Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Όλες οι «κωλοτούμπες» που δεν πρέπει να ΞΕΧΝΑ κανείς!!!

2661109
Κατά καιρούς στην «πράσινη» εξέδρα του Φορέα, έχουμε δει διάφορα πανό!!! Πολλά από αυτά την συγκεκριμένη περίοδο φάνταζαν στον πολύ κόσμο ως έξυπνα, επιτυχημένα, εύστοχα και δικαιολογημένα!!!
Εξάλλου ο στόχος ήταν προφανέστατος…… ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ με την τότε διοίκηση και αναγκαστικήαποχώρηση της οικογένειας Βαρδινογιάννη από τον Παναθηναϊκό!!!
Αποχώρηση βέβαια όχι για να την διαδεχτεί ο Αλαφούζος με τους εράνους, αλλά οι τότε πολλά υποσχόμενοι πολυμετοχικοί με πρωτοπαλίκαρο τον Βγενόπουλο και σημερινοί  εξαφανισμένοι από προσώπου γης και ΑΜΚ!!!
Οι λόγοι που ο κόσμος ακολουθούσε ή σιωπούσε ή αδιαφορούσε, έχει πολλές ερμηνείες. Σε καμιά περίπτωση ο κόσμος που πήγαινε στο γήπεδο δεν είχε μια και μόνο άποψη για όλα αυτά τα πανό.Κυριάρχησε όμως η άποψη, των πιο φασαριόζων ή μπαχαλάκηδων ή καλύτερα οργανωμένων, στο αντάρτικο γηπέδου (αντίστοιχο των Πόλεων)!!!
Σήμερα θα κάνουμε μια αναφορά σε μία σειρά από αυτά τα πανό, προκειμένου να αναδείξουμε την διαφορετική σημερινή στάση των τότε εμπνευστών και κρατούντων για τις ίδιες ακριβώς καταστάσεις……. μάλιστα μεγεθυμένες προς το χειρότερο!!!
Πανό νούμερο 1
1291871_217593995065920_1605600888_n
 Αλησμόνητο αυτό το πανό το οποίο φιλοξενήθηκε στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Πρωταθλητής». Η Διοίκηση του Παναθηναϊκού αντιδρώντας στις κακές διαιτησίες, είχε ετοιμάσει ένα dvd και το είχεαποστείλει διαμαρτυρόμενη στην UEFA!!! Ο «πύρινος» κόσμος της ομάδας μας, που θεωρούσε την τότε διοίκηση αδιάφορη και αδύναμη απέναντι στην παράγκα του Θείου, το θεώρησε ΒΛΑΚΕΙΑ.…….. σε αντίθεση βέβαια με σήμερα που αποθεώνει τα οργισμένα tweet του Αλαφούζου (γραμμένα από τον ανορθόγραφο Χλαπάτσα), νιώθει δικαιωμένος για τα video «Παράγκα και Όραμα» και παρακολουθεί μανιωδώς τη ΔΙΚΗ στο ΣΚΑΙ!!!
Πανό νούμερο 2
1208932_217593745065945_874106534_n
Άλλο ένα οργισμένο πανό του «πύρινου» κόσμου, τα χρόνια που διέγραφαν μάλιστα και τους τίτλουςπου είχαμε ήδη κατακτήσει!!! Γιατί 10 χρόνια δεν έκανε ΠΟΤΕ ο Παναθηναϊκός να πάρει Πρωτάθλημα και ναπρωταγωνιστήσει στην Ευρώπη. Ίσως τα καταφέρει τώρα, στις μέρες της συνδιοίκησης Αλαφούζου-Φορέα-Πανκί!!! Σήμερα βέβαια με την ομάδα να τερματίζει έκτη και μείον 37 βαθμούς από την κορυφή, αποκλεισμένη στο Κύπελλο από την σειρά των προημιτελικών από τον Πλατανιά, χωρίς κανένα διεθνή ποδοσφαιριστή, η ομάδα για τον «κόσμο» της είναι εντός στόχων για αυτό και δεν υπάρχει καμιά διαμαρτυρία και όποιος τόλμησε να διαμαρτυρηθεί προπηλακίστηκε!!! 
Πανό νούμερο 3
1305382_217593768399276_915047114_n (1)
Αυτό και αν είναι ιστορικό πανό!!! Τότε η δεύτερη θέση ήταν αποκλειστικά για να μπαίνουν χρήματα στην ομάδα και δεν ικανοποιούσε τον «πύρινο» κόσμο να είναι η ομάδα οικονομικά άνετη. Μάλιστα δεν ήθελαν καν να παριστάνουν τους λογιστές όπως σήμερα που πανηγυρίζουν τη λύση των συμβολαίωνπαικτών όπως οι Λέτο, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Χριστοδουλόπουλο, Κατσουράνη, το ξεπούλημα των Μαυρία, Καρνέζη και στοχεύουν για μια θέση στην 5αδα, προκειμένου να εξοικονομήσει χρήματα η ΠΑΕ!!!
Πανό νούμερο 4
tatsi-mitsi
Αυτό το πανό ήταν απόρροια της σιγουριάς του «πύρινου» κόσμου, πως ο Βαρδινογιάννης σε συνεργασία με τον Κόκκαλη θα έπαιρναν τον ΟΠΑΠ!!! Βέβαια σήμερα είναι ευρέως γνωστό, πως ο ΟΠΑΠ κατέληξε στονΜελισσανίδη. Τότε λοιπόν και μόνο στο άκουσμα μιας φήμης αναρτούσαν οργισμένα πανό, σήμερα που την ομάδα διοικεί ο αποδεδειγμένα συνέταιρος του Μαρινάκη, που έχουμε Αντιπρόεδρο τον άνθρωπο που έδωσε το μεγαλύτερο τηλεοπτικό συμβόλαιο στον γαύρο, που έχουμε οικονομικό διευθυντή τον πρώην υπάλληλο της deloitte και φανατικό φίλαθλο των ερυθρολεύκων……. δεν τρέχει τίποτα!!!
Πανό νούμερο 5
1368776_217594238399229_1842271199_n
Το πρωτάθλημα δεν είναι στόχος, είναι αυτοσκοπός!!! Αυτό φώναζε ο «πύρινος» κόσμος και δεν άντεχε να ακούσει για 5ετή πλάνα ή για στελέχωση της ομάδας μας με παιδιά από τις Ακαδημίες!!! Σήμερα εύχονται και ελπίζουν να καταφέρει η ομάδα να μπει στην 5αδα ή στην χειρότερη να μην υποβιβαστεί, σε ένα πρωτάθλημα με ομάδες όπως ο Πλατανιάς, η Βέροια, η Κομοτηνή, η Λιβαδειά, το Αγρίνιο, η Καλλονή……… πανηγυρίζει τις νίκες εντός έδρας με Παναιτωλικό, κλαίει για την αδικία που υποστήκαμε με τη Βέροια και λυτρώνεται με την ισοφάριση του Πλατανιά…….. ενώ το καλύτερο όλων? Βρίσκει θετικό να τρως 3 γκολ από τον Πανιώνιο!!!
Πανό νούμερο 6
kathe_eisitirio
Καλά αυτό το πανό έχει μεγάλη σημασία καθότι έχει γραφτεί προ οικονομικής κρίσης!!! Τότε που όλοι κουτσά-στραβά, είχαμε να διαθέσουμε 20-30-50-80 ευρώ για να πάμε στο γήπεδο να απολαύσουμε μια ομάδα, που πάλευε για τον τίτλο,  που συμμετείχε στους ομίλους του Champions League, που είχε υπογράψει σύμβαση με τον Ερασιτέχνη και του έδινε 300.000 ευρώ, για να αγωνίζονται οι νέοι στη Λεωφόρο!!! Σήμερα με την κρίση να έχει γονατίσει κάθε Έλληνα φίλαθλο, με τα εισιτήρια να κοστίζουν από 20 έως 80 ευρώ στην απαρχαιωμένη Λεωφόρο σε ματς με τον ΟΦΗ, που κόβονται δύο αποδείξειςώστε να χάνει το 50% των εσόδων του ο Ερασιτέχνης και δεν έχει υπογραφή ακόμα η σύμβαση παραχώρησης της Λεωφόρου που θα αποφέρει 200.000 ευρώ…… όλα είναι αγγελικά πλασμένα!!!Κανένα πανό για τα ακριβά εισιτήρια, κανένα πανό για τους συνδέσμους που έχουν «κοπεί» από τη Λεωφόρο, καμιά διαμαρτυρία για την κλοπή του Ερασιτέχνη!!! 
Πανό νούμερο 7
1371592_217593791732607_1722295111_n
Αυτό το κατάμαυρο πανό με την ερώτηση «ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ?»……..δεν θα το σχολιάσω φίλοι μου, θα το αφιερώσω στον «πύρινο» κόσμο ρωτώντας ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ???
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ που καταφέρατε να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα και να διοικείτε???
Είμαστε καλύτερα ελεύθεροι?
Δεν είμαστε λογιστές? 
Βγαίνουμε πρώτοι?
Έχουμε αξιοπρεπή καταπολέμηση της παράγκας?
Είμαστε εντός στόχων?
Έχουμε φτηνά εισιτήρια?
Έχουμε σύγχρονο νέο γήπεδο?
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ????
Κάνοντας αυτή τη διαδρομή μονάχα ένα συμπέρασμα βγαίνει……. είχατε δόλο κύριοι και ευθύνεστε για την καταστροφή του Παναθηναϊκού. Αν δεν είχατε δόλο και πιστεύατε όσα γράφατε τότε, θα τα θέλατε και σήμερα…….δεν θα ήσασταν χέρι-χέρι με τον Αλαφούζο!!!
Είναι καιρός να πάτε σπίτια σας……δεν εκπροσωπείτε κανέναν παρά μονάχα τους 100-200 εαυτούς σας και τα συμφέροντά σας!!!!
Αντιστασιακός

4 σχόλια:

  1. Φοβερά αυτά που γράφει ο αντιστασιακός έχω διαβάσει και άλλες αναρτήσεις του έχει γνώσεις και λέει ότι ακριβώς σκέφτεται ο αγνός φίλαθλος της ομάδας..Ήρθε η ώρα να μάθουνε οι λοβοτομημένοι οπαδοί τι ακριβώς εκπροσωπούσανε και εκπροσωπούνε οι δήθεν "αγανακτισμένοι"και που θέλανε να καταντήσουνε την ομάδα..ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΧΩΝ και ΣΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ που λέγανε και καποια πανό..ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ...?Όπως λέει το πανό ποιο πάνω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τώρα τι; Το ρωτάς ρε Μάνο;
      Τώρα είμαστε ελεύθεροι.
      Ελεύθεροι να κάνουμε ότι θέλουν τα αφεντικά τους.
      Ελεύθεροι να παρακολουθούμε τις άλλες ομάδες στην Ευρώπη.
      Ελεύθεροι να μην παίζουμε τα επιπλέον παιχνίδια των play off.
      Να γράψω και άλλα;

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα Βασίλη το ερώτημα που έκανα παραπάνω ήτανε ρητορικό και ειρωνικό..Είμαστε Ελεύθεροι να πληρώνουμε και τους μισθούς κάποιων που δεν μπορούνε να κάνουνε τίποτα άλλο στην ζωή τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κατάλαβα αλλά δεν θα άφηνα την ευκαιρία για κράξιμο να πάει χαμένη.

      Διαγραφή