίκηση της ομάδας, η οποία έπειτα από 13 χρόνια επιστρέφει στα γήπεδα της μεγάλης κατηγορίας, δεν αποδέχτηκαν τη χορηγία του ΟΠΑΠ.

«Σε μια εποχή που όλα είναι δούναι και λαβείν, εμείς θέλουμε να εκφράσουμε την ευαισθησία μας υποστηρίζοντας ένα σωματείο το οποίο δεν κυνηγάει την προβολή ενώ επιτελεί σημαντικό έργο σιωπηλά. Ταιριάζει δηλαδή απόλυτα με το προφίλ της ομάδας», τονίζει στην «Ε» ο Στράτης Χατζηπαναγιώτου, αντιπρόεδρος του Απόλλωνα.
Αβεβαιότητα
Δεύτερος λόγος για τον οποίο η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είπε «όχι» στη χορηγία ήταν, σύμφωνα με τον ίδιο, «το αβέβαιο μέλλον του ΟΠΑΠ. Δεν ξέρουμε σε ποια χέρια θα περιέλθει και δεν θέλουμε μια εμπορική πράξη να μας στιγματίσει. Κι αυτό θα γίνει αν ο ΟΠΑΠ περάσει τελικά στην ιδιοκτησία του κ. Μελισσανίδη, ο οποίος συνδέεται με την ΑΕΚ. Ο ΟΠΑΠ έχει συγκεκριμένο καθεστώς, νιώσαμε ότι γίνεται παζάρι. Εκτιμούμε ωστόσο την προσφορά. Δεν σνομπάρουμε», λέει ο κ. Χατζηπαναγιώτου.
Επιπλέον, με την αποδοχή της χορηγίας «η ομάδα θα είχε ακόμα έναν πονοκέφαλο – να υπακούει στις ρήτρες αντί να ασχολείται με τη σταδιοδρομία της και τις προπονήσεις», λέει ο αντιπρόεδρος. «Επρεπε να υπογράψουμε 50 σελίδες ρήτρες, κάποιες από τις οποίες είναι λογικές και συνδέονται με τις χορηγίες. Υπήρχαν όμως και ρήτρες βίας, οι οποίες θεωρήσαμε πως ήταν υπερβολικές. Για παράδειγμα αν οι φίλαθλοι αδικηθούν και εν χορώ εκφράσουν δυσαρέσκεια, θα έπρεπε να πληρώσουμε γι’ αυτό. Οι δικοί μας φίλαθλοι δεν έχουν προκαλέσει επεισόδια ποτέ και αν διαμαρτύρονταν θα πει ότι είχαν δίκιο. Επίσης, αν ο πρόεδρος κάνει ένα δυσμενές σχόλιο, πάλι υπάρχει πρόστιμο. Επιπροσθέτως, οι αθλητές θα έπρεπε να παρευρίσκονται σε events του ΟΠΑΠ. Προτιμούμε να έχουμε τους φιλάθλους μας ευχαριστημένους και το μυαλό μας στην Α’ Εθνική παρά στο πώς θα υπακούμε στις ρήτρες!»

Κάθε πρωί οι αθλητές της ομάδας του Απόλλωνα πηγαίνουν για προπόνηση ενώ τα άπορα νήπια των «Φίλων» πηγαίνουν στον παιδικό σταθμό που έχει ιδρύσει το σωματείο. Οι πρώτοι δεν αγωνίζονται μόνο για ένα καλύτερο σκορ, αλλά και για το μέλλον των παιδιών. Κι εκείνα ξέρουν ότι μ’ αυτή την ομάδα κάτι βαθύτερο τα δένει.
enet

12 σχόλια:

  1. Επειδή σε αυτό το κωλοπρωτάθλημα έχω μάθει να είμαι λίγο καχύποπτος νομίζω ότι τελικά αυτή η κίνηση του προέδρου του Απόλλωνα ίσως να ήταν η πρώτη κίνηση ενός μετώπου με αρχηγό πάντα τους λιμανίσιους κατά του οπαπ δηλαδή κατά του Μελισσανίδη.Αυτό ενισχύθηκε μετά τα σημερινά άρθρα του gavreta για το ότι και οι γάβροι θα ακολουθήσουν το δρόμο της μη χορηγίας από τον οπαπ.Βλέπω τον χοντρό να ψάχνει να μοιράσει καινούργια χορηγία στους φίλους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως έχεις και δίκιο(εγώ εδώ και καιρό δεν μπαίνω στο γαυρέτα και δεν βλέπω τι γράφουν) αλλά αν το δούμε σκέτο χωρίς κάποιο σχέδιο από πίσω τότε είναι υπέροχη κίνηση. Μου θύμισε λίγο τη στάση της Μπαρτσελόνα απέναντι στις χορηγίες και ίσως και πιο έντονα γιατί αυτοί δεν έχουν τα χρήματα των Καταλανών.

      Διαγραφή
  2. Εγώ εξακολουθώ να βλέπω λαμόγια που τώρα ετοιμάζονται να δουν πως θα αντιμετωπίσουν τον Μελισσανίδη που σε τρία χρονάκια θα είναι στην σούπερκλίκα.
    Πάντως μπράβο τους.Τους παραδέχομαι.Από τώρα φτιάχνουν το μέτωπο.Προφανώς ο χοντρός γνωρίζει από τον Κόκκαλη τι δύναμη είναι οι χορηγίες του οπαπ.Οπότε σου λέει κόψε τις τώρα πριν γλυκαθούν τα λαμόγια και χάσεις τις συμμαχίες.Εδώ αντέδρασαν τα λαμόγια όταν έγινε γνωστό την προηγούμενη εβδομάδα ότι η ΝΟVA είχε διαπραγματευτεί και ξεχωριστά με γάβρο, μπάοκ και Παναθηναικό.Σκέψου τώρα αν τους πάρει στο λαιμό του ο χοντρός και δεν βρουν αντίστοιχα κέρδη τι έχει να γίνει.Θα πάνε όλοι στον Μελισσανίδη να υποβάλουν τα σέβη τους.

    Υ.Γ Αλαφούζο καμία συμμαχία θα φτιάξεις;χαχαχαχα
    Αν δεν μετράς σε έχουν όλοι χεσμένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ το «γατάκι» να το δω όταν θα πρέπει να δώσει δικά του χρήματα γιατί μέχρι τώρα δίνει χορηγίες. Όλοι γνωρίζουν πως μόνο αέρα πουλάει και ελπίδα. Ο «νέος» νταβατζής δεν θα γίνει ποτέ νταβατζής και θα φύγει από την Κούλα μόλις ζορίσει η κατάσταση.

      Ο Ούζος έχει συμμαχήσει με τον πορόεδρο της ομάδας της καρδιάς του, τον gay-ρο. Μόνο που κοιτάζει το δικό του τομάρι και όχι το καλό του Παναθηναϊκού.

      Διαγραφή
    2. Μην το ξεγράφεις τον Μελισσανίδη.
      Δεν θα αφήσει τον χοντρό να του κάνει μαλακίες ή τουλάχιστον δεν θα μείνει απαθής.Ο Μελισσανίδης θα φύγει μόνο αν δεν γίνει το γήπεδο.

      Διαγραφή
    3. Τον θεωρώ λίγο καλύτερο από τον Πατέρα, αλλά και πολύ χειρότερο του ΙΒΒ.
      Πιστεύω να σε κάλυψα...

      Διαγραφή
    4. Κοίταξε ο Τζίγγερ δεν ανακατεβόταν με τη σαπίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου.Τον φαντάζομαι τώρα αν ήταν ακόμα στην ομάδα με το στήσιμο που πέφτει τι κράξιμο θα έτρωγε πάλι. Τεσπά.
      Απλά σε αυτό το κωλοποδόσφαιρο που έχουμε θέλω να δω τον Μελισσανίδη που και αυτός και άλλοι όμοιοι του(Μαρινάκης,Πατέρας,Κόκκαλης κ.τ.λ) θα έπρεπε να είναι φυλακή, να τα βάζει με τον χοντρό.Τον προ δύο χρόνια ομοτράπεζο του στην εκδήλωση της Aegean.

      Διαγραφή
    5. Θα πρέπει να τους κρίνουμε στην πρώτη τους περίοδο στο ποδόσφαιρο και τους δύο. Εκεί ο ΙΒΒ δεν μπλέχτηκε με τα σκατά αλλά στην Ευρώπη πάντα υπήρχε ο Panathinaikos. Ο άλλος απλά μπήκε και βγήκε από την ΑΕΚ και κανείς δεν θυμάται τι πρόσφερε.
      Πάντως αν συνέχιζε ο ΙΒΒ θα του χρέωναν ακόμη και που οι gay ξεφορτώθηκαν τον Αμπαλίδη, τον Μέσι του λιμανιού.

      Διαγραφή
    6. BTK για την οικογένεια ήταν σωτηρία που έφυγε.

      Διαγραφή
    7. Μπορεί να γλίτωσε το βρίσιμο και τις κατάρες αλλά δεν παίρνω όρκο πως το ήθελε.

      Διαγραφή
    8. Όταν έφυγε δεν ήθελε να φύγει τώρα όμως νομίζω ότι μέσα τους θα λένε πάλι καλά που έγιναν έτσι τα πράγματα.

      Διαγραφή
    9. Δεν ξέρω αδερφέ, γιατί απλά δεν έχω κάνει πλούσιος. Για τα μόνα ανώμαλα μυαλά που μπορώ να μιλήσω είναι αυτά των διαιτητών, που έχω γνωρίσει διαιτητή σε μικρότερες κατηγορίες(γίναμε συγγενείς) και πάλι δεν βγάζω άκρη.

      Διαγραφή