Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Πέρσι ο Πλατανιάς. Φέτος ο Εργοτέλης;

2-1 είχαμε κερδίσει στην Αθήνα και χάσαμε 1-0 στην Κρήτη. Το θυμάστε;
Όχι; Ορίστε το βίντεο με τα στιγμιότυπα του παιχνιδιού στην Κρήτη.


Κακή εμφάνιση και 2-1 στην Αθήνα και πέρσι και φέτος. Τα παθήματα δεν νομίζω πως έγιναν μαθήματα και καθόλου απίθανο να ξαναζήσουμε τα ίδια.
Τα ίδια; Τα ίδια και χειρότερα φέτος.

ΠΟΤΕ ΡΕ ΦΛΟΡΟΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΟΦΛΟΡΕΑ, ΟΡΦΑΝΑ ΤΩΝ ΑΜΕΤΟΧΩΝ, ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ Ο PANATHINAIKOS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Β ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ;

Εκεί καταντήσατε την πλέον ιστορική και παγκοσμίως γνωστή ομάδα της Ελλάδας. Να αγχώνεται για να περάσει από την Β Φάση του Κυπέλλου; Η ομάδα που είχε σίγουρο τον ημιτελικό και πιθανή την κατάκτηση του θεσμού κάθε χρόνο να μην μπορεί να περάσει άνετα από τον Εργοτέλη;
Να θυμάστε μόνο πως η ύβρις δεν μένει ατιμώρητη.-

6 σχόλια:

  1. Βασίλη καλησπέρα.
    Επειδή το είδα το μάτς, θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές φέτος.
    Μεγαλύτερες από τις περυσινές.
    Εκτός εάν........μας λυπηθεί επίτέλους ο Θεός και αποφασίσει να δώσει τέλος στο μαρτύριο που ζούμε πολύ καιρό τώρα.....!

    Και ξέρει Αυτός τον τρόπο να σταματήσει τα βάσανά μας απ όλους αυτούς τους ανεκδιήγητους που λυμαίνονται την ομάδα μας.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν έγραφες θεός αντί Θεός θα σε ρωτούσα ποιον υπονοείς αλλά τώρα η κατάσταση είναι τέτοια που έχει ξεφύγει προς το παρόν από τον ανθρώπινο έλεγχο.
      Την καλημέρα μου.

      Διαγραφή
  2. για το παιχνίδι δεν έχω να πω τίποτα καθώς τα έχω γράψει παλιότερα τι πρέπει να κάνει ο Αναστασίου για να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας.
    Εγώ θέλω να αναφερθώ στην αντίδραση του Διαμαντάκου μετά το γκολ.Του δανεικού από τον γάβρο.Έναν από τους 21 δανεικούς του γάβρου στην σουπερλιγδα.Και σκέφτομαι που πας ρε καραμήτρο.
    Όχι δεν θέλω να ακολουθήσουμε τους λιμανίσιους αλλά πως να αντιμετωπίσεις τέτοιες καταστάσεις.

    Υ.Γ ισχύει ότι ο Λαγωνικάκης ανέλαβε σκαουτερ;Όλα τα σαπάκια θα φέρουμε ρε παιδιά;
    Υ.Γ2 έγιναν επεισόδια χτες και στην διασταύρωση Αλεξάνδρας και Κηφισίας από άτομα της πορείας κατά του φασισμού.Μήπως και εκεί πιάνεται για περιβάλλοντας χώρος του γηπέδου;
    Υ.Γ3 Θα ήθελα να έβαζες και καμία ανάρτηση φίλε ΒΤΚ που να ξεβρακώνεις τους λιμανίσιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαμαντάκος; Εγώ φίλε Φώτη έχω πρόβλημα που σκόραρε και θα πάμε με το 2-1 στο νησί και όχι με τον τρόπο που πανηγύρισε το γκολ. Αν υπήρχαν τα ηλεκτρονικά εισιτήρια και οι κάμερες όλοι θα ήταν σαν παρθένες και δεν θα γράφαμε τώρα για τον πιτσιρικά. Αλήθεια στο ντέρμπυ City-Utd αν κάποιος βάλει γκολ δεν το πανηγυρίζει μπροστά σε αντιπάλους; Αν κάποιος δεν μπορεί ας τον βρίσει αλλά μέχρι εκεί. Η παιδεία πρέπει να υπάρχει παντού.

      Το διάβασα και εγώ για τον Λαγωνικάκη αλλά τι σε πείραξε σε αυτό. Καλός παίκτης ήταν(όχι πολύ καλός αλλά καλός), δεν προκάλεσε ποτέ και δεν γνωρίζουμε αν ξέρει το αντικείμενο. Εδώ μας έφερε «εκπαιδευόμενο μάγο» για προπονητή και άσχετο, συμπλεγματικό, γαύρο για τεχνικό διευθυντή.

      Αν αυτοί που τα έκαναν έβγαιναν από το γήπεδο τότε μπορεί και να πιανόταν. Η 13 εδώ και καιρό είναι χώρος συνάθροισης όχι οπαδών αλλά εγκληματιών.

      Ρε Φώτη πόσες παραπάνω αναρτήσεις για τους κωλόγαυρούς; Αλαφούζος, Παναγόπουλος και οι ΑΡΔ του γνωστού ομίλου τι είναι; Αν πάντως θέλεις κείμενο για τους gay τότε πολύ φοβάμαι πως φέτος στο λιμάνι την κατάλαβαν την δουλειά και δεν θα προκαλέσουν φανερά. Ούτε πέρσι θα χρειαζόντουσαν την διαιτησία έτσι όπως ήταν όλοι οι αντίπαλοι αλλά την χρησιμοποίησαν. Φέτος ήδη άφησαν την ομάδα τους να χάσει βαθμούς από τον Παναιτωλικό μιας και δεν υπάρχει αντίπαλος για το πρωτάθλημα. Ένα πρωτάθλημα που αν έβλεπα τον Παναθηναϊκό του Σουμ ή του Μπάκε στο γήπεδο φέτος θα το θεωρούσα δεδομένο. Αυτή τη στιγμή το πρόβλημά μας είναι η επιβίωση του Παναθηναϊκού ως Παναθηναϊκού και όχι σαν ακόμη ένα παράρτημα. Μόλις το πετύχουμε θα στραφώ και εγώ προς τους αντιπάλους της ομάδας(gay και παραρτήματα). Ακόμη ένας λόγος που δεν γράφω είναι πως όπως και σε πολλά άλλα θέματα αν κάνουν πολύ καλές αναρτήσεις τα αδέρφια στο mypanathinaikos δεν κάθομαι να γράψω τα ίδια, ούτε και τα αναδημοσιεύω καθώς ακόμη και εγώ πρώτα στο mypanathinaikos μπαίνω και έπειτα κάνω σύνδεση στο δικό μου blog.

      Διαγραφή
    2. Η αναφορά στον Διαμαντάκο έχει να κάνει με το πως έχει οργανώσει ο γάβρος το όλο θέμα με τους δανεικούς και τη λύσσα που θα συναντάμε από αυτούς.Αυτός καλά έκανε και πανηγύρισε και ας έβγαζε και τη φανέλα θα άρεσε περισσότερο στους οπαδούς του.
      Όσο για τις αναρτήσεις sorry αλλά εδώ και καιρό δεν μπαίνω στο mypanathinaikos.

      Διαγραφή
    3. Φώτη καλησπέρα.
      Ο κάθε Διαμαντάκος είναι ένα νέο παιδί που θέλει να παίξει μπάλα και να κάνει καριέρα, άσχετα που υπέγραψε και αν δίπλα από το συμβόλαιο είχε και μία λίστα για να επιλέξει που θα πάει δανεικός. Μακάρι να μπορούσαμε από τους πιτσιρικάδες που φέτος τους βάζουμε βασικούς να δίναμε τους μισούς για να ψηθούν σε άλλες ομάδες. (να μην ξεχνάμε πως κάποιοι παίκτες και κάποιοι διαιτητές σε εχθρικό κλίμα και με μπινελίκι αποδίδουν καλύτερα, η άποψη είναι από συγγενή που είναι «κοράκι» σε τοπικά άλλου νομού)

      Για τις αναρτήσεις μιας και αφού το γράφεις ένας εσύ μάλλον θα είναι και άλλοι θα αρχίσω να γράφω και εγώ ή να αναδημοσιεύω από άλλους αν έχουν κάνει ήδη πολύ καλή δουλειά. Προσωπικά θεωρούσα πως έχω μέρος από τους αναγνώστες του mypanathinaikos και ούτε καν όλους.

      Διαγραφή