Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Αντί σχολιασμού

Έχω γράψει εδώ και καιρό πως δεν θα σχολιάσω αρνητικά τους πιτσιρικάδες και δεν θα το κάνω ούτε και σήμερα. Εξάλλου με ότι υλικά έχεις, τέτοιο αποτέλεσμα βγάζεις. Αν έχεις καλό «μάγειρα», τότε ίσως να κρύψει κάποιες αδυναμίες αλλά αν και ο «μάγειρας» τώρα μαθαίνει...τότε μάλλον θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για πολλά «καμμένα φαγητά».

Το παρακάτω μήνυμα μου το έστειλε φίλος στον προσωπικό λογαριασμό στο fb. Ο φίλος δεν είναι Παναθηναϊκός, αλλά μπαλίτσα και βλέπει και καταλαβαίνει.


ΥΓ Καλά που έγινε νωρίς η αποβολή του παίκτη του ΟΦΗ γιατί διαφορετικά θα ήταν πολύ κοντά στο να επιβεβαιωθεί.
ΥΓ2 Συγγνώμη ρε φίλε που δεν σε ρώτησα πριν το βάλω στην ανάρτηση, αλλά μετά από τόσα χρόνια ξέρω πως δεν θα σε πείραζε. ΟΥΓΚ.

4 σχόλια:

  1. Η ομάδα πάλι δεν βλεπόταν.Εγώ περιμένω να δω την ομάδα με την είσοδο του Φιγκερόα που λογικά θα αναγκάσει τον Αναστασίου να γυρίσει το σύστημα σε ένα 4-4-2.Περιμένω και την επιστροφή του Σιντεφελντ ο οποίος μαζί με τον Τριανταφυλλόπουλο πιστεύω να μειώσουν τους κινδύνους που γεννάει η άμυνα.Αν αυτά δεν πιάσουν τότε απλά θα περιμένω να γεμίζει το σακούλι των βαθμών για να γλιτώσουμε από περιπέτειες.

    Υ.Γ ο Καπίνο κατάλαβε ποια είναι τα αφεντικά στην ΠΑΕ και ξεκίνησε το γλείψιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η λογική φίλε Φώτη έχει πάει περίπατο με αυτούς που μπλέξαμε. Σωστά όσα γράφεις αλλά για κάποιον που δεν κάνει πειράματα μπας και γίνει ο μόλυβδος χρυσάφι. Στην άμυνα πολύ φοβάμαι πως ο Σίλντεφελντ είναι καλός αλλά όχι ηγέτης. Ο ηγέτης λείπει από την άμυνα, αυτός που θα την καθοδηγήσει και θα την βγάλει και πιο ψηλά. Ο Αναστασίου δεν δείχνει να θέλει να κρατήσει κάποιο συγκεκριμένο σχήμα και ακόμη και με την είσοδο του Φιγκερόα πάλι θα είμαστε με την ψυχή στο στόμα(γιατί άλλα τα 1-0 τα επαγγελματικά και με σβηστές τις μηχανές και άλλα αυτά όπως του Σαββατόβραδου).

      Ο Καπίνο αδερφέ πήρε ψηλά τον αμανέ και ξέχασε πως για να πάρεις μεταγραφή πρέπει να παίζεις και καλά. Τώρα για να γλιτώσει το γιούχα και κάποια πιθανή φασαρία ακολουθεί τον δρόμο που χάραξαν κάποιοι φευγάτοι.

      Διαγραφή
  2. Η ομάδα για μία ακόμα φορά δεν βλεπότανε.Υπερβολικό άγχος χωρίς να ξέρουνε τι ζητάνε μέσα στο γήπεδο και κυρίως αδούλευτη ούτε ένας συνδυασμός και καμία κίνηση χωρίς την μπάλα.Εαν δεν υπήρχε η αποβολή θα είχαμε ακόμα ένα χ..Σύστημα να αλλάξει ο Αναστασίου δεν πρόκειται γιατί απλά δεν ξέρει να δουλέψει άλλο και κυρίως δεν δούλεψε κανένα άλλο πλην του 4-3-3..Ελπίζω ο Φιγκερόα να είναι έτοιμος γρήγορα γιατί ο Μπέργκ δεν ΜΠΟΡΕΙ..
    Πότε θα καθαρίσει η ομάδα απο αυτούς τους "οπαδούς"που πήγανε να κάψουνε ζωντανούς τους ανθρώπους της NOVA αν είναι δυνατόν..Κλείσιμο των συνδέσμων και κάθαρση τους απο την αστυνομία ΤΩΡΑ για να μην θρηνήσουμε θύματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάνο, αδερφέ μου, δεν φταίγανε οι παίκτες μας. Αν σου έβαζαν το μαχαίρι στο λαιμό πως αυτό είναι το ματς ζωής ή θανάτου θα έπαιζες με λιγότερο άγχος;
      Αν μπει ο Φιγκερόα ίσως το γυρίσει το σύστημα και η παρουσία ενός δεύτερου επιθετικού να απελευθερώσει και τον Μπεργκ. Η τέχνη δεν γίνεται να ξεχαστεί. Κάποια στιγμή θα αρχίσει να παίζει καλά.
      Όσο για τους οπαδούς το έχω γράψει και παλιότερα θέλω δύο μέρες ελευθερίας κινήσεων και από την Θεσσαλονίκη καθαρίζω όλη την βρωμιά των οπαδών. Θέληση και βούληση χρειάζεται και τίποτα άλλο.

      Διαγραφή