Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Η προσωρινή εξαφάνιση της διοίκησης......ευχόμαστε να γίνει μόνιμη!!!

937539
Τις τελευταίες ημέρες έχω ένα δίλλημα!!! Τι είναι καλύτερο να πράττει αυτή η ανεκδιήγητη διοίκηση? Να ανακοινώνει-δηλώνει κάθε τρεις και λίγο ανοησίες  ή να είναι εξαφανισμένη όπως συμβαίνει το τελευταίο δεκαήμερο?

Πραγματικά δεν βγάζεις άκρη με δαύτους, η διοικητική ποδοσφαιρική λογική έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά και κραυγάζει ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ!!!

Έχουν συμβεί τα απίστευτα μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον ΟΦΗ και ο Πρόεδρος Αλαφούζος, οι Αντιπρόεδροι Παναγόπουλος-Κωνσταντίνου, ο Διευθύνων Σύμβουλος Σωπήλης……. Είναι εξαφανισμένοι!!!

Λες και τους ψέκασαν με Αμονιαζόλ ένα πράγμα!!!

Ενημερωθήκαμε πως κατατέθηκε μήνυση στον Διευθυντή του NOVA για τις δηλώσεις του περί ηθικής αυτουργίας Αλαφούζου, αλλά δεν μάθαμε ποτέ αν η αστυνομία τον έψαξε για να περάσει τη διαδικασία του αυτοφώρου….. κάτι σαν τις μηνύσεις που έχει κάνει στη μισή Ελλάδα ο ανεκδιήγητος twitterakias!!! Τις ξέρουν μονάχα οι συνεργαζόμενοι δημοσιογράφοι!!!

Μετά τα επεισόδια των «πράσινων» γνωστών-άγνωστων, απλά βγήκε μια αστεία ανακοίνωση της ΠΑΕ που ξεκαθάριζε πως όσα συνέβησαν δεν είχαν να κάνουν με τον Παναθηναϊκό (συμφωνούμε, γράψαμε ολόκληρο άρθρο), αλλά ξέχασαν να καταδικάσουν τις συγκεκριμένες πράξεις που ίσως στοίχιζαν ανθρώπινες ζωές!!!

Επίσης έγιναν απίστευτες καταγγελίες από το Παράρτημα του Γαύρου με έδρα την Κρήτη, αλλά δεν εμφανίστηκε κανείς να απαντήσει, ούτε καν ο λαλίστατος Κωνσταντίνου που έχει βάλει στη θέση τους κάτι Κέρκυρες και Βέροιες!!!

Φτάσαμε 24 Σεπτέμβρη και ο Τσακίρης δεν έχει μιλήσει ακόμα για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του υπερσύγχρονου Απήλιον (που δεν επιτρέπει στον Αναστασίου να προπονήσει την ομάδα και να διαμείνει εκεί παραμονές των αγώνων), όχι τίποτα άλλο, αλλά οι μισοί «πράσινοι» δημοσιογράφοι το ονομάζουν στα άρθρα τους «Καλαφάτης» και οι άλλοι μισοί «Απήλιον»!!!

Φτάσαμε 24 Σεπτέμβρη και εκείνη η έρμη και άφραγκη ΑΜΚ, ακόμα δεν έχει δημοσιευτεί στο site της ΠΑΕ, ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος τι έπραξαν οι «Σωτήρες»!!! Πόσα λεφτά έβαλαν αυτοί που απαιτούσαν «Συνεργαστείτε ή Φύγετε…… γιατί αν δεν φύγετε θα σας διώξουμε εμείς, σε 6 μήνες, σε ένα χρόνο, θα είστε παρελθόν»!!!

Φτάσαμε 24 Σεπτέμβρη και τα χρήματα από τις προκαταβολές του ξεπουλήματος των Καρνέζη-Μαυρία….. τελείωσαν!!! Έρχονται μαύρες ημέρες για τα ήδη αραχνιασμένα ταμεία της ΠΑΕ και οι υποχρεώσεις τρέχουν. Στην ουρά περιμένουν οι πρώην παίκτες που έχουν διακανονίσει τα οφειλόμενα, στην ουρά και το Δημόσιο που πλέον δεν χαρίζεται σε κανέναν (εκτός αν λέγεσαι Σαββίδης)!!!

Τι θα κάνουμε κύριε Αλαφούζε? Θα πας σπίτι σου να γλιτώσουμε μια και καλή από σένα και τους αστείους, αντιπαναθηναϊκούς χειρισμούς σου? Σε βλέπω το γυροφέρνεις, αλλά για κάποιο λόγο δεν παίρνεις την απόφαση!!! Τόσο μεγάλη πίεση σου ασκούν οι «υπάλληλοι» να συνεχίσεις να τιμωρείς τον Παναθηναϊκό με την παρουσία σου, προκειμένου οι ίδιοι να συνεχίζουν να έχουν οικονομικά προνόμια?

Δεν λίγδωσε το αντεράκι τους με το συνεχόμενο φαγοπότι επί 16 μήνες? Πλούσιοι θέλουν να γίνουν?

Πάρτο απόφαση, εξαφανίσου και μη σε νοιάζει……… θα κάνουμε εμείς έναν έρανο να τους αποζημιώσουμε…… αρκεί να εξαφανιστούν μαζί με σένα από τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΑΣ!!!

ΥΓ1. Οι δημοσιογράφοι της NOVA που είδαν το χάρο να τους κλείνει το μάτι….. πιθανόν να ζητήσουν (αν δεν έχει γίνει ήδη) την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στελεχών της ΠΑΕ, προκειμένου να διαπιστώσουν αν και με ποιους είχαν επικοινωνία πριν το επεισόδιο. Επίσης έχουν συγκεντρώσει διάφορα «τιτιβίσματα» του Αλαφούζου, που αναφέρεται στην NOVA….. ώστε να στηρίξουν την καταγγελία του Φουρνάρου, περί ηθικής αυτουργίας.

ΥΓ2. Ο στενός συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου και μέλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας Γιάννης Ηρειώτης, είναι ο συνήγορος του Μάκη Ψωμιάδη στη δίκη για τα «στημένα».…..εμείς θα πούμε καλώς είναι, τη δουλειά του κάνει…..απλά το αναφέρουμε για όλους αυτούς, που είχαν σταυρώσει την Κασσιανή Μιχοπούλου επειδή είχε πελάτη τον Μπέο σε άσχετες δίκες και όχι στα στημένα!!! Οι κωλοτούμπες είναι αμέτρητες!!!!


Αλέξανδρος

2 σχόλια:

  1. Μακάρι να είναι ΜΟΝΙΜΗ η εξαφάνισή τους να ΣΩΘΕΙ ότι έχει απομείνει απο τον πάλαι ποτέ ΔΥΝΑΤΟ και ΕΚΤΟΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣκαι ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ..!!!
    Δύσκολο το βλέπω να μένει εξαφανισμένη γιατί είναι πολλά τα λεφτά που λέει και μια γνωστή έκφραση και ακόμα περισσότερα τα συμφέροντα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο ζω ελπίζω και όσο ελπίζω προσπαθώ. Που θα πάει όσο δεν πληρώνει ο «άπλας», ο «χοσάδας» ο Ούζος τόσο οι προσφυγές έρχονται πιο κοντά και η έξοδος για αυτόν και την ΠΟΥΣΤΩΔΙΑ του είναι τοπιο πιθανό σενάριο.

      Διαγραφή